*Nettavisen* Sportspill.

Fire lottospillere ble millionærer i kveld

 

Foto: Getty Images

Fire heldige spillere fikk syv rette på kupongen sin i kveld.

30.11.19 20:07

Det hadde vært greit å starte desember med 14 millioner på konto. Ingen heldiggriser var alene om å få 7 rette i kveld, heller var fire stykker var sammen om å dele på hovedpremien.

Trykk her for å spille Lotto neste lørdag!

Hittil i år har 269 Lotto-spillere opplevd nettopp det å bli Lotto-millionær. I snitt har 5,8 Lotto-spillere blitt millionærer hver lørdag i 2019. I kveld var det duket for ny sjanse til å kunne stikke av med Lotto-potten.

Hovedtall:

7 - 10 - 13 - 23 -25 -29 -

Ekstratall:

24

For en uke siden var det ikke én, men tre stykker som ble millionærer i Lotto. Tre heldige spillere sikret seg over 4,9 millioner kroner hver i Lotto. Kupongene ble kjøpt på Narvesen på Maxi storsenter på Hamar, Eurospar Amfi Moa syd og via Norsk Tipping sin app.

Ikke glem å spille Vikinglotto før onsdag klokken 18:00, det er hele 162 millioner kroner i hovedpremien.

Trodde først det var kun 6 rette

En av spillerne som vant forrige uke var en glad dame fra Ålesund.

- Jeg har sett på TV-trekninga og har ventet på at dere skulle ringe, sier sunnmøringen lattermildt.

Selv om hun fulgte TV-trekningen nøye sammen med datter og svigersønn, trodde hun først det kun var seks rette tall. Da tok datteren i huset en ekstra titt på kupongen, og da kom skjelven.

- Jeg kunne ikke tro at det faktisk var sju rette. Det er jo så mye penger, sier vinneren fra Ålesund om premien. Nå gleder hun seg til å dele premien med familien.

Joker-kandidaten

Øverst på premiestigen sto over 2 millioner kroner, og på første spill klarte lørdagens joker-kandidat å gjette seg til Jokern. Dermed ble en heldig Sunnmøring to millioner kroner rikere i kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.