Foto: hesteguiden.com

Fine penger i Harstad

Det ligger flotte penger i l luften under søndagens V5 i Harstad. Vi spiller et fjerdevalg banker. Sjekk våre V5-tips.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
V5 Sørlandet: Enda en kanon fra Tjomsland
Oddstips: Tromsø innfrir på hjemmebane

Tippetips: Kan Brann vinne på Lerkendal igjen?

Tippeligaen: Oversikt over skader og karantener

Tipsene til Harstad er utarbeidet av sportssjef Lisa Fredriksen på Harstad travpark og tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg

Søndag skal det kjøres trav både i Harstad og på Sørlandets travpark. I nord skal det kjøres enkel V5, mens Sørlandet byr på dobbel V5. Før disse stevnene starter er det også mulig å spille V4 til Färjestad (innl.frist kl 12.45) og ikke minst V64 til Hagmyren. Andel til Färjestad kan du kjøpe her, og andel til V64 på Hagmyren kan du kjøpe her.

V5-forslagene til Harstad ser du nederst i denne artikkelen (vi får dessverre ikke laget bongene pga tekniske problemer)

For første gang har vi tips til Harstad. Vi har fått hjelp av sportssjef Lisa Fredriksen og under omtalen av hvert løp, vil du også finne vurderinger av de utenlandske hestene som starter i Harstad i ettermiddag. Vi har fått hjelp til vurdering på de finske hestene som starter søndag. De omtalene er laget av Lauri Jääskeläinen som er en 34 år gammel travjournalist fra Rovaniemi. Han har vært aktiv i travsporten Finland/Nord-Sverige de siste 20-årene og i hele sitt voksne liv har han arbeidet full tid med travtips.

Merk ellers at Innleveringsfristen i V5-spillet er kl 16.00.

Bankeren vår i V5-spillet kommer i den fjerde avdelingen der fjerdevalget 9 Wessel Svarten blir vårt frekke bankerspill. Niåringen kom strålende tilbake etter galopp sist og har vist toppform i årets tre første starter. Wessel Svarten vant ton løp på ni forsøk i fjor. Har foreløpig ikke vunnet denne sesongen, men søndag tror vi det er dags.

V5-1 - Kaldblodshester. 2500 meter voltestart.
Et veldig vanskelig løp. 2500 meter er en stor fordel for 11 Vinnerlykka. 3 Plenkrutt går jevne, fine løp. Nr.5 Eskeladden skal kjøre frem og prøve å overta teten. 7 Vilrapp er en sterk hest og har fordel av distansen. Hest nr.9 Torpa Egon har en stor fordel av distansen. Vær obs på 12 Gann Viking som er behandlet og var veldig bra på en regional premiekjøring 17.3.2012

Klikk her for å se våre V5-tips til Harstad

V5-2 - Varmblodshester. 2040 meter voltestart.
Ikke lett og plukke ut en vinner, men vi har landet på 5 Nelson Croft. 2 Mr Stowaway og 3 Creme De Cherie er også to spennende finske hester som står bra inne i løpet. 9 Jag Pierre møter mye enklere selskap enn tidligere.

De finske hestene:
2 Mr. Stowava: "Går jevne løp, må forbedre seg for å lykkes. Maks i pengene".

3 Creme de Cherie: "Galopperte sist start. Hesten er rask, men kan gi seg på slutten".

Jouni Kariniemi (trener og kusk): ”Creme de Cherie satser på å komme i pengene. Taklet ikke svingene sist, men det er ingen feil på hesten. ”

5 Nelson Croft: "Rask, men den mangler fightervilje. Mest sannsynlig en premieplukker"

6 Cherry David: "Er hardt ute og star selv på tillegg. Ingen behov for spill".

V5-3 - Varmblodshester. 2040 meter voltestart.
3 Ochrana har vært strålende her i nord, fortjener favorittstempelet. 10 Gamnes Princecita har gjort veldig gode løp i det siste og får denne gang H.C. Holm i vogna. 13 Ophelia Mosebo kommer ut etter pause, vær obs! 2 Ninepoints Knight er også en spennende hest. 8 Key Attraction er en amerikansk hoppe med stor kapasiteter. Kommer hun feilfitt ut, kan hun vinne.

De finske hestene:
3 Ochran: "Gått over alle våre forventninger, og har vært veldig god i det siste. Må på bongen".

4 Arcus Victor: "Overraskende god for en uke siden, men det er usannsynlig at den vinner i dette selskapet".

V5-5 - Varmblodshester. 1600 meter autostart.
2 Flying Jesse blir knapp favoritt. 7 Sunnybell og 8 Edenhof står vanskelig til, men skal være med å kjempe der fremme hvis det løser seg underveis. 12 Kenzo K.D. møter enklere motstand nå enn normalt, løser det seg for han skal han være med å kjempe i toppen.

De finske hestene:
2 Flying Jesse: "Var god sist og blir bedre hele tiden. g den siste var en god tøff går. Tåler å gå hardt hele veien, og kjemper helt i toppen".

Jouni Kariniemi (trener og kusk): ”Flying Jesse er i god stand. Vi fikk et godt startspor og han er rask fra start. Hvis han hadde hatt to uker mellom løpene, ville jeg vært optimistisk og forventet mye av hesten. Start hver uke er for denne hesten er et minus, men hesten er i form og jeg tror han kommer til å gjøre det bra. Hesten var veldig bra i forrige uke!”

12 Kenzo D.K.: "Har vært god, men har nå fått verst mulig startspor og alt må klaffe for at han skal hevde seg"

Sami Saarela (kusk): ”Vårt team av hestene er ganske flatt. Tidemand Riga har vært uheldig, og vi håper at det nå skal løsne. Hvitjo er talentfull, men får det ikke ut i praksis. Vi håper at vi kan gjøre noe med han, men på forhånd tror vi det skal bli vanskelig med mye fine hester i feltet.”

V5-forslag (lite) – kr. 200

1.avd: 3, 5, 9, 11, 12

2.avd: 2, 3, 5, 9

3.avd: 3, 10, 13

4.avd: 9 Wessel Svarten

5.avd: 2, 6, 7, 8, 12

V5-forslag (stort) – kr. 1470

1.avd: 3, 5, 6, 7, 9, 11, 12

2.avd: 2, 3, 5, 6, 9, 12

3.avd: 1, 2, 3, 8, 10, 13, 14

4.avd: 9 Wessel Svarten

5.avd: 2, 6, 7, 8, 12

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus