*Nettavisen* Sportspill.

Eventyrlig tipsflyt

Foto: (Hesteguiden.com)

Sportspill har voldsom suksess med sine travtips om dagen.

02.04.13 08:35

Det har vært en strålende tipsuke for Nettavisen/Sportspill og Espen Edvardsen i særdeleshet. Forrige mandag spilte Espen Edvardsens tips til V4-løpene på Åby og V65-løpene på Bollnäs inn over 400.000 kroner. Påskeaften ble det eventyrlig treff for travekspert Espen Edvardsens to systemspill under V75-løpene på Klosterskogen der begge betalte tilbake ca 127 000 kroner og totalt ble det over 300 000 innspilt lørdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Mandag var han på ferde igjen. Hele tolv av hans andelslag på Eksperten til V64-løpene i Halmstad suste inn med seks rette. Hvert andelslag betalte tilbake mellom 26 000 kroner og 35 000 kroner og andelene kostet 100 kr (to av disse gikk inn), 200 kroner (fem av disse gikk inn), 500 kroner (fire av disse gikk inn) og 1000 kr (kun et var satt opp med slik pris). Da får det heller gå at vi jaktet store penger under V4-løpene på Hagmyren tidligere på mandagen, da vi satt med alle hestene i siste avdeling, men måtte nøye oss med favorittseier.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl 12.20
DD kl. 12.37

Tirsdag er det både V4 fra Bergsåker og V65 fra Axevalla i Sverige, samt lunsjtrav fra Bjerke og dobbel V5 fra Forus her hjemme, så det er rikelig med vinnersjanser.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Jager årets fjerde
I en uoversiktlig V4-omgang synes vi 2 Gigantic River peker seg ut som det beste bankeralternativet. Henrik Svensson som gjorde karrierebeste som kusk i 2012 (61 seire og over 5 millioner kroner innkjørt), hadde også klart karrierebeste som trener og noterte 45 stallseire og over 4 millioner kroner innkjørt. Hittil i 2013 har stallhestene startet 59 ganger og vunnet sju ganger og Gigantic River har altså vunnet tre av disse. Møter svak motstand i ettermiddag og fra spor to i volta er det svært sannsynlig at Gigantic River sitter tidlig i tet og da må vinnersjansen være solid. Vi bankerspiller i både V4 og DD.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tidlig i tet?
Vi var lenge inne på å bankerspille 12 No Time To Cry og Robert Bergh i V4-4, og hovedårsaken til at vi vurderte bankerspill på 12 No Time To Cry er at hesten står i springspor på 20 meter tillegg og hesten kan garantert utnytte dette. Ikke utenkelig at Bergh er i tet etter noen hundre meter. Men tillegg er nå engang tillegg, og No Time To Cry møter et par skarpskodde konkurrenter. Blir ikke mer enn andre/tredjevalg i spillet og er uansett en banker for de friske.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.