*Nettavisen* Sportspill.

Frisk lunsjbanker

Jan Norberg setter seg opp bak en spennende hest i V4-3 på Bergsåker i lunsjen i dag.

Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund har en frisk banker å by på i lunsjen på Bergsåker i dag, og han tror på fin utbetaling.

26.02.14 09:08

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund.

Onsdagen starter opp med spill til lunsjløpene på Bergsåker hos Norsk Rikstoto, før det kan spilles til en V5-omgang på Odense i Danmark i ettermiddag.

Til kvelden er det V65-spill til Bjerke som gjelder, og Frode Gjesdal har ansvaret for tipsene til landets hovedbane i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


I lunsjen på Bergsåker tror Nettavisens svenske travekspert Patrik Fernlund det kan være fine penger på gang i en åpen omgang, og Patrik klemmer til med et bankerspill på en hest som i morgentimene er snakk om et spenstig tredjevalg i spillet. Spennende det, og vi sier lykke til med spillet!

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.


Patrik Fernlunds vurderinger:

Spiken:
I en mycket öppen omgång spikar jag 1 Konsert Broline (V4-3). Hästen har gått bra och när det nu är spetsläge tror jag på spets och slut. Det är en chansspik, men loppen i dag är inte enkla och lösningen är rätt så fräck.

Luringen:
11 Pelle Stegg
(V4-1) är en häst med mycket fart i kroppen och vid starten på Östersund galopperade han bort en trolig andraplats till slut. Felade även senast men då från start och avslutade sedan mycket bra till andraplatsen. Har lätt för att galoppera, men skulle hästen sköta sig nu är han absolut med i segerstriden.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag