Foto: Getty Images/All Over Press

Fin mulighet for Blackburn

Joshua King & co møter et lag som har fått en katastrofal start på sesongen.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag:
Tippetips:Molde har ikke gitt opp
V65 Bjerke: Espen klinker til
Viking Lotto:Her kan du vinne 158 mill!

langoddsen i dag finner vi objekter fra blant annet Champions League-kvaliken, Toppserien og første runde i den engelske ligacupen.

Sportspill har fått en strålende start på uken, med treff på tre av tre oddstips og solide inntekter på travtipsene. I dag anbefaler vi et spill fra ligacupen.

Dagens langskudd
Vålerenga – Medkila B 3,05
Harstad-klubben Medkila har vært en positiv overraskelse denne sesongen og ligger på sjetteplass med 15 poeng 11 runder ut i Toppserien. Kommer fra en overbevisende 2-0-seier over den falmende storheten Røa forrige helg. Vålerenga har tatt fem poeng mindre enn Medkila og har bare vunnet to kamper så langt. Trepoengerne har kommet mot bunnlagene Klepp og Sandviken. Begge lagene stiller så godt som skadefrie i kveld. Det første oppgjøret mellom disse to endte 2-2. Vi tro på en ny jevn kamp, men lar oss friste mest av B-oddsen til 3,05.
Klikk her for å spille langskuddet.

Dagens avslag
Zenit - Nordsjælland H 1,15
Returkamp 3. runde CL-kvalik.
Zenit leder 1-0 etter det første oppgjøret og er klare favoritter i kveld. Likevel er H-oddsen på 1,15 et stykke under det vi ønsker for å kunne anbefale spill. Nordsjælland klarte tross alt å ta seg til CL-gruppespillet forrige sesong og skal ikke avskrives helt.

Dagens spill
Carlisle – Blackburn B 1,95
1. runde i ligacupen.
Carlisle fikk en marerittstart i League 1 i helgen, med tidlig utvisning og 1-5 hjemme mot Leyton. Endte på 17. plass forrige sesong. Har et stramt budsjett og tynn stall, men stammen er nokså sterk, og også nesten identisk med laget som kjempet om playoffplass for to sesonger siden.

Derfor er det dårlig nytt at det var lagets kanskje beste spiller, spissen Lee Miller (24 mål på 60 kamper), som ble utvist mot Leyton. Han må sone dette oppgjøret og to kamper til. I tillegg er den rutinerte midtstopperen Sean O'Hanlon trolig ute med skade. Det er heller ikke godt nytt med tanke på at Carlisle hadde League 1s svakeste forsvar forrige sesong (77 baklengs).

Blackburn spilte 1-1 borte mot Derby i sesongåpningen i Championship i helgen. Var det førende laget i det oppgjøret, og hadde fortjent tre poeng. Havnet på en meget skuffende 17. plass forrige sesong. To managere mistet jobben i klubben den sesongen, og vikaren Gary Bowyer har fått fast jobb. Etter to år med mye intern uro og svake resultater, er klubben avhengig av stabilitet og ro for å kunne bygge seg opp til gammel storhet.

Spissen Ruben Rochina er ute i ca tre måneder grunnet en skade han pådro seg mot Derby. Han erstattes trolig av Leon Best, som kom inn som innbytter og utliknet i det oppgjøret. Morten Gamst Pedersen var utelatt fra troppen i sesongåpningen og er trolig på vei bort fra klubben.

Blackburn ble slått ut av ligacupen av Milton Keynes i andre runde forrige sesong, men 2002-vinneren har kommet til kvartfinalen eller bedre fem av de siste åtte årene.

Manager Gary Bowyer, som bare har en ettårskontrakt med klubben, er avhengig av en god start på sesongen for å beholde spillerne, klubbledelsen og fansen på sin side, og dette bør være en god anledning til å få litt albuerom.

Carlisle – Blackburn 2,95 - 3,10 - 1,95
Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tippingsterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus