Gå til sidens hovedinnhold

En "spinnvill" V75-banker

Nettavisens Bjerkeekspert Håkon Einar Hansen lader kanonen til kveldens V75 på Bjerke og byr på en sjokkbanker

Sist mandag startet Patrik Fernlund som Nettavisens nye travekspert fra Sverige. Hele den første uken har han servert noen herlige spilledrag, men det har jevnt over vært lave utbetalinger.

Søndag sa det pang så det ljomet under V64-jackpotomgangen på Solvalla. Ti andelslag samt det største spilleforslaget på Nettavisen suste inn med seks rette og seks rette betalte ut spreke 60 720 kroner. tillegg ble det fest i Dagens Dobbel. Det minste spilleforslaget (innl.pris kr 200) betalte tilbake 1618 kroner, det største DD-forslaget (innl.pris kr 400) betalte tilbake kr 3236 kroner. Totalt innspilt på Solvalla endte dermed på sinnsyke 959 186 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er ekstra V75 på Bjerke i kveld med svært gode spilleløp, og en eventuell alenevinner kan kamme hjem svimlende 26 millioner kroner. Noen sjanser må man ta her i livet, dersom man skal score stort, og undertegnede går på en relativt lite spilt banker på Bjerke i kveld. Vi snakker da om et fjerdevalg i spillet (kun 7% av innsatsene på seg), men jeg tror den hesten vinner lett i en feilfri utgave.

Lørdagens V75 kommer fra Forus der en eventuell alenevinner kan ta med seg formidable 28 millioner kroner. Etter at V4-løpene fra Täby galoppbane i Stockholm er over i lunsjen denne onsdagen, er det ettermiddags-V5 fra Charlottenlund som gjelder, før det hele braker løs på Bjerke i kveld, med V4, V5 og V75-spill. Vi på Sportspill har lagt ut en rekke andelslag på Eksperten til samtlige stevner denne onsdagen, og alle de spillene finner dere ved å klikke på linken under.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 18.30
V75 kl. 19.20
V4 kl. 20.26
DD kl. 21.08

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Vi må prøve
Det er ikke til å stikke under en stol at kveldens V75-banker er et risikoprosjekt, men vi synes 10 Stensvik Martin som kommer ut i V75-4 i kveld, er så spennende, at vi trår til. 3-åringen er nede som et fjerdevalg i spillet, og han har kun 7% av innsatsene på seg, og da lar vi oss friste til et bankerspill.

Moe Odin-sønnen har raden full av galopper, men så har han også blitt matchet mot de beste i årgangen hele veien nå på slutten (og da er det klart enklere i mot i kveld). Han fikk sølv på 28.3 full vei bak gode Tangen Didrik i den nest siste starten, og da gikk han rundt 26.5 siste tusen (det sier sitt om kapasiteten).

I den tredje siste starten var han i ferd med å hente 40 meter tillegg på favoritten 12 Eigelands Jokeren, før en galopp felte ham kort før mål, og nå står de likt. Da skal det være fordel vår friske banker, og vi tror kusk Olav Mikkelborg kan kjøre litt mer på sikkerhet i kveld (trenger ikke å kjøre i 26-fart hele veien i kveld). Vi tror Stensvik Martin er den beste hesten og at det er en vinner feilfritt og smeller til med et meget friskt bankerspill i en ellers vidåpen V75-omgang.

Vår rangering V75-4: A: 10 B: 12-1-6-8 C: 7-9-15-2-13-14-3-5-11 D: 4

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

V75-1, 1609 meter autostart
Et sprintløp for kaldblodshester innnleder denne V75-rebusen, og vi synes løpet ser litt småskumelt ut. Stor favoritt blir 1 Anneros Karl, men vi tror det er snakk om en favoritt i fare. Han har vunnet tre strake triumfer, nen i kveld står han veldig sjanseartet til. Han blir trolig overflydd ned startsiden, og da må det løse seg underveis for at det skal kunne bli en ny seier. Det er dessuten klart tøffere i mot kontra de siste seiersløpene, og uansett er det ikke snakk om noen klink vinner.

Mye motflyt har 9 Sagi Alvinn hatt nå på slutten, og han har kun 3% av innsatsene på seg. Det må være feil, og vi krysser tidlig. 5-åringen er herdet i tøffe lag, og dagens distanse sprint, tror vi bare er en fordel. Vi ser ikke helt bort i fra at 5 Rappo (variabel, men skyhøy kapasitet) piler til tet, og på en god dag kan han lede rundt om. Det ble seier for 11 Nordby Ask sist, og han kan gjenta den bedriften i kveld.
Vår rangering V75-1: A: 1 B: 9-5-11 C: 2-6-10-3-12-7-4-8

V75-2, 2140 meter voltestart
Et nytt kaldblodsløp venter oss i V75-2, men her er det snakk om 3-åringer i lavt grunnlag med hester fordelt over tre distanser. Vi støter på en ny storfavoritt i dette løpet, og da snakker vi om 9 Lesja Kongen. Han var en sikker vinner på 30.8 full vei i den nest siste starten, men sist ble det galopp 600 igjen i tet. Det var mot gode hester som Tangen Didrik og Nyland, men han hadde neppe stått i mot den duoen til slutt. Vi er litt usikre på hvor god han er, og det er ikke lett å bankerspille en urutinert 3-åring i fra 40 meter tillegg. Han blir veldig stor favoritt med 64% av innsatsene på seg i kveld, og da velger vi å gardere.

En hest vi liker godt er 11 Loken (sølv på 32.8 full vei sist), og han virker til å være i fin utvikling. Det ble seier på enkle 37.5 full vei for 3 Voje Per sist, men han kan nok senke rekorden betraktelig. Spennende etter pause er 1 Tyri Elden, mens trioen 2 Ty Svarten, 7 Vangs Odin og 10 Hvalstad Helga også er aktuelle på gardering.
Vår rangering V75-2: A: 9 B: 11-3-1-7-10-2 C: 8-5-4-6

V75-3, 1609 meter autostart
Dagens tredje største favoritt i V75-spillet finner vi i dette sprintløpet for varmblodhester i V75-3, og da sikter vi til 11 Hope And Love. Hun har imponert voldsomt i hele år, og dette er snakk om en 4-årshoppe langt utenom det vanlige. Sporet er dog ikke gull på en kjapp sprint, og da velger vi å gardere.

Det må klaffe litt på veien med tøft tempo der fremme i front for at det skal kunne gå veien for Hamre-traveren i kveld (det er ikke bare å blåse rundt de i dette grunnlaget her), og vi synes det er snakk om en favoritt i litt fare. Steingod i fire strake seiersløp har 9 Cloud Connected vært, og han står perfekt til i kveld.

Det kan ikke bli mye feil for ham med fine rygger i fra start i kveld, og vi synes han er vel lite spilt med 9% av innsatsene på seg. Veldig god nå på slutten har også 3 Sprite Flight vært, uten å få vinne løp (sølv i de to siste), men triumfen kan komme i kveld. Piler til tet gjør 7 Whata Buz, og han kan fort lede rundt om.

Vår rangering V75-3: A: 11 B: 9-3-7 C: 2-6-10-1-4 D: 5-8

V75-5, 2100 meter autostart
Et nytt varmblodsløp har vi å forholde oss til i V75-5, og i dette løpet spiller vi tøft. Vi tror det kan ligge an til en meget heftig startside her med trioen 2 Fux Pride, 3 Midnight Moon og 4 Photo Fantasy på tetjakt, og tøft tempo innledningsvis vil duoen 8 C.C. Neo og 10 Cherry Va Bene profitere på til slutt.

Da snakker vi om hhv sjette og tredjevalget i spillet, og de har hhv 3 og 15% av innsatsene på seg i kveld. 8 C.C. Neo gikk et sterkt løp fra "dødens" til femte på 16.3 full vei bak litt bedre hester enn dagens konkurrenter i den siste starten etter litt pause, og 5-åringen er da trolig litt forbedret med det løpet i kroppen.

Vi bankerspilte 10 Cherry Va Bene i den siste starten, men det endte i galopp inn på den første svingen i kampen om teten. Innsatsen til sølv på 16.5 full vei etter den galoppen var godkjent (tapte kun for 2 Fux Pride), og vi tror den kan bli dønn riktig for den spurtsterke 5-åringen til Rolf Manglerød ved denne anledningen.
Vår rangering V75-5: A: 10 B: 8-2-4 C: 3-1-6-7-12-5

V75-6, 2100 meter autostart
Varmblodseliten braker sammen i V75-6, og en trio skiller seg veldig ut. Vi får dog råd til kun to hester, og da dropper vi 2 Hitchcock. Han fikk bank av favoritten 9 Broadway Legs i den nest siste starten, og sist hadde han tapt for Taran hvis ikke denne hadde galoppert kort før mål (da er formen litt på hell?).

Nevnte 9 Broadway Legs har vært eventyrlig god i fem strake seiersløp i høst, og vi bankerspiller 5-åringen til Frode Hamre på våre to minste spilleforslag. Triumfen på 12.3 full vei i fra "dødens" sist, var veldig imponerende, og kusk Geir Mikkelsen setter seg opp bak en hest med solide vinnersjanser på ny.

Tilbake etter en mindre pause kommer 3 Mr. X.F. Royal, og vi tror han blir den tøffeste i mot favoritten. Han satt litt fast bak favoritten i den nest siste starten (fjerde på 13.6 full vei), mens han muligens skuffet litt sist (sølv på 13.7 full vei). Han går alltid veldig gode løp på dagens arena, og da krysser vi på storbongen.

Vår rangering V75-6: A: 9 B: 3-2 C: 7-8-1-10-11 D: 6-5-4

V75-7, 2140 meter voltestart
Et spennende kaldblodsløp i høyt grunnlag med hester fordelt over tre distanser avslutter denne V75-rebusen, og vi synes løpet ser litt åpent ut. Vi garderer således bredt, men fremst setter vi 10 Norheim Jærv. Han har virkelig funnet formen nå på slutten, og han jakter den tredje strake triumfen i kveld.

Den kan meget vel komme, men han kommer ikke til noe dekket bord. Det finnes nok av sterke konkurrenter i løpet, og vi er litt usikre på om han kan utnytte sitt springspor i fra tillegg(en viss risiko for at det kan bli en drøy innledning). Da garderer vi, og noe dårligere enn favoritten på kapasitet er ikke 12 Elmer.

Sistnevnte har ikke fungert optimalt i de to siste startene (blitt for hissig på harde baner), men tilbake på topp er han seiersaktuell. Toppform er det på 15 Tuxi Titan, mens 5 Jærvsø Ole står fint til. Trioen 4 Tord Viking, 13 Horgen Kinge og 14 Briskeby Rauen er alle gode nok med klaff, men da tror vi vinneren er nevnt.
Vår rangering V75-7: A: 10 B: 12-15-5-13-4-14 C: 1-8-7-11-9 D: 3-6-2

Kommentarer til denne saken