Erton Fejzullahu har hatt en god sesong for Djurgården, og kan meget vel bli tunga på vektskålen også i kveld
Erton Fejzullahu har hatt en god sesong for Djurgården, og kan meget vel bli tunga på vektskålen også i kveld Foto: Bildbyrån

Fejzullahu tar laget sitt til seier

Blåmandagen er her nå som fotball-VM er over, men tross all ellendigheten har vi funnet et spennende spillobjekt også i dag.

Kommersielt

Sportspills meny mandag:
V4 Jarlsberg:Deilig lunsj i fra Sverige
V64 Lindesberg:Store kroner i V64
V65 Leangen:Ny toppkveld i Trondheim

På mandagens oddsprogram er det ikke all verdens med muligheter, men IFK Norrköping - Djurgården skiller seg ut som et interessant spillobjekt.

For øvrig kan vi spille på finsk og islandsk toppfotball, og dueller fra dagens Tour de France-etappe. 

IFK Norrköping - Djurgården B, 2,55

Dagens singel

IFK Norrköping - Djurgården B

IFK Norrköping kom tilbake etter å ha ligget under med to mål mot Örebro i første kampen etter VM-pausen, og berget med det uavgjort. Har i hele år variert voldsomt i prestasjonene, og er nærmere bunnstriden enn å klatre fra sin nåværende åttendeplass.

Svinger som sagt veldig i prestasjonene, og har gått fra å slå AIK på bortebane, til å tape 3-0 mot tabelljumbo Brommapojkarna. På hjemmebane har laget mediokre 3-1-2 og 7-7 i målforskjell, og gikk også på et stygt hjemmetap mot Falkenberg, før Gefle ble slått sist.

Må klare seg uten toppscoreren sin Alhaji Kamara i dag, etter to gule kort sist. Det er et tungt tap for hjemmelaget, som fra før av sliter med å finne veien til nettmaskene. Tretten mål på tretten kamper er langt fra imponerende, og Kamara har stått for fem av dem.

Ble så fortvilet over utvisningen sist at han løp skrikende i garderoben. Årsaken til den snodige oppførselen skal ha vært at Kamara før spilte i nettopp Djurgården, men at han ikke ble funnet god nok. Det ønsket mannen fra Sierra Leone tydeligvis og motbevise. Nå kan han se langt etter den muligheten.

Midtbanespiller Lars Krogh Gerson er også uaktuell grunnet en meniskskade som holder han ute en måneds tid.

Djurgården spilte uavgjort mot Elfsborg sist, men burde vunnet kampen etter en meget bra andreomgang. Er Allsvenskans ubestride uavgjortspesialist, og har seks uavgjorte på de ni siste kampene. Har to seiere på disse, men det er begge mot lag et stykke ned på tabellen. Må begynne å ta flere trepoengere snart skal de ha håp om å klatre fra sin syvendeplass. Har 2-4-1 på bortebane, og laget slipper inn svært lite mål - kun seks baklengs.

Djurgården er et lag som inneholder mange gode kvaliteter, og er et av de lagene i Allsvenskan man bare venter på skal slå ut i full blomst. Av de mange spennende spillerne i troppen, er kanskje Erton Fejzullahu, som er meget viktig for stockholmslaget, den viktigste. Står med seks scoringer på elleve kamper denne sesongen.

Har få skader i mannskapet, men laget må klare seg uten sin unge forsvarsstjerne Daniel Amartey, som har dratt til FC København.

Begge innbyrdes forrige sesong endte med en knepen borteseier, og med Kamara ute for Norrköping, er det rett og slett vanskelig å se hvordan laget skal gjøre mål. Djurgården skal ha mest kvalitet, og nå tror vi at det endelig løsner for hovedstadslaget. B til 2,55 spilles på en ellers grå odds-mandag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus