*Nettavisen* Sportspill.

Fredag tar vi Kalmar

Foto: hesteguiden.com

Fredagens V64-omgang fra Kalmar byr på en rekke utfordringer. Vi bankerspiller allerede i V64-1.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson.

Vi er på vei inn i en ny helg med masse trav og galoppsport i vente. Sist lørdag ble det fantastisk uttelling for Nettavisens V75-tips til Leangen. To av våre andelslag på Eksperten gikk inn med sju rette, og da utbetalingen for sju rette landet på 209 212 kroner, ble det svært god avkastning. Det ene andelslaget var et systemspill (seks andeler á kr 800) og hadde en innleveringspris på kr 4800. Det andre andelslaget som het Leirvågs folkebong 2, hadde 20 andeler á kr 200, og kostet 4000 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Felles for begge andelslagene var at de hadde bankerspill på andrevalget 7 Eikprins i V75-1. Det sistnevnte andelslaget hadde markert for seks hester i den siste avdelingen, og hele tre av de hestene hadde utløst jokerpotten og betalte tilbake over 13 millioner kroner. Plusser vi sammen seksere og femmere på de to andelslagene som gikk inn med sju rette, ble det ca 250 000 kroner tilbake på hvert av dem. I tillegg gikk en hel bråte med andelslag inn med seks rette lørdag, og totalt spilte Nettavisens traveksperter Kurt Leirvåg og Håkon Einar Hansen inn ca 725 000 kroner på en svært vellykket lørdag. Denne lørdagen er det Momarken som byr på V75 og herrene Hansen og Leirvåg har satt opp en rekke andelslag i priskategori fra kr 100 og opp til kr 3000 (systemspill) per andel.

Klikk på denne lenken for å gå direkte til Nettavisens V75-andelslag til Momarken lørdag.

Fredag er det både V4 og V5 fra Solvalla som er Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson sin desiderte hjemmebane. Vi nordmenn kunne sist spille til Solvalla fredag for fjorten dager siden og den dagen lanserte Roger kanonobjektet Coldtown som sin V4-banker. Andrevalg i spillet og imponerte voldsomt. Til kvelden er det V65 fra Biri travbane og V64 fra den svenske østkysten når Kalmar er vertskap.

Innleveringsfrister Kalmar
V64 kl. 19.10
DD kl. 20.36

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson hadde flere mulige bankerkandidater til V64-omgangen i Kalmar, men vurderte det dithen at det kan lønne seg å ha bred gardering på slutten og spiller derfor banker i V64-1 og V64-3.

Kalmar-vurderinger av Nettavisens svenske travekspert Roger Sundvisson:
Spikarna:
9 Riff Kronos (V64-3) har utvecklats enormt med barfotabalans på slutet och svarade för en sjukt imponerande avslutning senast när han visslade förbi alla efter 1.08,5 sista 800m. Han ska gå barfota igen och blir mycket svårslagen felfri. Enklare emot nu och omgångens klart bästa spikförslag.

3 Head Line (V64-1) står bra inne mot ganska trötta motståndare. Han kan öppna snabbt och borde få bestämma i ledningen. Gick bra efter galopp senast och felfri ser det ut som en vettig chans.

13 Asterix Hornline (V64-4) var klart förbättrad när han spurtvann i ny regi senast. Untersteiner är vass från start och ekipaget kan sitta fint på det direkt. Det ska bli barfota runt om igen och han är en given förstahäst i ett lopp där det ändå finns skrällpotential. På de to minste V64-forslagene bankerspiller vi også 13 Asterix Hornline i tillegg til de to forannevnte.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Draget:
11 Laurel America (V64-5/DD-1) har en sylvass spurt när hon får sitt lopp i draget. Det finns några mer betrodda från tillägg som hon kan få bra draghjälp av, och i så fall blir hon inte lätt att stå emot över det långa upploppet. I ett öppet sprinterlopp är hon en kul chansspik.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.