Gå til sidens hovedinnhold

En fantastisk omgang

De sportslige høydepunktene står i kø under kveldens V65-omgang på Ørebro.

Sportspills meny torsdag:
V65 Ørebro: Rickard jakter kassa og bankerspiller et 3. valg

Dobbel V5 Klosterskogen: Hansen tror på damene

Oddstips: Faye tror på Levanger

Torsdagens travmeny fra Norsk Rikstoto er som vanlig innholdsrik. Det starter med V4 fra Jägerso i Malmø, før Bergen travpark overtar stafettpinnen med lunsjtrav. Til kvelden overtar Klosterskogen med dobbel V5, i tillegg til at Ørebro byr på Breeders Crown og V65.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Til V65-omgangen på Ørebro debuterer Nettavisen Sportspills nye travekspert Rickard Hansson. Du kan lese mer om ham her. I første omgang vil du kun finne hans spilleforslag som andelslag på Eksperten. Han vil til hver V65-omgang i Sverige sette opp ulike andelslag i prisintervallene 100, 200, 300, 500 og 1000 kroner. Hvis du vil kjøpe en andel i et av hans andelslag til V65-løpene på Ørebro i kveld, kan du gjøre det i lenken under.

Her kan du kjøpe andeler til Rickards andelslag til V65-løpene i Ørebro torsdag kveld.

Espen Edvardsen vil naturligvis fortsette som vår travekspert i Sverige og han vil ha ansvaret for de "vanlige" kupongforslagene som du finner her på Nettavisen, men i tillegg vil også Espen fortsette med sine andelslag. Vi håper dere lesere vil sette pris på at vi øker "vareutvalget" til Sverige.

Innleveringsfrister Ørebro
V65 kl 19.08

DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det er sjelden fin klasse under kveldens V65-løp på Ørebro. Fire av kveldens seks V65-løp er i den såkalte Breeders Crown-serien og det skal kjøres to løp for treåringer og to løp for fireåringer. Flere av årgangstoppene er på plass og selv om det ofte kan bety favorittseire og lav utbetaling, synes vi tvertimot i kveld. Det er åpent og svært spillemessig interessante løp. Vi lyktes med 2 Jeppas Hugo som vår store luring under tirsdagens V65 i Gävle og meget velkjørende Torbjørn Jansson blir også mannen bak vår hovedbanker i kveld og denne kommer ut allerede i V65-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Jansson innleder
Torbjørn Jansson ordnet altså fine kroner i DD-spillet på tirsdag da han vant med vår luring, Jeppas Hugo. I kveld tror vi han har god sjanse til å innlede V65-spillet med 4 Joker Stursk. Rotation-sønnen er veldig rask fra start, og sitter trolig tidlig i tet. Nå har han samtidig fått et løp i kroppen etter pause, noe som skal ha gjort 6-åringen godt. Joker Stursk måtte dra opp angrepet sist i et hardt V75-løp på Mantorp (gode Obi Wan vant foran Opitergium.) Vi synes Jansson-traveren holdt farten klart godkjent etter et tøft løpsopplegg. Joker Stursk travet et strålende løp i Bronsedivisjonsfinalen på Solvalla 29/09 i fjor hvor han kun måtte se seg slått av gode Tidied Accelerator. I kveld tror vi Jansson sitter tidlig i tet med 6-åringen, og da skal han ha solid sjanse til å lede dette løpet fra start til mål. At Örebro i tillegg har et av Sveriges korteste oppløp, er heller ikke er noe minus for vår V65-banker.

Melander show i DD-1!
Nå tror vi det er dags for 6 System Performance, som har fått et løp i kroppen etter pause. Denne hoppa var forventningene store til under fjoråret, og hun travet flere solide løp. Vi må trekke fram E3 finalen i fjor på Färjestad, hvor hun travet et helt fantastisk løp på utsiden av ledende Queen Annes Lace. Melander hoppa koblet et råsterkt grep på sistnevnte ned oppløpet, og svarte lett opp My Golden ned oppløpet. Hun skuffet i det siste løpet før pausen i Breeder’s Crown kvalifiseringen, men har siden fått en lang treningsperiode. Scarlet Knight datteren kom ut i et knallhardt løp etter pause sist på Solvalla, (Nato Dream) vant det løpet. Melander hoppa fikk et fint løp i rygger underveis, og så flott ut i målgangen. I kveld rapporterer stallen at de skal rive av alle skoene, noe som er et klart pluss på 4-års hoppa. Vi tror hoppa sitter tidlig i tet, og da skal hun ha en topp sjanse til å lede dette løpet fra start til mål. Stallen holder denne hoppa veldig høyt og vi bankerspiller også denne i V65-5/DD-1.

Hoppeløp betyr skrell?
V65-4 er et hoppeløp som holder V75-klasse. Flere topphopper skal ut å kjempe om 100.000 svenske tusenlapper. Vi vil advare for en hest som i øyeblikket kun er markert på 3% av de innleverte kupongene. 4 Estrella Dorada er ei hoppe som har veldig fin form, selv om raden kanskje ikke er av den beste sorten. Nest sist var hun ute i et knallhardt V75-løp på Jägersro hvor gode Macho Look vant. Hun sto da håpløst til i spor 12 bak startbilen, og ble samtidig sjenert og tapte fart i den siste svingen. Hun holdt allikevel stilen fullt godkjent i køen. Sist var hun ute i et hoppeløp hvor Svanstedt traveren T.P. Emily vant. 6 års-hoppa havnet i dødens, men ble raskt avløst. Hun ble faktisk sittende fast med masse krefter igjen i målgangen. Hun møter solid motstand i kveld, men vi føler hun er svært spennende i spillet siden hun ikke blir rørt i spillet.

Kommentarer til denne saken