Foto: Getty Images/All over Press

Endelig fest i bilbyen

Etter en meget svak start på sesongen har det endelig løsnet for Wolfsburg

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Cardiff får juling
Tippetips: Ingen opptur for Solbakken
V75 Klosterskogen: To seiersmaskiner innfrir
Nye oddsen: Mandag er det mye å glede seg til

Lørdagens langoddsprogram inneholder endelig verdenscup både i langrenn, hopp og utfor. I tillegg er det selvsagt Premier League-fotball på programmet, det er Bundesliga fra Tyskland og diverse spennende oppgjør fra de øvrige store europeiske ligaene. Og merk at du må være tidlig på, dersom du skal spille på jentenes verdenscupåpning i Gällivare.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Dessverre er det ikke mange spennende langskudd denne lørdagen og selv om vi normalt kommer med to langskudd på lørdagene nøyer vi oss med ett idag. Ikke minst siden et av våre hovedspill (Barnsley) får plass som et av dagens spill.

Aston Villa - Arsenal
Det kan da ikke være rett at hjemmeseier skal betales med 4,60 i odds i denne kampen. Aston Villa viste at de kan spille feiendef flott fotball i hjemmemøtet med Manchester United for fjorten dager siden og ledet da 2-0 etter en strålende førsteomgang. At Villa ble offer for det mystiske United-spøkelset i andre omgang og tilslutt tapte 2-3 får så være. Arsenal viste blant annet i bortetapet mot Norwich for en måned siden at bunnnivået er lavt og laget skapte knapt en målsjanse i den kampen. Arsenal er ikke til å stole på borte og Aston Villa skal ha bedre sjanser her enn oddsen indikerer. 4,60 på at Aston Villa tar sin første hjemmeseier over Arsenal på fjorten forsøk (0-6-7 på de tretten foregående) er et hyperspennende langskudd lørdag.

Dagens avslag
Everton - Norwich
Etter strålende 5-1-0 på de seks første seriekampene, har det kladdet mer for Everton etterhvert. 1-4-1 på de seks siste seriekampene har gjort at Everton nå har åtte poeng opp til serieleder Manchester City. Savnet av en typisk goalgetter er merkbart for Liverpool-laget som må unnvære formspiller Marouane Fellaini med karantene lørdag. Motsatt formutvikling for Norwich som står med 3-2-0 på sine fem siste. Tre av disse er spilt hjemme på carrow Road og alle har endt med 1-0 seier. Borte er det blitt 1-1 mot Aston Villa og 0-0 mot Reading i denne perioden. 1,35 på Everton-seier er nesten til å grine av og hører selvfølgelig ikke hjemme på våre spilleforslag lørdag.

Det er fortsatt store penger å spille om i V75. Kjøp en av våre ekspertkuponger i spillboksen under.

Dagens spill
Wolfsburg - Werder Bremen
Ambisiøse Wolfsburg innledet med 1-2-5 på sine åtte første seriekamper i Bundesliga denne høsten og dermed var det over og ut for Felix Magath. Inn kom Lorenz-Günther Köstner og vips så kom resultatene. til tross for at tre av de fire siste er spilt på bortebane, har Wolfsburg 3-0-1 i denne perioden og vi lanserte blant annet laget som et sprekt langskudd i forrige hjemmekamp for fjorten dager siden mot Bayer Leverkusen til flotte 2,75 i odds. 3-1 endte den kampen til Wolfsburg og laget fulgte opp men en flott 3-1 seier borte mot Hoffenheim sist helg.

Werder Bremen har innledet brukbart og ligger på sjuendeplass med 17 poeng. Men det er hjemme i Bremen poengene blir tatt, hele 13 av 17 poeng er tatt der. Borte står laget med svake 1-1-4. Werder Bremen gjennomfører et lite generasjonsskifte for tiden og derfor vil naturlig nok resultatene variere noe.

Wolfsburg-trener Lorenz-Günther Köstner kan for tredje kamp på rad sende ut den samme startelleveren, mens Werder Bremen må unnvære midtstopperen Lukimya som soner karantene etter sitt røde kort forrige helg. Ellers ser det ikke ut til at trener Schaaf gjør endringer.

Det står 2-1-1 på de fire siste tilsvarende og et revitalisert og formsterkt Wolfsburg får vår klare tillit her mot bortesvake Werder Bremen. 2,05 for hjemmeseieren er kjøpt og betalt, men kampen kan ikke spilles som singel. Vi må således kombinere.

Blackburn - Millwall
Etter tre kamper uten seier, vant Blackburn 4-1 borte mot jumboklubben Peterborough forrige runde. Har tatt 28 poeng og ligger på den siste playoffplassen. 2-2-1 på de fem siste seriekampene og hjemme er tallene fine 5-1-2. Henning Berg kan glede seg over at Jason Lowe, Gael Givet og Colin Kazim-Richards tilbake etter skader. David Dunn, Leon Best og Fabio Nunes er dermed eneste fravær.

Millwall slo Leeds på hjemmebane søndag, men måtte ha hjelp av en utvisning for å vinne (seiersmål fem minutter før slutt) og ligger to poeng bak dagens motstander på 9. plass. Har strålende 4-2-0 på de sine seks sister seriekamper, men fire av disse er spilt på hjemmebane. Moderate 2-4-2 på bortebane totalt. Midtbanespilleren Liam Trotter er trolig ute med strekkskade, men testes før start. Toppscorer Darius Henderson kan være tilbake, men starter trolig eventuelt på benken. Kaptein Paul Robinson er fortsatt uaktuell.

Jordan Rhodes blåste inn tre må for Blackburn sist helg og er ferd med å finne seg til rette på Ewwod Park. Hjemmeseieren betales med 1,80 i denne kampen, kanskje et knepp lavere nn vi ønsket oss. Men det ligger en reaksjon i luften for Millwall nå og Blackburn og ikke minst Jordan Rhodes spilte på seg selvtillit sist helg.

Vi får da en dobbel med seire til Wolfsburg og Blackburn og totaloddsen på denne dobbelen er 3,69 og vår innsats som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.25):
Kamp 46 Wolfsburg - Werder Bremen 2,05 3,05 2,75
Kamp 63. Blackburn - Millwall 1,80 3,05 3,40
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus