Gå til sidens hovedinnhold

Forvent dramatikk i London

Chelsea kjemper desperat for å kvalifisere seg til Champions League.

Sportspills meny onsdag
V65 Bjerke: - Kan ikke tape
Trav: Toppnavn klar for Nettavisen-stallen

Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Oddstips 1: Gutan skal score mye i Kirkenes
Oddstips 2: Dette er Chelseas sjanse

Vi finner både Premier League, Allsvenskan og mye cupfotball fra Tyskland, Sveits, og Frankrike på langoddsen. Men det er 1. runde i den norske cupen som dominerer programmet.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
FK Mjølner - Harstad H 3,45

NM (1. runde i cupen). Dette regnes som et lokaloppgjør, det er bare halvannen times kjøring mellom Narvik og Harstad. FK Mjølner spiller i 3. divisjon denne sesongen, de sesongåpner i avdeling 11 på søndag. Etter det bitre nedrykket på målforskjell forrige sesong, må Mjølner bli en av favorittene til å ta steget direkte opp igjen. De har slått ut Lofoten med 4-0 og Tverrlandet med 4-0 i kvalifisering til NM, og later til å være i god form. Harstad åpnet sin 2. divisjonsavdeling med 2-2 hjemme mot Frigg. De dominerte kampen, men det var ikke før helt på tampen at de sikret ett poeng. Ikke veldig imponerende, og vi synes oddsen ser rimelig skjev ut her. Selv om det skiller en divisjon denne sesongen, skal ikke forkjellen være stor. Hjemmeseier på Narvik stadion til 3,45 må testes som et langskudd.

Dagens avslag
West Ham United - Manchester United B 1,55

Premier League. Vi begynner å nærme oss stadiet der United ikke trenger flere poeng for å vinne ligaen, og selv om de uansett er Englands beste lag denne sesongen, må vi bli mer kritiske til oddsen vi får servert. Alex Ferguson er en manager som presser frem seire når det trengs, men som er langt mer avslappet og villig til å stille alternative lag når det ikke er så nøye. Vi står over 1,55 på borteseier på Upton Park, West Ham gjør dette jevnt dersom United ikke er hundre prosent motivert.

Dagens spill
Vi hadde gledet oss til å se nøye på den omfattende 1. runden i cupen, men dessverre gikk det med adskillige timer til å analysere en midtukekupong fyllt opp med alt annet enn norsk cup. Uforståelig valg av Norsk Tipping å droppe den idretten de selv skal støtte, og sette opp italiensk Serie B og sveitsisk cup på mitukekupongen i stedet, på en av de virkelig store festdagene for norsk fotball. Nok om det, vi rakk å sjekke ut et par objekter fra cupen uansett, og finner også to kamper på midtukekupongen som er høyst spillbare på langoddsen. Vi foreslår en singel og en dobbel i dag.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

186. Fulham - Chelsea
Premier League. Fulham dominerte ikke borte mot Aston Villa, men tok med seg et 1-1-resultat hjem og holder seg rundt midten av tabellen. De har slått QPR og Stoke i sine to siste hjemmekamper, og resten av sesongen spiller de ute press til å ta poeng. 7-3-5 hjemme på Craven Cottage.

Duff (m) mister kampen med skade og Sidwell (m) er suspendert. Dejagah og Diarra er ute for sesongen.

Chelsea røk ut av FA-cupen etter semifinaletap for Manchester City, og nå handler resten av sesongen om å vinne Europa League, og enda viktigere, sikre en topp 4-plassering i Premier League og dermed adgang til Champions League til høsten. Etter at Arsenal bare klarte 0-0 hjemme mot Everton i går, ser det lysere ut enn fryktet. Men Chelsea er mer eller mindre nødt til å vinne dette London-derbyet mot Fulham. 7-3-5 borte totalt.

Kapteinen Terry (f) og Lampard (m) er tilbake. Marin er usikker. Ashley Cole (f), Cahill (f) og Romeu er ute.

Det har vært en heftig vår for Chelsea, de har spilt mange kamper, men de har kommet brukbart ut av det, fortsatt med i Europa League og med gode muligheter for topp 4 i Premier League. Men denne kampen må de nesten vinne, og vi tror Chelsea kniper seieren her, delvis på kvalitet, delvis på motivasjon. 1,75 på borteseier brukes i en dobbel.

Se kampen live på TV 2 Sumo

163. Halmstad - Åtvidaberg
Allsvenskan. Opprykker Halmstad venter fortsatt på sin første seier denne sesongen, men de klarte 1-1 mot både Malmö og Elfsborg før de røk 0-2 borte for Gefle, så de har hvert fall kapret poeng mot antatt tøffe motstandere. I dag kommer en kamp de bør vinne dersom de har ambisjoner i Allsvenskan denne gangen.

Målfarlige Gudjon Baldvinsson (a) brakk nesen i forrige kamp, men spiller her, med maske. Andreas Landgren (m) er kommet fra Fredrikstad. Halmstad har stilt lik tropp de siste rundene og det er lite skader. Troppen:

Lukic, Rydén, Järdler, Westerberg, Nyström, Magyar, Liverstam, Silverholt, Blomberg, Steindorsson, Selakovic, Fagercrantz, Rojas, Landgren, Maholli, Antonsson, Boman, Baldvinsson.

Åtvidaberg endte på en fin 8. plass forrige sesong, og det blir spennende om de klarer å gjenta den prestasjonen. Mange spår en noe tyngre sesong denne gangen. Etter tap for Gefle og Malmö tok Åtvidaberg sesongens første seier forrige runde, 1-0 hjemme mot AIK. Dermed er de i gang, og her møter de et annet lag som har vært litt opp og ned mellom de øverste nivåene på 2000-tallet.

Bruno Marinho, Mohammed Abubakari og Allan Olesen var ute sist og er ute igjen. Petrit Zhubi er tilbake.

Her sitter vi med en god følelse for hjemmelaget. De jakter sin første seier, de har vært nærme i hjemmekampene hittil, men ikke klart å avgjøre mot sterk motstand. Nå møter de et lag vi ikke tror vil vinne spesielt mange bortekamper innledningsvis, og som slet med å ta poeng på naturgress forrige sesong. 2,20 på denne hjemmeseieren ser fint ut, og gir oss en dobbel til 3,85. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

163. Halmstad - Åtvidaberg 2,20 2,95 2,70
186. Fulham - Chelsea 3,65 3,25 1,75

Total odds 3,85

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken