Gå til sidens hovedinnhold

Formsvikten fortsetter for Mansfield

Seks strake seriekamper uten seier er status for Mansfield Town, som i dag får besøk av bortesterke Oxford.

Sportspills meny lørdag:
V75 Forus:Hitchcock regisserer millionjakten
Tippetips:Wolves jakter opprykk
Oddstips:Ingen tukter Leyton på hjemmebane

langoddsen i dag finner vi blant annet privatlandskamper, playoff-oppgjøret mellom Ranheim og Sarpsborg, engelsk League One & Two, Conference, Segunda Division, Serie B, samt NHL, SHL og Get-ligaen.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Stevenage – Rotherham United H 2.60

League One. Stevenage startet sesongen horribelt med kun fem poeng fra ti kamper. Har vist bedring siden med formutvikling 3-0-2 og har kommet seg opp på sikker plass med 4-2-9 totalt. Tok seg videre i både FA-cupen og Football League Trophy etter Portsmouth og Leyton ble slått på hjemmebane. Greide derimot ikke å hamle opp med Wolverhampton i forrige seriekamp, som endte med 0-2-tap borte. Står med 2-1-4 hjemme, hvor seierne er tatt i de to siste kampene mot Brentford og Crawley Town. Kaptein Jon Ashton (f) er skadet, mens Roarie Deacon soner karantene.

Nyopprykkede Rotherham United fikk en god start på årets sesong, men etter 2-2-kampen mot Colchester er laget uten seier på de fem siste i serien (0-2-3). Har likevel kontakt med playoff-sonen og er nummer ti med 5-6-4 totalt. Tapte forrige bortekamp 0-1 mot serieleder Leyton og har anstendige 3-2-2 borte. Islendingen Kari Arnason er opptatt med landslaget, skal ellers ikke være noen forfall i troppen.

Stevenage har spilt seg opp etter den begredelige starten, og vi tror vertene kan ta ytterlige noen skritt fremover mot formsvake Rotherham.

Dagens avslag
48. Colchester United – Swindon Town B 1.85
League One. Uavgjortspesialisten Colchester befinner seg på 14.plassen med 3-8-4 totalt. Berget plassen i siste serierunde forrige sesong, og kan fort havne i nedrykksstriden i år også, kun fire poeng ned til streken. Slo topplaget Peterborough (3.) i forrige hjemmekamp, men har kun vunnet én av de tretten siste i serien. Står med 2-3-2 hjemme. Ryan Mason (m) er skadet, mens brødrene Nathan og Louis Thompson, samt målvakten Wes Foderingham betegnes som usikre.

Swindon Town er nummer syv på tabellen med 7-2-6 og vaker i playoff-sonen. Kun målforskjell skiller til sjetteplassen som gir kvalik. Slo Port Vale 5-2 sist og har formutvikling på 3-0-2 i serien. Viser betydelig bortekomplekser med 1-1-5 og har kun slått Rotherham (10.) på tur hittil. Tapte i tillegg hele 0-4 mot Conference-laget Macclesfield i FA-cupen forrige lørdag. Mangler Nile Ranger, som ikke dukket opp igjen etter å ha innvilget seg selv noen ekstra fridager. Spissen er nå satt på sidelinjen til hans kommende voldtektssak er ferdig i januar.

Swindon skal være best stilt i dagens oppgjør, men 1.85 i odds på et lag som har spilt på seg 1-1-5 på bortebane frister svært lite.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Mansfield Town—Oxford United

League Two. Nyopprykkede Mansfield Town er uten seier på de seks siste (0-3-3) og har ikke vunnet en seriekamp siden slutten av september. Står med 5-6-4 totalt og har falt ned til 14.plassen. Tapte 0-1 mot Plymouth (16.) i forrige hjemmekamp og har 2-3-2 på eget gress. Tok seg i det minste videre i FA-cupen med en knusende 8-1-seier over Non League-laget St. Albans forrige helg. Har problemer med fravær i angrepsrekka til dagens oppgjør. James Alabi soner karantene, Ben Hutchinson er skadet, mens Ollie Palmer betegnes som usikker. Martin Riley, Ryan Tafazolli og Chris Clements er fremdeles ute.

Oxford gikk på et skuffende 0-1 tap hjemme mot Bristol Rovers (20.) sist og mistet samtidig serieledelsen til Fleetwood. Ligger på 2.plass med 26 poeng, men det er jevnt i toppen og kun tre poeng skiller ned til Dagenham på ellevte. Står med labre 2-3-3 på hjemmebane, men har prestert langt bedre på bortebane hvor de har samlet opp 5-2-0. Skal nevnes at de for det meste har møtt lag fra nedre halvdel på fremmed gress, hvor bestenoteringen er 2-0-seieren over Burton Albion (8.) Kaptein Jake Wright og vingen Alfie Potter er ute med skader, mens forsvarspilleren Tom Newey forventes tilbake.

Oxford har vært seriens beste bortelag hittil, og selv om motstanden har vært av variabel kvalitet tror vi laget kan pynte på statistikken i dag. Mansfield oppholder seg i feil ende av formtabellen, og da synes 2.55 i odds på Oxford som et godt alternativ.

Objektet må kombineres.

Notts County – Wolverhampton
League One. Notts County har kun vunnet én de fem siste og ligger helt sist på tabellen med 3-1-11 totalt. Til gode å vinne på bortebane, mens tallene på Meadow Lane viser 3-0-4. To av seierne er tatt mot bunnkolleagene Tranmere og Crewe, og laget har til gode å slå noen fra øvre halvdel. Dagens oppgjør blir hjemmedebuten til lagets nye manager Shaun Derry. Kaptein Dean Leacock og spissen Danny Haynes soner karantene. Mustapha Dumbuya er skadet, mens Jack Grealish, Greg Tempest og Andre Boucaud er opptatt med landslagsspill.

Fallet har vært høyt for Wolverhampton, som spilte i Premier League senest i 2012. Men det ser endelig ut til å gå mot lysere tider igjen på Molineux, med 3-2-0 på de fem siste ligger ulvene på 2.plass med 36 poeng. Er bare to poeng bak Leyton på topp og en retur til Championship synes realistisk. Har til gode å tape på bortebane med 5-2-0. Må unnvære seks spillere som er på landslagsoppdrag, deriblant kapteinen Sam Ricketts og spissen Kevin Doyle.

Mange forfall hos begge lag, men Wolves stiller likefult med det beste mannskapet. Vi tror ulvene tar seg av tabelljumboen og kjøper bortseieren til 1.60 i odds.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 15.55):

Notts County – Wolverhampton 4.40 3.35 1.60
Mansfield Town—Oxford United 2.35 3.00 2.55

Total odds 4.08

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED