Foto: Getty Images / Tullio M. Puglia

For mye jobb for Miccoli

Palermos store sønn er inne i varmen igjen, men i Genoa blir det tungt å redde laget alene.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag
V75 Leangen: Gull i Trondheim?
Oddstips 1: Evertons femte seier
Oddstips 2: Palermo taper i Genoa
Premier League: Skaderapport
Premier League: 20 ting om helgens runde
Tippeligaen: Skaderapport

langoddsen finner vi mye norsk fotball fra Oddsen-Ligaen og Viking - Aalesund fra Tippeligaen. Engelsk fotball er godt representert med Premier League og Championship. Bundesliga, Ligue 1, Serie A og Primera Division er også representert, samt svensk og dansk fotball.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
41. Ålgård - Vard Haugesund U 4,05

Det er innspurt i norsk 2. divisjon og Vard Haugesund leder avdeling 3 med fem poeng ned til Fløy. Vard taper meget sjelden, de har 6-3-1 på sine ti siste og litt spesielle 4-6-1 på bortebane. De tre siste på bortebane har endt uavgjort, mot Brann 2, Vidar og Åsane. Ålgård lå svakt plassert lenge, men har fått opp dampen og sikret plassen med 5-2-1 på de åtte siste. De er uten tap i sine fire siste hjemme. Vi tror dagens kamp blir en tøff batalje mellom to gode lag, og antaglig ganske så jevn. Resultatene i de fem siste tilsvarende oppgjørene har vært 1-1, 1-2, 2-2, 2-1 og 0-0. Sett i lys av dette begynner 4,05 for en ny uavgjort å se veldig bra ut, det er et langskudd selvsagt, men mye ligger til rette for en ny, jevn kamp.

60. Derby - Brighton H 2,50
At bortelaget Brighton skal være favoritter i dette oppgjøret er vanskelig å akseptere. De har gjort to svake kamper på rad, først tapte de hjemme mot Birmingham og så var de nær tap, men kom seg unna med 1-1 hjemme mot Ipswich i midtuken. Savnet av Mackail-Smith og Vicente er åpenbart, og disse er ikke tilbake før etter den kommende landslagspausen, melder klubben. Derby scorer mange mål og har tatt poeng i tre av de fire siste. De har alle bortsett fra spissen Ward på plass. Her må hjemmelaget ha størst sjanser og 2,50 for hjemmeseieren blir dagens andre langskudd.

Dagens avslag
33. Nybergsund IL-Trysil - Ørn Horten H 1,45

Hvor mange ganger til skal vi få se lav favorittodds på Sundet? Laget har mistet formen, mistet sjansen til opprykk, mistet spillere og mye av troen på fremtiden grunnet svak økonomi. 1-1-4 på de seks siste er blant det svakeste i avdelingen. Oddsen på Sundet var rundt 1,30 da de røk 1-2 hjemme for Gjøvik og rundt 1,25 da de røk 0-1 hjemme for nedrykksklare Brumunddal neste hjemmekamp. Nå får vi 1,45 på at dette umotiverte laget skal slå Ørn Horten, som kjemper desperat for overlevelse og spilte 3-3 i Raufoss-bobla på forrige reise. Det blir for dumt.

Sportspills travredaksjon har spilt inn flotte 54 250 kroner på sine foreslåtte spill denne uken og har hatt eventyrlig flyt de siste ukene. I dag er det V75 på Leangen i Trondheim. Kjøp en ekspertkupong i spillboksen under til dagens V75.

Dagens spill
Det skjer mye i England, og vi finner en del interessant odds. Vi plukker to lag i storform og får en dobbel til hele 4,09 i dagens første oddstips. Deretter ser vi på en interessant italiensk kamp i dagens andre tips.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

103. Genoa - Palermo
Serie A. Genoa har greie 2-2-2 på sine seks første og har variert innledningsvis. Vi så dem i 0-0-kampen borte mot Udinese, det var ikke spesielt sprudlende, men Genoa er den type lag som kan gå defensivt til verks på bortebane. De lykkes bedre da de vant 1-0 borte mot Lazio to uker tidligere. På hjemmebane er de mer offensive, og det blir ofte mer åpne kamper. 2-0 mot Cagliari, 1-3 mot Juventus og 1-1 mot Parma har det blitt på Stadio Luigi Ferraris hittil.

Rossi, Vargas og Ferronetti er ute ifølge Gazzetta, men bare Rossi hadde vært aktuell i dag, antagelig. Jankovic, Vargas, Kucka og Seymour er tilbake. Slik tror Gazzetta at hjemmelaget starter:

Frey - Bovo, Granquist, Canini, Antonelli - Kucka, Toszer, Seymour - Jankovic - Borriello, Immobile

Palermo var tidvis håpløse på bortebane forrige sesong, og det lover slett ikke godt når de per i dag står med 0-0-3 og en målforskjell på 0-5 på bortebane. Forrige sesong stoppet de faktisk på 1-7-11 borte. De siste ukene har det vært en del snakk om den nye treneren Gian Piero Gasperini, og hans noe underlige forsøk på å brekke om formasjoner og prøve nye ting. Blant annet satt han lagets største profil og halve Sicilias folkehelt Fabrizio Miccoli (a) ut av startellever i to kamper på rad. Det endte med null kreativitet fremover på banen og tap 0-1 både mot Atalanta og Pescara. Sist helg var Miccoli tilbake fra start og gjorde hat-trick i 4-1-hjemmeseieren mot Cheivo.

Franco Brienza (m) er suspendert etter rødt kort sist og erstattes trolig av Giorgi. Von Bergen (f) er tilbake. Zahavi, Milanovic og Mantovani er ute, melder Gazzetta.it, som tror på denne startoppstillingen:

Ujkani - Munoz, Donati, Von Bergen- Morganella, Barreto, Rios, Garcia - Ilici, Miccoli, Giorgi

Det er svært sjelden disse spiller ut borteseire, det har bare skjedd 1 gang på de 16 innbyrdes oppgjørene vi ser i vår statistikk. Forrige sesong tok begge hver sin hjemmeseier. Det gjorde de året før også. Det står 3-2-0 på innbyrdes oppgjør på dagens bane i Serie A.

Palermo på tur er ofte interessant oddsmessig, spesielt når vi får hele 2,10 på H. Miccoli fikk starte sist og han bør få starte igjen. Likevel er det en liten sjanse for at treneren er så gal at han benker Miccoli igjen, og en større sjanse for at Miccoli startet men ikke er like i slaget som sist. Uansett har Palermo vist en egen evne til å skuffe på bortebane. Genoa er et middels sterkt lag, men de kan stille med de fleste av sine beste her og de pleier å vinne disse oppgjørene. Vi spiller H til 2,10 som singel. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 20.40.

103. Genoa - Palermo 2,10 2,90 2,80

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus