Gå til sidens hovedinnhold

Faksen på svensketokt

Espen advarer sterkt for en undervurdert Alsaker Faks under V64-løpene på Hagmyren søndag.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Vi må teste Hønefoss

Oddstips 2: Brann best i vest
Tippetipset: Godset reiser seg direkte
Få oversikt: Status i Tippeligaen
V65/V4 Sørlandet: Malmin har bankeren

Søndagen står for tur, men det ingenting som heter å holde hviledagen fir for hestesporten. Med V4 fra Täby galoppbane, V64 fra Hagmyren, V5 fra grensebanen Åmål samt både V65 og V4 fra Sørlandet til kvelds er det nok å ta tak i.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Vi har som vanlig satt opp en rekke andelslag til de forskjellige løpene i Eksperten og har tips til Hagmyren og Sørlandet her på Eksperten.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

Spilles nå!
Espen Edvardsen så en debutant på Solvalla for noen uker siden og skrev neste gang med stor svart skrift i sitt program. I ettermiddag dukker denne opp igjen og da er bankerspillet klart for Espen, selv om startsporet er dårlig.

Innleveringsfrist Hagmyren
V64 kl 15.10
DD kl 16.38

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

7 Delicious U.S. som kommer ut i V64-3 er hesten vi trekker fram. Hoppa til Daniel Réden gjorde et solid inntrykk i debuten på svensk mark, hun avsluttet helt strålende til andre i løpet som Nato Dream vant. Hun var foran gode hester som Quid Pro Quo, New York U.S. og Pojke Kronos for å nevne noen av stjernene hun slo. Vi hadde 09,7 på hoppa de siste 700 meterne, og det var med full spenst i mål. Hun kom med flotte meritter i fra Amerika, og stallhestene til Redén er i knallform for tiden. Kommer Cantab Hall-datteren inn i løpet i dag, ser motstanderne kun bakskoene til Delicious U.S og vi klemmer til med bankerspillet.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Se opp for Faks!
Kaldblodshestene skal ut å kjempe i V64-5, og vi vil trekke fram en norsk ekvipasje. Se opp for 2 Alsaker Faks, som tar turen til Hagmyren denne søndagen for å vinne. Järvsøfaks-sønnen blir nesten ikke rørt i totoen, noe som er helt utrolig for oss. Han har gjentatte ganger vært storfavoritt i V75-spillet her hjemme, og hevdet seg med bravur. 7-åringen vant lett et V75-løp på Bjerke 19/01 i år, hvor han lekte med gode hester som Lome Brage, Trineline, Våler Best, Finnskog Sjefen og Rognfaks for å nevne noen. Vant da på sterke 26,2 på en vinterbane. I løpet etter prøvde han seg i V75 på Leangen, hvor han stakk rett til tet, og holdt knepent unna for seiersmaskinen Pondus. Deretter gikk det nye 14 dager, før han prøvde seg i V75 igjen på Bjerke. Da vant han veldig enkelt, etter å ha avsluttet strålende i vide spor den siste halve runden. Slo da gode hester som Briskeby Rauen, Tord Viking og Friskus.

Etter disse løpene har det blitt mye galopp og tull for 7-åringen, men vi antar at treneren har god tro på hesten siden han sender Alsaker Faks over grensen. Sist var han ute i V75 på Biri, men galopperte hemningsløst i første sving. Edvard Kristiansen kjørte siden et løp bak feltet, men skrudde farten suksessivt opp den siste runden. Vi hadde faktisk 23,8 den siste runden på vår klokke. Han hadde stor fart inn i mål, så det skal ikke være noe i veien med formen. Nå står han veldig fint til på strek, og klarer Ulf Eriksson å holde Järvsøkfaks sønnen i trav hele løpet, skal tilleggshestene få noe og bryne seg på. Vi synes Alsaker Faks er spennende i alle spillformer, siden han kun er et 5-6 valg i spillet i øyeblikket.

Kommentarer til denne saken