Foto: hesteguiden.com

Favorittstryk i Sverige

Elleve hester er strøket til V4-løpene på Mantorp fredag, og vi tror på en frisk amatør.

Kommersielt

Sportspills meny fredag:
V65 Jarlsberg: Kai i hundre

Oddstips: Sevilla til flott odds

Mantorp er vertskap for fredagens V4-trav fra Sverige og til kvelds er det Jarlsberg travbane i Tønsberg som overtar showet med en strålende V65-omgang.

Innleveringsfrister Mantorp
V4 kl 12.20
DD kl 12.37

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Hele elleve hester er altså allerede strøket fra V4-løpene på Mantorp fredag og det er ingen tvil om at de tøffe vinterværet hos vårt naboland skaper problemer for de aktive. V4-bankeren finner vi i den siste avdelingen som blir kraftig kuskeforsterket fredag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Overlegen på kapasitet
2 Breezer er en 5-årig Civil Action-sønn som har innledet sin karriere litt sent, men har da kommet meget sterkt. To vanntette seiere har det blitt og fredag hesten kuskeforsterket til dyktige Stefan Søderkvist. Grunnen til at Breezer debuterte så sent som 5-åring er at de fant ut at han hadde problem med en kode bak som måtte opereres. Under prøveløpet på Väggeryd i sommer så viste han bitvis 11-fart, så dette er en traver som kan flytte beina. Nå skal det sies at det er første gang han skal starte med pigger i skoene bak og dette er en stor traver (over 170cm på manken), så han krever feste for at han skal få aksjonen til å fungere optimalt. Tidlig tet med kun fire hester på strek, Stefan Søderkvist i sulkyen, positive rapporter fra eierhold og den verste konkurrenten er strøket. Vi springer til lukene og bankerspiller 2 Breezer i V4-4.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Haugstad fra start til mål
Et riktig fint drag har vi å by på i den første avdelingen. 7 Lindsey Trot kjøres i dag av den dyktige nordmannen Kenneth Haugstad og når det er to strykninger på innsiden så synes vi det er meget rart at hun ikke er spilt til klar favoritt. Vi hadde tro på tetsjanse med normal oppstilling, men nå skal det normalt være tetgaranti for Luxury Ås – datteren. Sprintdistanse passer som hånd i hanske og vi mener formen er bra for sist så tapte hun kun for den gode norgeskjenningen Orchidea S.L.M. Møter ikke noe av det kaliberet i dag og vi mener det skal være en fin vinnersjanse fra tet for hesten som kun blir et tredjevalg i spillet i V4-1.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus