*Nettavisen* Sportspill.

Espen byr på en diva

Foto: Norsk Rikstoto/Eirik Stenhaug

Fashion Diva og Tina Erlandsson har en helt perfekt oppgave på Hagmyren mandag kveld.

03.06.13 14:13

Denne artikkelen er redigert og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og kupongforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

Oppdatering mandag ettermiddag: Espen traff bra med sine V4-tips til Boden mandag formiddag. Det store forslaget til 1008 kroner gikk inn med en gevinst på 8076 kroner, og det ble også fire rette på samtlige andelslag Nettavisen hadde satt opp på Eksperten. Gratulerer til alle som fulgte!

En ny travuke står foran oss og allerede mandag er det fem ulike travkjøringer for oss nordmenn å spille til. Vi starter opp med V4 fra Nord-Sverige og Boden, før Harstad er sjelden arrangør av det norske lunsjtravet. Litt senere på ettermiddagen kan vi spille V5 til Halmstad. Til kvelds er det V64 fra Hagmyren, mens Leangen byr på jackpotomgang i V65-spillet, siden det ikke ble utbetaling for fem rette, i en favorittpreget omgang på Momarken søndag kveld. Kr 590.817,- blir overført til mandagens sekserpott i Trondheim i kveld.

Innleveringsfrister Hagmyren
V64 kl 19.08
DD kl 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Diva'n tilbake som en vinner!
Vi lanserte 5 Fashion Diva som banker på Bollnäs 25/03 i år, hvor hoppa blåste til tet og dro unna i et luftig tempo. Allikevel holdt hun koken strålende helt inn til sikker seier. Etter det har hun vært ute i knallharde årgangsløp mot de absolutt beste 4-års hoppene i Sverige. På Örebro tredje sist travet hun et helt sykt løp. Etter å ha galoppert bort 40 meter før bilen slapp, tok hun igjen feltet og Tina Erlandsson satset innvendig. Når luken kom ut i oppløp spurtet hun strålende til andre bak gode Moving On, som var et av de store skrikene på Solvalla under elitloppsdagen.

Nest sist var hun ute i Drotning Silvias pokal kvalifisering, og stakk rett til tet for og siden slippe teten til Sophias Blush. Hun satt i lederryggen hele veien, og når åpningen kom ut i oppløp avsluttet hun strålende. I finalen ble alt feil, og Fashion Diva ble alt for stri på utsiden av Fascination. Ut på den siste langsiden var det tomt på tanken, og hun dalte bakover i feltet. I kveld kommer 4-års hoppa ut mot helt riktig motstand i V65-5/DD-1, og trolig sitter hun tidlig i tet. Fra den posisjonen kan vi ikke se Tina Erlandsson tape dette løpet. Victory Abroad-datteren går ned i hvert fall en klasse til dette løpet kontra de seneste løpene. Banker!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Bergh kjører Thunderbird!
Robert Bergh har hatt en strålende sesong sier, og med seier i Elitloppet for en drøy uke siden går han mot et rekordår, som både trener og kusk. I kveld kusker han egentrente 4 Thunderbird F.R., som er en traver med god kapasitet. Det er først og fremst galoppen, som er hans største fiende. Skulle han gå feilfritt, så har han en solid vinnersjanse i dette løpet.

Nest sist på Umeå satt han sist i hovedfeltet ut på den siste langsiden, og ble med i angrep inn mot den siste svingen. Når Robert Bergh vred ut i fjerdespor ut i oppløp, avgjorde han med et gjesp. Nå er sporet vesentlig bedre, og vi ser ikke bort i fra at han kan sitte tidlig i tet. Fra den posisjonen skal det en veldig god hest til for å slå han. Den franskfødte 6-åringen har både fart og styrke, og om han ikke kommer til tet så er ikke slaget tapt for det. Han kan vinne fra alle posisjoner og vi bankerspiller på de to minste V65-forslagene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag