*Nettavisen* Sportspill.

Favoritter i fare

Foto: Hesteguiden.com

Det er stor kvalitetsforskjell på hestene i lunsjtravet på Forus, men i DD-løpene tror vi favorittspillerne lever farlig.

14.01.14 11:50

Det er i alt fire spillmuligheter for de travinteresserte tirsdag. Axevalla sparker i gang med V4, før Forus overtar lunsjstafetten. I kveld retter svenskene oppmerksomheten mot Jägersro og en jackpot på SEK 1 218 046, mens Momarken er arrangør på norsk side av grensen.

Spillestopp Forus:
V5A: 13.37
DD: 14.12

Formhestene 8 Above Gold og 9 Grey Man er forgrunnsfigurer i V5A-4/DD-1, men sprintdistansen er ikke noen fordel fordel for noen av dem. Strikkmotoren 7 Novak Bi kommer trolig til å lede lenge, men han blir som regel snill oppunder mål, og da kan det åpne for hester som har ligget i innersporet og spart krefter. Kandidatene til å sitte nærmest Novak Bi underveis er først og fremst 3 Montana FH og 5 Safir. Glem heller ikke at 1 Sno Long Boys satt fast sist.

Husk at du beholder hele gevinsten selv om du leverer et av forslagene i boksen under.

HTML EMBED

Mer fra sportspill.no tirsdag

Lunsj Axevalla: Jeppe Juel sentral
Langoddsen: Hangeland tilbake

I V5A-5/DD-2 er 7 Justandover L favoritt, utelukkende i kraft av grunnkapasitet. Unge Kenneth Handeland har overtatt treneransvaret, og han er alltid opptatt av å gi hestene sparsomme løp i oppbyggingsfasen. Når vi da vet at Justandover L ikke har vist sitt sanne jeg etter kastrasjon, skal man ikke bli overrasket om hesten får et defensivt opplegg.

HTML EMBED

Vi gjør unna bankeren på direkten denne tirsdagen. 10 Hirvonen (V4-1) har levert fine løp, og i et normalt løp tror vi det kun er Skogfaks som kan utfordre.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag