Foto: Kanal75.se

En skikkelig frekkis som V4-banker

Vi klemmer til med et fjerdevalg som vår V4-banker mandag, da vår opprinnelige banker er blitt strøket.

Kommersielt

Sportspills meny mandag
Dobbel V5 Leangen: Ingen sikre vinnere i Trondheim
V65 Mantorp: Espen byr på to bankere
Oddstips: Suksess for Granada?
Tippeligaen: Nettavisens tabelltips

Vi byr på tips til tre travkjøringer denne mandagen. Vi starter i Gøteborg der Åby travbane er arrangør av ukens første V4-kjøring. Mandag kveld er det tilbake til vanlig gjenge, etter to uker med prøveperioder i både Norge og Sverige. Det betyr dobbel V5 på Leangen og V65-spill til Mantorp.

Innleveringsfrister Åby
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Åke Svanstedt er som vanlig høyaktuell når det er snakk om travløp på Åby travbane og selv om innledningen på 2013 har vært sånn passe for Svanstedt, så er det slik det pleier å være. Vintermånedene er gjerne måneder der stortrenerne ofte trener på sine kanoner. Kun 22 løp har Åke vunnet per 10. mars og med tanke på at han vant over 300 løp i fjor, så er snittet noe lavt. Men vær du sikker på at Svanstedt kommer til å forsyne seg grovt av premiefatene fremover. Nå er bankeren Tore blitt strøket i V4-4 og da drar vi til med en frekkis som banker.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Løp til lukene
8 Stevie Ray er superspennende i V4-2/DD-1, da vi mener han den hesten i feltet med størst kapasitet. Nå sist så han lysende ut etter pause og galopperte fra seg en mulig seier under V75-dagen på Jägersro og med det løpet i kroppen så er han helt klart forbedret. At dyktige Stefan Søderkvist får sjansen i sulkyen er en stor kuskeforsterkning kontra treneren Steffan Nilsson. Spor litt langt ute på vingen trekker ned, men bare han går feilfritt samt han får en grei posisjon underveis, så tror vi på seier for den fuxe S.J`s Photo – sønnen. Nede som et sjettevalg i det svenske fagbladet Trav og Galoppronden og vi trår til med et helfrekt bankerspill i både V4 og DD.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus