En kald en i Stockholm

Det er jackpot i V64-spillet søndag og drøye 1,5 mill kroner ekstra i sekserpotten når vi byr på en kaldblodshest som banker på Solvalla.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Dobbel V5 Leangen: Vi stoler på Edvard
V5 Sørlandet: Siv svikter oss ikke
Oddstips 1: Det mørkner for Newcastle
Oddstips 2: Umiddelbar suksess for Benitez
Tippetips: Hødd kan vinne cupfinalen

Søndagen er innholdsrik for oss som er glad i travsport. To norske baner er i sving. På Sørlandet skal de avvikles enkel V5, mens Leangen byr på dobbel V5 senere på kvelden. Og på Sveriges nasjonalarena Solvalla skal det avvikles V64 søndag ettermiddag. Vinnermuligheten er med andre ord mange, og vi har naturligvis tips til samtlige.

Innleveringsfrister Solvalla søndag
V64 kl 15.10
DD kl. 16.38

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det er altså jakcpot i V64-spillet søndag når Sveriges najsonalarena er vertskap for V64-løpene. All den tid det ikke ble utbetaling for fire rette i Boden sist søndag, overføres det dermed 1 577 127 kroner til sekserpotten denne søndagen. Det er ikke ofte det kjøres kaldblodsløp på Solvalla, men søndag dukker det opp et kaldblodsløp i V64-4 og det er nettopp i dette løpet vi finner vår hovedbanker. Husk at i V64-spillet, så er det utbetaling på både seks rette, fem rette og fire rette. At det blir utbetaling på fire rette, betinger at det ikke bare blir favorittseire, slik vi er kjent med i V75-spillet og eventuell utbetaling på fem rette der.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klar kuskeforsterkning
Seks år gamle 1 Alsen Loa smalt til med råsterke 27.7/2140 meter nest sist i Østersund. Like overlegen var hoppa sist i Østersund og i begge disse seiersløpene har det vært urutinerte lærlinger som har kusket. Søndag setter Torbjørn Jansson seg opp og Janssson kjører kaldblodshester like bra som han kjører varmblodshester. Kun to hester på strek og hovedutfordrer 13 Anneros Karl (kjørt og trent av ex-Momarken-trener dagfinn Aarum) står 40 meter bak. Vi formoder at Torbjørn Jansson kjører etter klokken her og Alsen Loa har vist at hun kan trave på 27-tallet på distansen. Vi ser kun galopp eller sykdom imot og 1 Alsen Loa blir vår hovedbanker i V64-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Tet og slutt?
Vår andre banker denne søndagen kommer fra Åke Svanstedts suksessrike stall. Treårige 3 Linslusen A.U. står med 99 000 SEK i grunnlag og dette treåringsløpet i V64-3 er stengt ved innkjørt 100 000. Helt perfekt meldt altså og Svanstedt-hoppa som utstyres med den svært velkjørende Färjestad-treneren Magnus Jakobsson skal ha et svært bra bud på teten her. Det tror vi er avgjørende og vi mener det skal være en topp vinnersjanse derfra. To seire på fem starter hittil i karrieren og sist gjorde vallaken en flott opphenting til femte etter galopp. Banker nummer to finner vi altså i V64-3.

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

Ny Solvalla-seier til Dagfinn?

Dagfinn Aarum var i mange år en dominerende trener på Momarken travbane, men for sju år siden valgte dagfinn å søke lykken i Sverige og slo seg ned på Färjestad. Det har fungert fint for Dagfinn som tok en flott seier med fireårige Kalle på Solvalla onsdag (100 000 i første). I V64-1 på Solvalla søndag sender Dagfinn ut formsterke 2 Freia Maxim fra et flott startspor i et jevnt felt. Hoppa vant fem ganger på tretten forsøk i fjor, men i år er det foreløpig kun blitt en triumf på 13 forsøk. Hoppa er god fra start og avsluttet flott sist. Vi mener Freia Maxim skal med på alle bonger søndag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus