*Nettavisen* Sportspill.

En godbit fra Portugal

Foto: Reuters / Scanpix

Meget hjemmesterke Belenenses må testes til flott odds, mens vi venter på våren.

Onsdagens langoddsprogram er ganske innholdsrikt, men det er stort sett 3. sortering som er å oppdrive. Det bærer preg av landslagspausen og det er først fredag det blir futt i sakene igjen. Kuriositeter som skotsk 1 og 2. divisjon og gresk 2. divisjon er blant dagens innhold, i tillegg til diverse ishockey. Både fra Belgia, Polen og Portugal spilles det cupfotball og det er fra sistnevnte vi finner vårt spill denne onsdagen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Jokerit - Lukko Rauma B 4,45
Sluttspillfavoritt Jokerit (fra Helsingfors) er i kjempetrøbbel før den femte runden i denne kvalifiseringsserien. Vi anbefalte Lukko Rauma som et strålende langskudd mandag (2,70 i odds hjemme og vant 2-1) og Jokerit ligger altså under med 1-3 i kamper. Da er det kniven på strupen i kveld og vi har sett drøssevis med eksempler på at de store favorittene ryker under slikt press. Lukko-keeper Petri Vehanen har stått som en levende vegg og når borteoddsen betales med meget friske 4,45 i odds, må vi teste bortelaget her. Dagens beste langskudd i våre øyne.

Dagens avslag
Kvalserien Hockeyallsvenskan
Norsk Tipping byr på sin dårligste oddsskala på de mer ukjent ligaene og denne kvalserien er blant dem. Det betyr at favorittoddsene er kjørt i bånn og når det er så tett og jevnt i denne serien, er det helt uaktuelt å foreslå spill på dem. Det er merkelig at Norsk Tipping er så nervøse for en serie som er så intens og så viktig. Legg igjen lommeboken.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Belenenses - Vitoria Guimaraes
Semifinale i portugisiske FA-cupen. Første kamp og det spilles retur. Belenenses har strak kurs mot opprykk og ti serierunder før slutt har laget 22 poeng ned til Arouca på 2. plass (som også gir direkte opprykk) og hele 26 poeng ned til Sporting Lisboa B. Da skal man være god med teorier for ikke å skjønne at Belenenses er tilbake på det øverste nivået til neste sesong. Helt formidable 15-1-0 hjemme i Lisboa og råsterke 28-6 i målforskjell.

Vitoria Guimaraes holder til på øverste nivå og ligger på 8. plass der (totalt 16 lag i serien). Har notert seg for 30 poeng hittil (23 av 30 serierunder er gjennomført). Noenlunde like bra hjemme (4-3-4) som borte (4-3-5), og formen er veldig symptomatisk for en middelhavsfarer med 3-1-4 på de åtte siste.

Belenenses trenger ikke bekymre seg for opprykkskampen, siden den allerede er avgjort og er altså knallsterke på eget gress. Guimaraes må unnvære forsvarsspillerne Addy og Kanu i kveld og er neppe veldig mye bedre enn Belenenses. Vi er ikke i tvil om at hjemmelaget må ha en flott sjanse her og det er nesten en fordel at det også spilles retur. 2,10 er betalingen for hjemmeseier i Lisboa i kveld og gledelig nok tilbyr Norsk Tipping singelspill på denne. På en ellers utfordrende spilledag, blir dette vår klare utvalgte og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag onsdag (spillestopp kl 20.55):
Kamp 50 Belenenses - Vitoria Guimaraes 2,10 2,75 2,70
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag