*Nettavisen* Sportspill.

Fransk styrke i Boden

Foto: Hesteguiden.com

Travuken innledes med V4 fra Boden og vi spiller fransk styrke.

En ny travuke står foran oss og allerede mandag er det fem ulike travkjøringer for oss nordmenn å spille til. Vi starter opp med V4 fra Nord-Sverige og Boden, før Harstad er sjelden arrangør av det norske lunsjtravet. Litt senere på ettermiddagen kan vi spille V5 til Halmstad. Til kvelds er det V64 fra Hagmyren, mens Leangen byr på jackpotomgang i V65-spillet, siden det ikke ble utbetaling for fem rette, i en favorittpreget omgang på Momarken søndag kveld. Kr 590.817,- blir overført til mandagens sekserpott i Trondheim i kveld.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Men først er det altså Boden som starter moroa, med en vrien V4-omgang. Vi hadde ikke marginene med oss i V4-spillet forrige uke, etter å ha opplevd stor suksess med dette spillet de siste månedene. I dag byr på vi banker i V4-4.

Innleveringsfrister Boden
V4 kl 12.20
DD kl 12.37

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Fransk styrke blir avgjørende!
I en vrien V4-omgang må vi bare prøve et bankerspill i V4-finalen på 3 Ultranum. 5-åringen har avstamning som tilsier styrke, og det tror vi blir avgjørende i finalen når distansen er 2640 meter. 3 Ultranum er en sterk hest, som kan gjøre mye grovjobb selv i løpene. I dag skal han gå med helstengt hodelag, noe som kan gire han opp et hakk. Nest sist på Dannero travet han et vanvittig løp på utsiden av Toronto Love. Robert Bergh’s You Bet Hornline rundet feltet på den siste langsiden, men Ultranum tok seg sammen igjen og vant på en råsterk måte. I dag står han perfekt til i spor tre på volten, og vi tror Leif Eriksson sitter tidlig i tet. Fra den posisjonen kommer han til å kjøre i et jevnt hardt tempo, og da tror vi det holder inn til seier.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Se opp for Norberg!
Vi byr på et meget spennende objekt i V4-2/DD-1 denne mandagen. 5 Victor Caprese er en kapabel hest, som gjør sine desidert beste løp i tet. Scarlet Knight sønnen har fått et andre spor i volten på 20 meter tillegg. Galopprisikoen skal ikke være stor, og her tror vi Jan Norberg kommer til å satse framover direkte. Skulle han komme seg til tet blir Victor Caprese veldig vanskelig å slå. På Skellefteå 21/10 i fjor stakk 4-åringen rett til tet sammen med Ulf Ohlsson, og fra den posisjonen vant han sprettlett på 1.17,8 med full spenst i mål. Nå har samtidig Victor Caprese fått et løp i kroppen, og skal normalt bare ha gått ytterligere fram med det løpet i kroppen! Vi spiller han alene i dagens dobbel spillet siden det er veldig fin verdi i hesten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag