Gå til sidens hovedinnhold

Et eventyr på Bjerke

V65-løpene som skulle gått på Biri fredag kveld er flyttet til Bjerke, men det er fortsatt ingen grunn til å garderer Isabella`s Fairytale.

Riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk år for Nettavisen/Sportspill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Med lanseringen av Eksperten har Nettavisen satt en gedigen rekord for salg av hestespill i 2013 og fra og med 2. januar øker vi satsingen ytterligere. Fra den dagen ankommer Frode Gjesdal Nettavisens travredaksjon og Gjesdal har solid erfaring. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I Sverige har vi som kjent hentet inn Patrik Fernlund som vår travekspert på alt som gjelder svenske løp og i Danmark har Nettavisen skrevet kontrakt med meget dyktige Carsten Rabjerg for hele 2014. Og så må vi selvsagt ikke glemme våre eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som har levert kanontips gjennom hele 2013 og avsluttet med å spille inn ca 300 000 kroner på de to siste V4-omgangene på Täby galoppbane. Vi tør påstå at ingen tipsleverandører i Norge er i nærheten av denne lagoppstillingen og vi kan love alle våre trofaste lesere at vi skal stå på hver eneste dag i 2014 for å servere best mulig service og tips.

Fredag 3. januar blir det endringer i menyen om fredagene. I Sverige er det nemlig besluttet å kjøre V65 på fredagene og spillestopp for V65 vil være kl 12.45. Det vil også bli V4-spill på disse fredagsstevnene, men denne kommer fra og med V65-4 og utover. Solvalla vil være den foretrukne stevnearrangøren på disse fredagene og spillemessig er det naturligvis høyinteressant med å få en V65-omgang tidlig fredag ettermiddag.

Til kvelden er det som vanlig V65 i Norge og V64 fra Sverige. Her hjemme er det Biri (nå flyttet til Bjerke) som tar av seg av V65-løpene, mens Bergsåker er vertskap for V64-løpene i Sverige.

PS! Løpene på Biri i kveld er flyttet til Bjerke travbane p.g.a. svært dårlige baneforhold på Biri!

Innleveringsfrister Biri (nå Bjerke)
V65 kl. 18.30
V5 kl. 19.41
DD kl. 20.03

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Taper ikke feilfritt
Dagens største favoritt med 45% av innsatsene på seg støter vi på i V65-1 i form av 7 Isabella`s Fairytale, og vi tror hun innfrir sitt tunge favorittstempel. 5-årshoppa har vunnet to strake triumfer i regi Eirik Høitomt, og hun har imponert. Helt overlegen ved triumfen på 17.8 full vei nest sist, og sist vant hun også lett.

Hun slo på en galopp ned startsiden sist, men da ble hun litt stresset etter flere omstarter på voltestart. Galoppfaren skal ikke være spesielt stor på dagens startmetode auto, og vi kan ikke se at noen av dagens konkurrenter (svak klasse på løpet) kan tukte henne. Vi tror hun vinner fra "dødens", og vi bankerspiller.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

To hester gjør opp?
I et varmblodsløp i lavt grunnlag i V65-3 synes spillerne det ser vidåpent ut på forhånd, men vi synes to hester hever seg litt over mengden. Vi snakker da om duoen 3 Freedom D`estino og 6 Theo D`estino, og vi tror vinneren er å finne på de to. Førstnevnte vant lett i debuten på 20.8 full vei, og hesten så fin ut.

Det gikk fort til slutt i det løpet, og vi tror ikke det var helt tomt på tanken i målgangen. 4-åringen har en stamme som forplikter (Love You som far og 13-traveren Tina Talar som mor), og dette lignet en hest litt utenom det vanlige. Han er trolig litt forbedret med løp i kroppen, og vi tror på en topp vinnersjanse.

En lei nøtt å knekke for favoritten kan dog 6 Theo D`estino vise seg å bli, og vi krysser av for sistnevnte på alle bonger. Vi tror han piler til tet (løste veldig bra fra bakspor i den nest siste starten), og han kan lede rundt om. Han fikk tredje på 21.7 etter et tøft løp på en krevende bane sist, og han er alt for lite spilt i kveld.

Kommentarer til denne saken