(Hesteguiden.com)

En av de aller beste

Vi setter alle V75-pengene på Ørjan Kihlström når Solvalla inviterer til ekstra V75 onsdag ettermiddag.

Kommersielt

Sportspills meny 2. juledag:
V65 Bjerke: Kai vinner med alt
Oddstips 1: Mer suksess for Hull
Oddstips 2: Tottenham mener alvor

Tippetips: Ingen julefred i England

2. juledag er en herlig dag for oss som er glad i travsport. Ikke bare er det en flott V65-omgang på Bjerke, vi nordmenn får også ta del i en spillemessig strålende V75-omgang på Solvalla og Sportspill har naturligvis tips til begge. men merk at Solvalla starter V75-1 kl 14.30.

Innleveringsfrister Bjerke onsdag 26. desember
V65 kl. 19.00
V5 kl. 20.00
DD kl. 20.25

Innleveringsfrister Solvalla onsdag 26. desember:
V75 kl 14.30
DD kl 16.23

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er mange toppkusker i Sverige, men mon tro om ikke Ørjan Kihlström er den beste av alle sammen. De som så hans styring av Roger Walmann-trente Calamara Donna på Axevalla sist lørdag, kan se og nyte hvor god Kihlström er taktisk. Onsdag på Solvalla har "gubben i lådan" (som svenskene kaller ham) tre fine vinnersjanser på forhånd, og i tillegg sitter han opp bak tre spennende outsidere. Vi gjør kort prosess denne onsdagen og bankerspiller Ørjan Kihlström i de to første V75-løpene.

Ser grønt ut
Vi starter med 2 Tidied Accelerator i V75-1. Vallaken som trenes av Stefan Melander har hatt en formidabel sesong og vunnet åtte av 19 løp og er hesten dårligst nummer to i dette løpet, passeres millionen innkjørt i 2012. Stefan Melander sine stallhester har gått som toget gjennom hele 2012 og selv om femåringen galopperte seg bort sist (ble sjenert da), er det ingen fare med formen. Fra spor to bak startbilen er det tetgaranti om Kihlström setter fart tidlig (Lennartsson varsler ryggløp med hovedutfordrer Blue Rock) og da taper ikke hesten dette løpet i V75-1. Klar banker for oss.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

I flott utvikling
Trener Stefan Hultman driver i mye mindre skala i forhold til antall hester på stallen kontra Stefan Melander. Men med hester som Maharajah og Panne de Moteur på stallen, er det mildt sagt bra klasse på Hultmann-stallen også. Forholdsvis ubeskrevne 6 Poobong som dukker opp i V75-2, kan være en potensiell grunnlagsklatrer. Viking Kronos-sønnen har kun startet fem ganger i karrieren. Tre av startene ble gjort som treåring i fjor, i år har hesten kun startet to ganger. Det startet med en sterk tredjeplass fra dødens på Solvalla for en drøy måned siden. Sist i Eskilstuna ble det kontrollert seier etter at hesten kom frem i dødens 500 meter fra mål. Onsdag ligger alt til rette for at Poobong får tidlig tet fra sitt flotte sjettespor i volta og med to løp i kroppen etter svært lang pause, er neppe Poobong noe dårligere onsdag. Banker nummer to.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Spennende kuskeforsterkning
Med all respekt for Jörgen Westholm, det er en annen verden når Bjørn Goop kusker. Westholms stallhest 10 Ninepoints Avalon hadde vært ute i to tøffe V75-løp uten å få uttelling før han vant på Eskilstuna for to uker siden etter et perfekt smygløp. Onsdag blir ikke hesten veldig hardt betrodd i V75-7/DD-2, men motstanden er ikke steintøff til tross for at det er V75. Bjørn Goop er en mester til å gi hestene riktige løp og dersom det blir litt tempo i front, synes vi Ninepoints Avalon er et svært spennende bud i dette løpet og betaler på samtlige forslag i både V75 og DD.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus