Gå til sidens hovedinnhold

En løve som ikke blir favoritt

Løve Pål har varslet voldsom formstigning i sine to siste løp, men blir kun et tredje-fjerdevalg mandag under lunsjtravet på Biri mandag. Vi skal til lukene.

Etter en heidundrende helg på Bjerke der vi har fått se en rekke topprestasjoner er det tilbake til hverdagen mandag. Biri er først ut med lunsjtrav før Leangen overtar med dobbel V5 og Axevalla med V65.

Gevinstene har kommet tett de siste dagene. På Åby torsdag ble det seks rette og storfine 3600 kroner tilbake for 168 kroner. Det ble V5B-klaff i Bergen torsdag (snaue 2600 kroner tilbake). Det ble supertreff i V5-spillet på Bjerke lørdag (ca 40 000 kroner tilbake på det største forslaget). Dessverre har vi måttet nøye oss med femmere på V75-forslagene både lørdag og søndag, men dere som har spilt det mellomste forslaget har ihvertfall kommet litt i pluss. I V5-spillet søndag ble det dobling av pengene for de som spilte det mellomste forslaget.

Vi har en meget utfordrende og spillemessig hyperinteressant lunsjmeny foran oss på Biri, der det er meget vrient å finne banker. Vi har imidlertid finstudert løpsvideoer og tilslutt fikk vi napp og drar til med en helfrekk banker i V5-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det handler om 8 Løve Pål som har varslet gedigen formstigning i sine to siste løp. Nest sist i et V65-løp på Bjerke satt vallaken håpløst til i sjette innvendig i den siste svingen, men når endelig Tom Erik Solberg fikk bakket seg løs ut mot oppløpet spurtet hesten flott. Hentet blant annet tre lengder å gode Ingerøvin nedover oppløpet da og var blant dem som hadde størst fart over mål. Sist på Jarlsberg måtte Løve Pål trave utvendig for gode Slåttodin, men holdt både fart og stil oppe helt inn i mål til tredje. Mandag er motstanden betydelig svakere enn i de to foregående løpene, og til tross for spor åtte på sprint må det være flott mulighet for årets første triumf.

Gunnar Austevoll er sjåfør mandag og Løve Pål kan utmerket godt vinne dette fra dødens. Blir ikke favoritt i spillet og da synes vi verdien øker ytterligere og starter uken med en helfrekk banker. Ca kl 0900 mandag morgen er Løve Pål nede som et femtevalg i spillet og kun markert på 17%.
Rangering V5-1: A: 8 B: 2-7-10 C: 1-9-5-4-3-7

HTML EMBED

V5-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Hester med lite startpoeng og mye formløst på farten her. Vi setter Gunnar Austevoll først også her med svenskehesten 11 Sir Prize som har høstet triumfer før i Norge. Kom ut etter fire måneders pause i et lunsjløp på Bjerke for tre uker siden og avsluttet da fint fra køen. Det løpet har nok gjort godt og mot denne formløse gjengen trenger ikke ellevtespor bli feil. Foreløpig sjettevalg i spillet og det gjør verdien stor.

9 Evita E.J. fikk maks som toer bak Wendy Way nest sist på Biri. Hoppa holder hyggelig klasse, men har en litt usikker rygg fra start og da blir det litt sjanseartet herfra. 8 Sniper B. holdt koken flott fra dødens i det løpet Evita E.J. ble toer i. Spor åtte er sjanseartet, men vallaken er blant de bedre her. 5 Santanic var flink som både tre- og fireåring i regi Olle Goop. De to siste sesongene har vært sammenhengende nedturer. Med flinke Erlend Rennesvik som kusk fra et fint startspor kan det bli tet her.

7 Icora Wapiti vant V65-løp til over 100 ganger pengene i fjor, men også denne står sjanseartet til og formen er uviss. Det er den også på 1 Scoreandevileye som kun holdt farten til mål sist og garantert blir kraftig overflydd her.
Rangering V5-2: A: 11 B: 9-8-5-7-1 C: 10-4-6-2-3

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Vi er rimelig sikre på at 2 Friggtor er den beste hesten i V5-3, men treåringen til Ola Engevold er alt annet enn travsikker. Det viste han ikke minst tredje sist hvor han galopperte to ganger helt umotivert. Startferdighetene er det lite å utsette på og det kan være så enkelt som tet fra start til mål.

3 Oddvar er neppe langt bak på kapasitet, men også Flåten-traveren er ustabil. Styrke er det nok av og Oddvar kan vinne fra dødens. 1 Hirvonen er under fin utvikling, men kan ikke utnytte innersporet. Som de to andre er han usikker på beina. Med tre usikre favoritter, kan Gunnar Austevoll være en vinnerkandidat også her med flinke 4 Tara Linnea. Heller ikke 6 Romhus Tiril (varslet formstigning igjen sist) eller 7 Karmøy Juni (positiv både tredje sist og nest sist, men skuffet voldsomt sist) trenger være sjanseløse.
Rangering V5-3: A: 2 B: 3-1 C: 4-6-7-8-5-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-4/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Neppe noen tvil om at 3 Staply er best i dette løpet. Vallaken som trenes av Jo Svenstad holder V75-klasse når han fungerer, men han fungerte ikke i sine tre siste løp før pausen. Nå har vallaken hatt tre måneders pause og fra spor tre bak bilen ligger veien til tet åpen. Fungerer Staply så vinner han dette løpet, men vi vil gjerne se hesten fungere før vi setter alle pengene på ham.

7 Seargant Silk er trolig hesten som står klar til å overta dersom Staply ikke fungerer. Vallaken er kjapp i vei og vil uansett kunne være en tetkandidat. Kunne ikke svare en meget god Louisana Bob sist, men holdt fint. 11 Ubert Mouratis smalt til med lunsjseier til 55 ganger pengene nest sist, men det var en turbetont seier. Nå er motstanden overkommelig.

Helt borte er kanskje ikke 10 Light Va Bene heller, vallaken viste tendenser i regi Olav Mikkelborg tidlig i karrieren.
Rangering V5-4/DD-1: A: 3 C: 7-11-10 C: 6-9-1-2-4-5 D: 12-8

V5-5/DD-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Gunnar Austevoll kan få en riktig fin lunsj på Biri og tredje gang denne lunsjen setter vi ham først, nå med 5 Sledge. Vallaken som nå er blitt fem år, har alltid vist kapasitet i perioden han stod hos Tom Horpestad men også svært mye galopp. Sledge spurtet veldig fint til fjerde nest sist på Biri og sist på Bjerke kom en fortjent seier. Litt bedre hester i mot her, men hesten er i flott form.

9 J.C. Heigen gjorde et strålende seiersløp på Bjerke i sin siste start og viste god moral nedover oppløpet. Spor ni trenger ikke bli feil, vi tror J.C. Heigen er best bakfra. 7 Sunray Shadow har vist ved flere anledninger at hun kan vinne fra dødens. Kommer nå ut etter nesten fem måneders pause, og er den klare outsideren. 3 Mimi's Red Rose jager teten og gjør bra løp derfra. Kan vinne.

10 The Face er i form og får hoppa rygger i det lengste speeder hun fort. 8 Quillity's Wonder var god i seiersløpet sist, men det var fra lederryggen. Nå er det åttendespor og bedre motstand.
Rangering V5-5/DD-2: A: 5 B: 9-7-3-10 C: 8-2-6-11-1-12 D: 4