Gå til sidens hovedinnhold

Espen byr på en ny danske

Espen har hatt suksess med mange danske hester i Sverige og lanserer enda en på Jägersro tirsdag.

Travsporten ruller på for fullt også tirsdag og hele fem baner kan vi nordmenn spille til. Vi starter opp med V4 fra Gävle, før landets hovedbane Bjerke byr på lunsjtrav. De ivrige kan deretter spille V5 til Åmål litt senere på ettermiddagen, før Forus overtar med V65 til kvelden. I tillegg er det V64 fra Jägersro.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Mandag ble en svært innbringende dag for Sportspills travtips. Det startet med fullklaff for Espens V4-tips til Boden, der det største V4-forslaget (innl.pris kr 1008), betalte tilbake flotte 8 076. Lunsjen i Harstad ble prikket inn av Kurt Leirvåg og der ble det fine 7 677 kroner tilbake. På Eksperten ble det fullklaff for et av Roger Sundvissons andelslag og flotte 26 128 kroner tilbake, mens Kurt Leirvågs systemspill til Leangen betalte tilbake 15 962 kroner. Totalt ble det over 200 000 kroner i gevinster for Sportspill mandag og vi satser mot nye gevinster tirsdag.

Innleveringsfrister Jägersro
V64 kl 19.08
DD kl 20.36

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Ei hoppe utenom det vanlige!
For drøye to uker siden var det toppløp på Åby hvor pokalløpene ble avgjort. Når de fleste hadde pakket sakene og dratt hjem, gjensto det fortsatt et par løp etter V75’en, og i det 13 løpet fikk vi se ei fantastisk traver hoppe. 4 Rya Spin ga virkelig et topp inntrykk i banen. Nå kommer den lekre Love You datteren ut i løp igjen, og vi kan ikke annet enn å anbefale bankers spill. Björn Goop var også full av lovord etter seieren sist, og det kan vi skjønne etter at Love You datteren la inn 13.0 siste runden sist, uten at Goop ba om noen ting. Her tror vi Allan Kristensen satser offensivt direkte, og normalt sitter hun tidlig i tet. Fra den posisjonen kan vi ikke se 5-års hoppa tape dette løpet. Dette er ei hoppe som duger godt også på lørdagene.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Ingves innleder?
6 Ritano Freight kom tilbake etter lang pause sist på Jägersro, og han gjorde et toppløp direkte. Han fikk et fint løp i rygger underveis, og avslutningen var klart positiv bak Wiss Pen og Nice Little Art. Nå har han fått et løp i kroppen, og skal normalt ha gått klart fram med den blåseren i kroppen. Rite On Line sønnen har hevdet seg godt i V75 før, og skal normalt ikke stå tilbake for noen i dette feltet. Vi er fullt klar over at han møter 3 Olympic Kronos, som vi advarte skarpt for sist, men vi ser ikke bort i fra at 6 Ritano Freight kan gi denne kamp til døra i kveld. Obs!

Kommentarer til denne saken