Foto: Hesteguiden.com

En straight banker på Øvrevoll

Vi traff med bankeren sist torsdag på Øvrevoll og tror på ny suksess denne torsdagen. Sjekk våre galopptips.

Kommersielt

Sportspills meny torsdag:
Trav Bergen: Vi bankerspiller et tiendevalg

Oddstips: Valencia sikrer et godt utgangspunkt

Tippetips midtuke: 3,8 millioner i bonuspotten

Tipsene til Øvrevoll er utarbeidet av Hans Petter Eriksen og tilrettelagt av Kurt Leirvåg.

Max Manus innfridde på åpningsdagen som dagens banker . For øvrig var det tydelig å se at hester som hadde startet tidligere i år, hadde en klar fordel.

Denne løpsdagen går vi for 10 HOME STRAIGHT i V5-3. Han vant overbevisende årets første start og det løpet har helt sikkert gjort han godt. I tillegg er selskapet enklere og med Madeleine Haugland på ryggen med tre kilo vektlettelse burde dette gå veien. Dagens outsider er 11 Send an Invitation i V5-4. Han vant de tre første startene i fjor og kan vinne i dag.

V5-1 - Bold Light løp. 2400 meter. Dirt-track. Handicap.
Et åpent løp hvor 10 Court Circle får vinnertipset. Han gikk flere gode løp i fjor og har i følge trener Rune Haugen utviklet seg positivt gjennom vinteren. 5 So Trendy var brukbar på åpningsdagen. Møter bedre hester men har fordel av liten vekt. 6 Flying Falk har helt sikkert hatt godt av løpet 12. april og vil være forbedret. 8 Big Master er jevnheten selv og kan være med der framme, men i følge trener Rune Haugen er 10 Court Circle bedre.
Rangering V5-1: A: 10 B: 5 – 6 - 8 C: 9 – 3 - 7 – 1 - 4

V5-2 - Beat That løp. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
7 Liberty Cash gikk et godt løp siste og skal være med i teten. Men hun har aldri vunnet løp. 11 Otama Toyboy har vunnet et løp på tre starter på Øvrevoll. Har mye vekt men det kan holde. 1 Delily var greit med i sesongdebuten og vil forbedre seg.
Rangering V5-2: A: 7 B: 11-1-9 C: 6-4-2-10-8-3-5

V5-3 - Big Chief-løp. 1100 meter. Dirt-track. Handicap.
10 Home Straight var meget god på åpningsdagen. Avsluttet godt og vant ganske enkelt. Møter litt enklere selskap i dette løpet og med 3 kg vektlettelse skal han vinne igjen. 2 Berta Isabel er lynrask og er helt sikkert på trippelen. 9 High Desire var god over litt for lang distanse i sesongåpningen. Kjemper om en plass på trippelen.
Rangering V5-3: A: 10 B: 2-9-3-7 C: 8-5-6-1-4

V5-4 - Be My Vision løp. 2400 meter. Dirt-track. Handicap.
11 Send an Invitation radet opp tre strake i fjorårets tre første starter. Må ha en godmulighet til å vinne dette. 10 River Landing overbeviste ikke på åpningsdagen men vil mest sannsynlig være forbedret. 6 Emperor har vært god på hinder i de siste startene. Kan en del på flatt og skal ikke glemmes her.
Rangering V5-4: A: 11 B: 10-6-1 C: 3-9-2-4 D: 5-7-8

V5-5 - Ballroom Blitz løp. 1600 meter. Dirt-track. Handicap.
Et åpent løp hvor 11 Windiana får vinnertipset. 9 Cool Match skuffet noe på åpningsdagen men løpet kan ha gjort han godt. 2 Hurry Harry vant i februar på Täby og gjør sin første start på Øvrevoll. Det behøver ikke å være noen ulempe. 10 Fighting Spririt gikk et par brukbare løp i fjor selv om han ikke vant. 6 Bittersweet var mye slått over 1100 meter på åpningsdagen. Dagens distanse passer bedre. Det samme gjelder 5 Imperial Skylight.
Rangering V5-5: A: 11 B: 9-2-6-10-5 C: 8-7-1-3-4

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus