*Nettavisen* Sportspill.

Fluminense fortsetter festen

Foto: Scanpix/Reuters

Regjerende mester Fluminense er dagens spill til 2.55 i odds.

06.06.13 13:16

langoddsen i dag finner vi en spennende blanding med blant annet U21-EM, U19 Eliterunde, norsk 3. divisjon, Superettan, privatlandskamper, NHL og NBA playoffkamper.

Dagens langskudd
Brage - GAIS H 2.75
Brage har virkelig fått en dårlig start på årets sesong, sanket kun fem poeng på ti kamper med 1-2-7, og ligger dermed sist. Laget har til sitt forsvar vært involvert i mange jevne slag, tapte kun 0-1 hjemme mot serieleder Örebro, og 1-2 borte i Falkenberg (2.) Verre gikk det forrige helg i Landskrona (7.), tapte hele 4-1, men fikk da to spillere utvist. Vi merker oss at de faktisk reduserte til 1-3 med to mann mindre, så fighterviljen er tydeligvis fremdeles intakt. Står med 0-2-3 hjemme, spilt uavgjort mot Assyriska (6.) og Östersunds FK (13.) - tapt for Ljungskile (4.), Hammarby (9.) og Örebro (1.) Seieren kom borte mot Ängelholm (12.).

O. Andersson (m) og Demba-Nyrén (a) soner karantene. Andersson har kun spilt to kamper i år (ni i fjor), så betydningen av frafallet hans kan diskuteres. Andi Toompuu (m) med syv kamper er usikker. Trener Conny Karlsson har måttet rokere mye grunnet skader og suspensjoner, laget har faktisk avsluttet to kamper med to mann mindre på banen i år.

GAIS spilte forrige sesong i Allsvenskan, men vant kun én kamp og rykket ned som soleklar jumbo. Mange spillere forlot klubben og hittil i år har de vervet ikke mindre enn elleve nye spillere. Göteborgslaget har gjort det godkjent i Superettan med 5-1-4 og femteplass. På bortebane har det blitt 2-1-2: tapt for Varberg (10.) og Falkenberg (2.), uavgjort mot Ängelholm (12.), seier over Örgryte (14.) og Värnamo (15.). Men GAIS trener Thomas Askebrand har også sine problemer: ”Vi har inga avstängningar, men nio–tio spelare på skadelistan. Jag tror inte ens vi får ihop en full bänk, bara om vi fyller på med U21-spelare. Det är inte optimalt, men det är bara att gilla läget".

Dagens kamp blir altså mellom to lag som er nødt til å gjøre mange rokeringer. GAIS har startet klart best, mens Brage har vist fint lite. Likevel tror vi at Brage slår tilbake i dagens kamp. De har spilt jevnt mot de beste, og i de kampene hvor det har blitt klare tap har de fått to mann utvist. Borlänges stolthet er i desperat poengnød, og på Sveriges nasjonaldag vil de trolig få massiv støtte på en utsolgt hjemmebane. Vi går får en risikabel hjemmeseier til 2.75 på dagens langskudd.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens avslag
Polen – Malta
H 1.07
Polen kan mest sannsynligvis starte med tredjelaget sitt og fremdeles slå Malta. Men til 1.07 i odds er det uansett svært lite å hente.

Dagens spill
Coritiba – Fluminense

Brasiliansk Serie A. Den brasilianske serien er bare fire runder gammel, så vi velger å se litt på fjorårets tall, selv om det selvfølgelig har skjedd mange forandringer siden den gang.

Coritiba endte på 13.plass i fjor, de var gode hjemme (11-2-6) men elendige borte (3-4-12). Totalt ble det 14-6-18. Slapp inn tredje mest med mål av de tjue lagene, men lå midt på treet når det gjaldt scoringer. Eneste hjemmekamp så langt resulterte i 2-1 seier over Atlético Mineiro (2. i 2012), men Mineiro var ikke noe stort bortelag i fjor (6-7-6), og er foreløpig jumbo i år. Borte har det blitt to uavgjorte, mot Bahia (15. i 2012) og nyopprykkede Goiás EC.

Fluminense er tittelforsvarer og har fått en perfekt start på årets sesong; vunnet begge sine hjemmekamper, mot nyopprykkede Atlético PR og Criciúma. Motstanden har altså ikke vært av beste kvalitet, men de hadde en god bortestatistikk i fjor med 11-6-2. Scoret dessuten flest mål og slapp inn minst av alle på tur (31-16). Coach Braga har beholdt stammen i laget, som inkluderer fjorårets toppscorer Fred (20 mål), og tidligere Barcelona- og Chelsea-dirigent Deco.
Laget fra Rio de Janeiro har et godt tak på dagens motstander, vunnet de tre siste, inkludert 2-0 på dagens bane i 2012.

Dette blir garantert en jevn match, og er nok den første kampen som virkelig vil sette Fluminense på prøve i år. Men når middelmådige Coritiba er satt opp som favoritter rykker det såpass i tippefoten at vi ikke kan la være. Fluminense til 2.55 er dagens spill.

Coritiba – Fluminense 2.20 3.00 2.55

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag