Gå til sidens hovedinnhold

En tysker i Kalmar

Fredagens V4-omgang fra Kalmar ser alt annet enn lettløst ut på forhånd og det ligger flotte førjulskroner i luften.

Vi nærmer oss julehøytiden, men på travfronten ruller det fortsatt på for fullt. Fredag byr på vi på V4-tips til Kalmar travbane, mens det er Biri travbane som er vertskap for en svært interessant V65-omgang fredag kveld. De tipsene leser du her.

Under torsdagens V4-løp på Åby kunne de som fulgte vårt mellomste V4-forslag (innl.pris kr 280) kvittere ut 757 kroner og dermed fortsetter suksessen på våre V4-tips.

Innleveringsfrister Kalmar:
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Vi skal altså til sørøst-Sverige og Kalmar for dagens V4-løp og det er en meget vrien omgang som står foran oss. Bankerkandidatene er bortimot fraværende og det må nesten bli gode penger i ettermiddag. Vi må naturligvis ha en banker og denne fant vi i V4-2/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Perfekte forutsetninger
Kalmar-trener Klaus Kern har ikke kjørt mer enn 129 løp i 2012 og vunnet ni av disse. I pengevei er det blitt drøye halvmillionen. Stallhestene hans har derimot vunnet 19 løp på 222 starter og har passert 1,4 mill SEK innkjørt. En av dem som har bidratt med det er den åtteårige tyskfødte hoppa 5 Fragola som dukker opp i V4-2/DD-1. Nest sist ledet hoppa hele veien på Åby og landet på pene 15.9/2640 meter. Sist også da på Åby ble hoppa tatt ned på de siste metrene og gjorde et flott løp til andreplass. Motstanden fredag er slett ikke like tøff som i de to foregående startene og hoppa er normalt travsikker. Med dokumentert form, et flott startspor bak bilen og middels motstand fredag synes vi dette ser ut som en flott vinnersjanse og Fragola blir vår banker både i V4-spillet og i DD-spillet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Speeder ned alle?
Jørgen Sjunnesson er i ferd med å gjennomføre en av sine aller beste sesonger som kusk og før fredagens løp, står han med 93 seire og kan dersom det flyter litt på de siste dagene mot nyttår nå 100 årsseire. I V4-1 setter Jörgen seg opp bak treårige 10 Mr Gorgonzola som avla sitt maidenship (sitt livs første seier) i sitt siste løp på Kalmar. Det gjorde Up Front Larry-sønnen etter et perfekt løp i rygg på lederen og det var riktig fin stil over hesten i målgangen da. Flere av kuskene i første rekke signaliserer at de er ute etter føringen i dette løpet og da åpner det seg naturligvis for hestene i bakspor. Vi synes Mr Gorgonzola var så fin i seiersløpet sist at fjerdevalget i spillet skal med på alle bonger i ettermiddag.

Kommentarer til denne saken