Gå til sidens hovedinnhold

Fordel Benfica

Fenerbahce var uheldige som bare klarte 1-0 i den første kampen.

Langoddsen byr på resten av oppgjørene fra 2. runde i cupen og semifinaler i Europa League. I tillegg finner vi play-off i League Two, noe polsk, dansk og svensk fotball, og norsk håndball.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
202. Northampton – Cheltenham B 2,65

League Two play-off, semifinale 1 av 2. Northampton ble nummer 6 i ligaen etter en lite overbevisende avslutning med 1-2-3 på de seks siste rundene. Dermed kunne de glemme direkte opprykk. Sterke 17-2-4 på eget gress i ligaen, men mot dagens motstander tapte de både borte og hjemme. Cheltenham var heller ikke helt patente i innspurten, men syv poeng på de tre siste rundene sørget for 5. plass, tre poeng unna direkte opprykk. Mediokre 6-8-9 på bortebane totalt. Cheltenham har klart seg bra mot Northampton de siste sesongene, de vant på dagens bane både i år og i fjor, og har 4-2-0 på de seks siste innbyrdes. I play-off lever kampene sitt eget liv og så videre, det er så sant som det er sagt, men nettopp derfor, og fordi bortelaget har hatt et stålgrep på dagens motstander de siste årene, tester vi B til 2,65 som et langskudd.

Dagens avslag
180. Grorud – Lillestrøm (2-0) B 1,55

NM i fotball, runde 2. Grorud spiller i 2. divisjon avdeling 4, der de har spilt uavgjort mot Tromsdalen og RBK 2 så langt. Laget de har denne sesongen skal være sterkt nok til å ta mange poeng på hjemmebane, men de kan neppe hevde seg helt i toppen. De slo ut habile Gjøvik FF på straffer i 1. runde. Lillestrøm er opp og ned i Tippeligaen, men henger brukbart med. På bortebane har de seier mot Molde og tap for Godset. Lillestrøm vant 4-0 borte mot Skedsmo i 1. runde, men vi tror denne oppgaven er tyngre, for Grorudspillerne vil ganske sikkert henge bedre med på tempoet enn Skedsmo gjorde, og forsvaret deres er vanskeligere å bryte ned. Vi tror Lillestrøm går videre til 3. runde, men seieren trenger ikke bli så voldsomt klar. 1,55 for borteseier med tre mål eller mer blir for lavt i våre øyne.

Dagens spill
Det er en mer vrien cup-meny i dag enn i går, og vi lar oss friste mer av objekter fra Europa League og engelsk fotball.

235. Benfica - Fenerbahce
Europa League, semifinale, returkamp etter 1-0 til Fenerbahce i Istanbul.

Benfica levde farlig i den første semifinalen, men dro hjem med et 0-1-tap, etter at motstander brant straffe og hadde flere skudd i aluminiumet. Dermed har de hjemmesterke portugiserne et langt bedre utgangspunkt enn man kunne fryktet, og det er stor på at dette skal man klare, selv om man ikke kom nærmere noe bortemål i Tyrkia enn et par stolpeskudd. Benfica leder den portugisiske ligaen fire poeng foran Porto når tre runder gjenstår, og de tok sin niende strake seier da de vant 2-1 borte mot Maritimo søndag. På hjemmebane har de 11-2-0 totalt og på hjemmebane i Europa League har de slått Newcastle 3-1, Bordeaux 1-0 og Bayer Leverkusen 2-1.

Ola John (m) er suspendert, men Luisao (f), Perez (m) og Almeida (m) er klare for spill og det er ingen skader i laget. Gaitan kan muligens komme inn på Johns plass.

Fenerbahce og spesielt midtbanespiller Christian er nok fortvilet over den brente straffen i det omvendte oppgjøret, for det er stor forskjell på å reise til Estadio da Luz med 1-0 å gå på kontra 2-0. Nå må nok tyrkerne gå for et bortemål, man skal være bra heldige for å forsvare seg til 0-0 her, og tap 0-1 og ekstraomganger er neppe noen sikker vei til suksess det heller. Fenerbahces bortekamper i EL har gitt 1-1 mot Lazio, et resultat som sikret avansement, 1-0 i Plzen, 0-0 mot BATE Borisov og seier 1-0 i Marseille. I tyrkisk superliga er de nummer 2 bak suverene Galatasaray, og har vunnet seks av de syv siste. Dog tapte de forrige bortekamp 0-2 for Genclerbirligi.

Suspenderte Webo (a) og Topal (m), og skadde Meireles (m), mister denne kampen. Det er tre viktige spillere, og om Fenerbahce var uheldige med resultatet sist, var de kanskje enda mer uheldige med kort og skader.

Her skal det være store sjanser for hjemmeseier, Benfica er råsterke hjemme og skal kunne styre kampen mot et noe svekket Fenerbahce. 1,35 på hjemmeseier er lite spennende, men Norsk Tipping er på banen med flere alternative spill, blant annet 1,80 på at Benfica når finalen. Det gjør de ved å vinne med to mål eller mer, eller ved å vinne 1-0 og sikre avansement i ekstraomganger eller på straffer. Det siste er ikke helt utenkelig, og vi bruker 1,80 på portugisisk avansement i en dobbel.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

198. Bradford City - Burton Albion
League Two, play-off, semifinale 1 av 2. Bradford brukte i perioder mye krefter på ligacup denne sesongen, men de landet på 7. plassen i League Two og har stadig sjansen til opprykk. Den siste hjemmekampen i ligaen vant de 1-0 mot dagens motstander, før de med alternativt lag spilte 0-0 borte mot Cheltenham i siste runde. 12-5-6 hjemme totalt i ligaen.

Manager Parkinson hvilte flere sentrale spillere i den lite spennende kampen mot Cheltenham i siste runde. Jones, Thompson, Hanson, Wells og McLaughlan ventes tilbake her. Reid (m) spilte ikke sist grunnet skade, men kan være tilbake her. Davies (f) fikk to gule sist og er suspendert her, men ellers ligger det an til toppet lag.

Burton vant sesongens tre siste hjemmekamper, men på bortebane hadde de 0-2-2 på sine fire siste og var ligaens femte svakeste bortelag med 5-7-11 totalt. Det er sjelden lag klarer play-off etter så dårlig poengfangst på reise, men samtidig var Burton det beste hjemmelaget. De har spilt uavgjort på dagens bane flere ganger, men ikke vunnet i moderne tid.

Lee Bell (m) er suspendert og Jack Dyer (m) er ute med skade. Manager Rowett sier at laget har god dekning på disse plassene.

Bradford slo Burton både i ligaen og i ligacupen, dog etter ekstraomganger der, og for bortelaget kan denne kampen handle om å sikre et greit utgangspunkt til returoppgjøret. Omvendt vil nok Bradford være avhengige av å vinne denne første kampen med mer enn ett mål for å føle seg trygge før returkampen mot ligaens mest utpregede hjemmelag. Mye peker i retning av hjemmeseier og 1,85 ser fint ut i våre øyne. Vi får en dobbel til 3,33 og setter 100 kroner. Spillefrist klokken 20.40.

198. Bradford City – Burton Albion 1,85 3,15 3,15
235. Benfica – Fenerbahce, videre til neste runde 1,80 1,70

Total odds 3,33

Klikk her for å levere dette spillet
(Objekt 235 må legges til inne på Norsk Tippings nettside)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken