Foto: Hesteguiden.com

Favoritter i fare

Det er store favoritter på farten under kveldens V65-omgang på Forus, men vi tror flere av dem kan være i fare.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
V64 Gävle: Jackpot og store penger i luften
V4 Eskilstuna: Lennartsson har funnet formen
Lunsjtrav Bjerke: Herlig Bjerkelunsj

På onsdag er det all grunn til å glede seg til, da er det som vanlig V65 fra Bjerke, men i tillegg kan vi spille V75 til den ekstra V75-omgangen på Solvalla, der det er en sportslig og spillemessig kanondag. Allerede nå kan du kjøpe andeler i onsdagens V75-omgang fra Solvalla der det er enorme penger å spille og både Espen Edvardsen og Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson vil sette opp sine tips

Klikk her for å kjøpe andeler i Eksperten til V75-løpene på Solvalla onsdag.

Tirsdag er det dog hele fire baner å spille til og flust av vinnermuligheter. Tirsdagsmenyen starter med V4 fra Eskilstuna, og fortsetter deretter med et flott lunsjtrav fra Bjerke. Mandagens V64-rebus fra Färjestad ble uløselig for spillerne og dermed venter det 1.402.743 kroner ekstra i sekserpotten til tirsdagens V64-omgang fra Gävle, mens Forus travbane er vertskap for en flott V65-omgang her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Forus
V65 kl. 18.30
V5 kl 19.41
DD kl. 20.43

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Forus travbane byr på V65 tirsdag kveld og nesten som vanlig når Forusbanen arrangerer travløp er det mange store favoritter på farten. Det var det også i Drammen mandag, men tross et megafavorittene Tekno Odin og Gylden Balder begge vant, ble det over 10 000 kroner i utbetaling for seks rette, selv om det egentlig bare var overraskelser i to av de seks V65-løpene.

Fireåring i rute
Vi tror flere av favorittene er i fare i kveld også, men 1 Norheim Svenn i V65-2 tror vi ikke taper. Kjetil Djøselands kriterievinner har foreløpig ikke hatt klaff denne sesongen og hadde trolig vunnet det pengestinne fireårsløpet på Bergsåker 2. juli uten galoppen ut av den siste svingen. Kjetil Djøseland matcher sin hest mot kaldblodsderby og slik hesten så ut i seiersløpet sist mandag på Forus er det mye som tyder på at Norheim Svenn er i rute. En så bra hest som Lidå Ø.K. ble frakjørt med 30 meter ned oppløpet og selv om motstanden er tøffere i kveld, lukter dette tet fra start til mål. Norheim Svenn er såpass rask fra start, at vi tror at han forsvarer sitt innerspor i kveld og da tror vi løpet er kjørt. Banker i V65-2.

Favoritter i fare
5 Super Gullet blir fryktelig tungt betrodd i V65-4 i kveld, men det synes vi er feil. Super Gullet er ikke til å stole på, og møter i tillegg noen skarpskodde konkurrenter. Super Gullet har galoppert bak bilen i to av sine tre siste starter, og kan gjøre det igjen. Det er flott verdi med en annen vinner i V65-4 og vi garderer bredt.

Annonse: Travfakta: Herlige sommermåneder! Over 650 000 spilte forslagene våre inn i Juni/Juli! Du har vel vært med på moroa..? Nå skal cashen hentes i hele august!

Blir overspilt
Ingen tvil om at 6 Pasha har imponert stort i Pål Buers regi, men at hesten skal ha over 70 prosent av innsatsene på seg i kveld, er likevel drøyt. 7 Pigen Fra O'Malley kan definitivt flytte beina sine og 10 Royal Dream dukker opp i regi Bo Westergaard, og i tillegg har 2 Independent O. ved flere tilfeller vist at han har bra kapasitet. Vi synes ikke 6 Pasha kommer til duk og dekket bord i V65-6, og synes det er all grunn til å gardere også her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus