Gå til sidens hovedinnhold

Endelig seier?

Vår banker på Bergen travpark denne søndagen har gått en rekke sterke løp nå på slutten uten å få smake seierens sødme, men i kveld tror vi triumfen kommer. Sjekk våre V5-tips.

Det er Bergen travpark som byr på spill til to spennende V5-rebuser denne søndagen, og vi fant vår banker for kvelden i V5A-4/V5B-1. Vi snakker da om 5 Pastthegate, og selv om 5-åringen står uten en seier på de fem siste startene er ikke dette snakk om noen antivinner.

Han innledet nemlig med å vinne seks strake triumfer i regi Geir Mikkelsen, og i kveld tror vi en ny "pinne" blir bokført. I den sist starten gikk han meget fin siste 500, og det så helt grønt ut midt på oppløpet med tanke på seier før ledende Ashford Boko plutselig startet opp igjen (og da ble det fototap).

Vi skal huske på at den lille S.J`s Photo–sønnen har møtt fryktelig gode hester den siste tiden (har da en hardhet i kroppen som ikke mange av hans konkurrenter har i dette løpet), og fra et fint spor finner han seg en god posisjon underveis.

Vi tror han blir tung å stå i mot til slutt ved denne anledningen, og når kapasitetshesten 10 Conclude har trukket bakspor i debuten for Kolnes etter snaue ni mnd pause ligner dette en meget fin vinnersjanse for Mikkelsen traveren.

Vår rangering V5A-4/V5B-1: A: 5 B: 10-4-12 C: 2-8-6-11-7-1 D: 3-9

Innleveringsfrister Bergen søndag
V5A kl. 18.00
V5B kl. 19.10
DD kl. 20.10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-1
3 Grans Junior er en fintstammet traver som gikk bra i debuten med innlagt galopp, og han står nå mye bedre inne i dette løpet kontra de samme hestene som han møtte i den siste starten. Kjører Svein O Wassberg feilfritt med Alm Viktor–sønnen, er dette en opplagt vinnerkandidat.

10 Alvar er i utvikling, men skuffet litt sist med og ikke holde bedre til mål. Han mangler ennå litt spenst denne H.G Balder–sønnen, som det gikk store ord om tidlig i karrieren. 13 Isprinsessa gjore en bra prestasjon i den siste starten, og hun står 20 meter bedre inne kontra vinneren i det løpet. Vi tipper Jan E. Landaas går offensivt til verks med Lome Elden–datteren, og hun har vinnerform i kroppen.

4 Tysvær Eldar er en fin traver som galopperte seg bort i debuten, og etter rapportene skal denne Spikeld–sønnen kunne en del. Han blir kuskeforsterket med Lars T. Hauge i kveld, og da er det snakk om en stor outsider. 15 Seilejerva viste endelig litt av hva som bor i henne i den siste starten (det var en sterk siste 300 Åsajerven–datteren gikk for Ove Wassberg), men hun har en mye tøffere oppgave denne gangen (og det er neppe det samme med Roar Hop i sulkyen).

Vår rangering V5A-1: A: 3 B: 10-13-4-15 C: 1-14-6-7-9-5-12-2-8-11

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5A-2
8 Justacredit L har gjort to fine løp så langt i karrieren, og i den siste starten ble hun offer for litt kamikazekjøring (hun klarte da ikke stå i mot en smygkjørt hest til slutt). Det er andre forutsetninger med tillegg denne gangen, men hun virker travsikker og fornuftig (en fin vinnersjanse).

7 Muscle Va Bene ser ut som en elitetraver, og trener Rune Wiig skal ha ros for at hestene hans alltid ser fine ut. Vi må si at vi har vært litt småskuffet over Muscles Yankee–sønnen så langt (han har liksom bare gått på det jevne i forhold til forventningene), men han skal bare bli bedre og bedre for hvert løp han går denne litt tunge 3-åringen. Denne Rogalands-duoen skiller seg ut hvis ikke Kolnes har tryllet frem noe i sine to hester på strek, men de har ikke overbevist så langt (hestene 4 og 5)

Vår rangering V5A-2: A: 8-7 B: 5 C: 4-2-1-10-6 D: 9-3

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5A-3
1 Preston har vunnet sportrekningen i dette fine løpet, og Tengsareid kan nok svare ut de øvrige konkurrentene på utsiden om han ønsker det. Fra tet er det snakk om en fin vinnersjanse, men blir han overflydd er det hele litt sjanseartet. 8 Orient Kronos galopperte som slagen i den siste starten, men gikk glipp av en topplassering. Vi er litt usikre på på Vikings Kronos-sønnen etter det lkøpet, og han har trukket et trist spor (fryktelig sjanseartet fra dette sporet).

2 Nithan L.B er som forvandlet etter at Kolnes fikk han i sin regi (unne ingenting hos Halvorsen), men nå skal det sies at han møter fine hester denne gangen. Han slo dog en så god hest om Kilkenny i den siste starten, og Pine Chip–sønnen er en helt annen hest fra tet. Kusk Eirik Høitomt gjør nok alt for å nå den posisjonen, og fra tet kan han vinne.

12 Zato Neyenrode var en meget fin traver som danset unna til en enkel seier på sterke 14,0/1600m i debuten på norks jord, men det eneste vi ikke likte var at han lå litt vel mye på i tet. Denne gangen er det helt andre forutsetninger med bakspor på 2100 meter, og da må det klaffe en del hvis det skal bli en ny seier.

11 Northern Casino ser ut som en elitehest, men han spytter ut bittet når han virkelig må kjempe litt. Det blir interessant å se ham bakfra i kveld, og med litt tempo i front er han ikke ueffen. 3 Oeuvre D`Art skuffet litt i den siste starten med å ikke nedkjempe Steamer i en oppløpsduell, og selv om sporet er fint i kveld møter han mye bedre hester enn normalt.

Vår rangering V5A-3: A: 1 B: 8-2-12-11-3 C: 5-9-6-7-10-4

HTML EMBED

V5A-5/V5B-5
3 Vertigo Bjørn er den beste hesten i feltet, men han skuffet litt i den siste starten. Sprint er neppe favorittdistansen til Spikeld–sønnen som fort blir litt overspilt i dette løpet. 5 Stjerne Kvikken er litt interessant hvis han skulle komme seg foran, og hvis han skal kunne vinne et løp er det nettopp i et løp som dette.

4 Storm Junior kommer ut i ny regi, og får Eirik Høitomt i sulkyen (det er helt klart interessant). Han er meget rask fra start, og skulle de klare å svare ut hestene på utsiden ønsker nok mester Høitomt å sitte foran siden det er snakk om sprint. 9 Høiby Gullet gikk bare på det jevne i den siste starten i et ungdomsløp, men denne gangen får Svein O. Wassberg prøve seg (hesten har vinnerform i kroppen). 10 Todina holder usikker form, men på sitt beste er hun helt klart aktuell.

Vår rangering V5A-5/V5B-5: A: 3 B: 5-4-9 C: 10-1-8-2 D: 7-6

V5B-3
8 Santiago møter overkommelig motstand i dette monteløpet ,og dyktige Elisabeth Jensen tar den lange turen kun for dette oppsittet (det er helt klart at hun gjør det med store seiersambisjoner). Normalt skal Santiago ha en fin sjanse på å nå tet, og fra den posisjonen taper han normalt ikke dette monteløpet (selskapet skremmer ikke).

6 Blitzie Sign holder ok form, og må regnes når man ser at det er Kristine Kvasnes som skal ri henne. 7 Noble kan flytte på beina under sal, og det viste han på Forus når han travet 13,6 tidligere i sommer.

Vår rangering V5B-3: A: 8 B: 6-7 C: 2-3-5-4-9 D: 1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5B-4
5 Torpa Jo spinner normalt til tet og, da er i så fall sannsynligheten stor for at duoen Høitomt/Kolnes seiersdefilerer etterpå. Slik vi leser løpet så er det tet-demp, og en rask siste 300-400 meter som gjelder denne gangen.

Det er kun en hest i feltet som har klasse til å tukte Torpa Jo, og det er 7 Tekno Viktor dersom han går feilfritt (og eventuelt kommer frem utvendig leder runden igjen). Da kan han faktisk gi favoritten en kamp, og vi krysser på våre to største spilleforslag.

Vår rangering V5B-4: A: 5 B: 7 C: 4-1-3-9-2-12-6 D: 11-8-10

V5B-5
5 Kor Faksa skal kjøres av Ole J Østre i kveld, og han tar neppe turen til Bergen uten seiersambisjoner. Vi skal huske på at Kor Faksa er herdet i tøffe V75-løp, og hun er rask fra start (topp vinnersjanse). 4 Espeset Oda holder meget bra form, og hestene hun har tapt for de siste gangene er hester som Elmer, Steggsjura og Gomnes Dona. Hun møter ingen av slikt kaliber denne gangen, og Hauge-traveren skal da ha en fin vinnermulighet.

10 Erdinger har fin kapasitet, men han springer fryktelig med håndbrekket på. Det skal bli spennende å se Eirik Høitomt bak denne krabaten (han er en mester på slike hester). 9 Loke Faks er bedre en raden, og med litt klaff underveis er han aktuell for en plass i toppen (bør da krysses på gardering).

Vår rangering V5B-5: A: 5 B: 4-10-9 C: 7-14-1-3-12-11-8-15 D: 6-2-13