*Nettavisen* Sportspill.

En turbo på direkten

Foto: hesteguiden.com

Vi går rett på bankeren når Bjerke byr opp til V65 og konsert fredag kveld.

22.02.13 12:30

Fredagens travmeny består av lunsjtrav fra Ørebro og nesten nattrav fra Bjerke. Det er ikke ofte Bjerke byr på V65-omgangene på fredagskveld, men fredag er det både trav og konsert (Stein og Christian Ingebrigtsen). Innleveringsfristen er faktisk så sent som kl 20.00 og det betyr at V65-6 ikke er i mål før kl 21.40 og at V5-5 først er i mål kl 22.10.

Suksessen fortsetter!
Det ble litt stang ut for våre tips torsdag, men i DD-spillet ble det igjen storfangst. De som fulgte vårt minste DD-forslag til Klosterskogen (innl.pris kr 200), kunne gå i lukene og hente tilbake storfine 2 639 kroner da vår helfrekke DD-banker Fautveien gjorde jobben i DD-2.

Starten på uken har vært strålende for Sportspill og også onsdag ble det flotte gevinster å heve på Sportspills utlagte spill og tips på Bjerke onsdag, og fasiten denne onsdagen ble 12 000 kroner innspilt på foreslåtte spill! Det ble fem rette i V65, og 982 kroner tilbake på det største DD-forslag. Rosinen i pølsen ble selvsagt klaffen i V5 hvor de som kjøpte det minste forslaget på 120 kroner kunne gå i lukene å hente ut superfine 3109 kroner! På tirsdag spilte vi inn i overkant av 11 000 kroner på foreslåtte spill, og vi satser på at vi kan få en fin fredag også!

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl 20.00
V5 kl 21.00
DD kl. 21.20

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Vår hovedbanker i V65-spillet er forhåpentligvis først i mål allerede noen minutter over kl 20, da denne starter i V65-1. Det er alltid hyggelig med kvinnelige kusker, men når eier og trener Marit Nilssen overlater tømmene til Geir Vegard Gundersen med 10 Bravo Turbo, iler vi til lukene. Kun en start gjorde Bravo Turbo i fjor og det var på Biri 14. desember. Vi er rimelig sikre på at Bravo Turbo hadde vunnet det løpet uten en ødeleggende galopp ut av den siste svingen og det var mot gode Juniorprinsen. Geir Vegard Gundersen har vært tømmefører bak Bravo Turbo fem ganger tidligere og vunnet tre ganger med hesten. Alle de seirene kom i 2009. Vi er helt sikre på at Bravo Turbo er beste hesten i V65-1, kjører Gundersen feilfritt så taper han ikke dette løpet.
Rangering V65-1: A: 10 B: 2-12-8 C: 9-6-3-5-1-4-11-7

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Overlegen feilfritt
Vår andre banker for kvelden dukker opp i V65-3 og starter fra 40 meter tillegg, men feltet teller kun sju hester. 7 Norheim Jærv hadde stått med tre strake seire om ikke hesten hadde blitt disket for sjenering i et V75-løp tredje sist. Sist var hesten helt overdådig i et V65-løp på Bjerke og landet på råsterke 25.5 på en sprint. Det er en mulig kommende elitehest dette og med kun 353 779 kroner på konto, kommer Norheim Jærv til å få en innbringende sesong. Fredag er det kun galopp imot, vi spekulerer ikke og sammen med formkusk Kai Johansen (fire seire på Bjerke onsdag) blir Norheim Jærv vår andre V65-banker fredag.
Rangering V65-3: A: 7 B: 6-5-4 C: 2-1-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Vi synes 2 Ladynato leverte en fullt godkjent norgesdebut selv om han måtte gi tapt for en overraskende god Julia Andes. Frode Hamre varsler utstyrsendringer til denne starten og trolig sitter hoppa tidlig i tet. Løp i kroppen har sikkert gjort godt, og vi synes det er bra muligheter for tet fra start til mål.

1 Thai Raboso gjorde en klart godkjent årsdebut og fra førstespor bak bilen blir det garantert et fint løp. Hadde ikke startet på seks måneder før løpet sist og skal ha gått klart fremover med det løpet i kroppen. 7 Ride Me Swimmel norgesdebuterer med tre strake seire fra Danmark i raden. Men trener Undem har ikke vært fornøyd med hesten i trening. Høitomt opp er uansett spennende.

8 Bingo S.E. er ikke alltid like pen i aksjonen, men det er litt klasse i denne Killingmo-traveren. 11 Isabelle's Fairytale har avslørt både fart og galopp, men er en fin type. 10 Phantom D.K er en danskegjest spm er vanskelig å plassere, men som får plass på kupongen.
Rangering V65-2: A: 2 B: 1-7-8-11-10 C: 3-6-5-4-9-12

HTML EMBED

V65-4 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Vi synes tre hester skiller seg litt ut her i V65-4 og fremst setter vi Frode Hamre igjen, nå med 12 Lightsonlightsoff. Har gjort solide løp i V75 på Forus både tredje sist og sist, mens vallaken ble speedet ned av Grey Man på Sørlandet nest sist. Billig motstand fredag og tross tolvtespor setter vi hesten først.

1 East Edition har igjen trukket førstespor bak bilen. Holdt fart og stil på en flott måte i årsdebuten for tre uker siden og møter vel litt enklere motstand her. Klart motbud. 9 First And Only har det ikke helt klaffet for på slutten, men vi tror formen er uforandret fin og startsporet er helt greit.

4 J.C. Heigen var tapper fra dødens sist og holder fortsatt utmerket form. Med på gardering her og vi hekter også på en gardering for svenskegjesten 2 Million.
Rangering V65-4: A: 12 B: 1-9-4 C: 2-3-7-10-8-11-5-6

Annonse: Grøstad kruttsterke 13/1000 m på denne for litt siden og byr på en ellevill bankeride i V65-2 på Bjerke

V65-5/V5-2/DD-1 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Humørhesten 5 Henrik blir vår favoritt i dette flotte sprintløpet. Henrik vant fjerde sist på sprint og selv om han fikk melkesyre siste 100 i sin siste start, er dette en fin oppgave. Glenn Kramer Stenberg varsler ryggløp med 2 Sodin, og da er det bra muligheter for at Høitomt og Henrik er tidlig tethest.

8 Hålands Liz var kanongod vinner på Bjerke nest sist. Det var i et hoppeløp der hoppa galopperte grovt fra start, men kom strålende tilbake. Kunne aldri gå i nærkamp med gode Spydermann Ø.K. på Sørlandet sist og åttendespor bak bilen på en kjapp sprint er alt annet enn optimalt. 9 Eld Lynet står smart til i rygg på startraske 2 Sodin og er et tidlig kryss her.

10 Hjelset Lissi bankerspilte vi nest sist, da ble hoppa fjerde. Vi slapp henne imidlertid ikke og fikk betalt i DD sist på Klosterskogen til smellfeit odds. Hjelset Lissi kan vinne igjen. Med på gardering blir også nevnte 2 Sodin og formhesten 1 Skusviken. Men da tror vi vinneren er fanget.
Rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 5 B: 8-9-10-2-1 C: 3-7-4-6-11-12

Annonse: Grøstad byr på et fantastisk spilleobjekt i V75-5 på Bjerke lørdag og dette kan bli dønn riktig

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Hadde vi vært helt sikre på at 1 Cesena Ås klarer å forsvare sitt innerspor her, hadde vi muligens lansert elleveåringen som banker i dette løpet. Ganymede-sønnen gjorde ihvertfall en svært oppløftende innsats første gang ut for Rolandsen/Jessen, selv om det stummet litt til slutt. Sprint tror vi er en klar fordel og i DD-spillet bankerspiller vi Cecena Ås.

5 Hitchcock var endelig tilbake som en vinner i V75 på Leangen for fjorten dager siden, men kjørte seg da tidlig til tet. Dit kommer han neppe nå, og da er Hamres yankee mer sårbar, selv om formkurven peker riktig vei.

Bak disse vrimler det av outsidere; 11 Kejser K.D. (fin oppgave her, men startsporet trekker ned), 10 Atlantic Ås (lekker i årsdebuten på Forus, men det var fra tet), 3 Riccione Ås (vass på en speed), 4 Lucky Carpenter (avsluttet storveis til annen bak Hitchcock på Leangen) og 12 Tourbillon (helt hysterisk form på denne nå).
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 1 B: 5-11-10-3 C: 12-9-2-8-7-6

V5-4 - Kaldblodshester. 2140 meter voltestart. 3-åringer.
1 Frøyu Ty leverte et imponerende prøveløp og gjentar Moe Odin-sønnen den prestasjonen blir han ikke lett å slå her. Nils-Erik Frøhaug er både eier, trener og kusk og selv om det trolig er topp vinnersjanse her, velger vi å gardere litt.

Ola M. Skrugstad sies å ha et stort talent i 3 Lannem Silje som gjorde et intetsigende prøveløp i november. Passes direkte her. Fra tillegg tror vi alle fire tilleggshestene kan vinne. 6 Wik Winter var en fin type og kretsen rundt denne har fostret frem mange topphester.
Rangering V5-4: A: 1 B: 3-6-8-9-7 C: 2-4-5

V5-5 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
1 Paro Friggen klarte ikke å svare siste støtet til svenske Myran på Biri i sin siste start, men falt med æren i behold og det var langt ned til tredjehesten. Paro Friggen trives trolig enda bedre over sprint og sammen med Siv Emelie Løvvold må tiåringen bli favoritt.

Men han får trolig hard kamp av 2 Brendli Stjerna som står 20 meter bedre til kontra Paro Friggen enn når de møtte hverandre 30. november. Brendli Stjerna har nå hatt en liten pause, men var god vinner tredje sist. 7 Umulius er endelig tilbake på sprint, men det er litt uvisst med formen nå. Bak disse er det nesten umulig å få øye på flere vinnerkandidater i et svært ujevnt monteløp.
Rangering V5-5: A: 1 B: 2-7 C: 8-5-6 D: 4-10-9-3


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag