Foto: Espen Hildrup/Frisk Asker

Frisk odds i GET-Ligaen

Norsk Tipping gir 2,00 på gutta fra Asker mot variable Storhamar.

Kommersielt

Sportspills meny søndag
Oddstips 1: Full tillit til Tettey
Oddstips 2: Frisk Asker tar det
Tippetips: Slik skal vi få 12 rette
Premier League: Skaderapport

Premier League: Helgens runde

Langoddsen byr på det meste som skjer innen toppfotball og ishockey i Europa i dag. Vi finner også vintersport.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
Dansk Superliga
172. Midtjylland - Silkeborg B 3,00

Midtjylland røk ut av cupen mot Randers torsdag, som vi tipset om, og i kveld ser det om mulig enda verre ut med skader, sykdom og suspensjoner i laget. Det er snakk om opptil åtte mann på sidelinjen. Formen har vært laber lenge, de står med 1-5-4 på de ti siste rundene. Silkeborg er blant de svakeste lagene, men de stjal alle poengene mot Sønderjyske i sin forrige bortekamp og har tross alt 3-1-5 på bortebane. Her lukter vi overraskelsen og 3,00 for borteseier er et fint langskudd. Kampen starter klokken 14.00.

Italiensk Serie A
184. Siena - Roma H 3,30

Siena har 3-3-1 på eget gress og de har slått Genoa og Pescara 1-0 her i de to siste. Formen er god. På andre banehalvdel står variable Roma, som riktignok har holdt buret rent og slått Torino 2-0 og Pescara 1-0 i sine to siste, men man vet aldri med Roma. De har tapt tre av de fire siste på dagens bane, og 1,85-favoritter kan vi ikke skjønne at de skal være. Da snur vi heller rundt på det og setter en innsats på hjemmeseier til flotte 3,30. Dette kan Siena godt vinne.

Dagens avslag
GET-Ligaen
204. Vålerenga IF - Tønsberg Vikings (0-1) H 1,25

Oddsen blir så lav, så alt for lav, når det er topp mot bunn i GET-Ligaen. VIF valser over de fleste for tiden, men forskjellen på lagene er ikke så stor at vi skal se 1,25 på hjemmeseier med to mål eller mer. Vi fikk lignende odds på Sparta Sarpsborg da de hadde Tønsberg på besøk. Matchen endte 5-5. VIF og Tønsberg har møttes to ganger tidligere denne sesongen, med 4-3 og 4-2 til VIF som resultat. Den eneste hjemmekampen VIF har tapt etter tre perioder denne sesongen, var da de var enorme favoritter mot Rosenborg. Det er så surt å brenne seg på disse lavoddserne, og denne lar vi lett passere.

Dagens spill
Vi starter dagen med et singelspill på Norwich, før vi ser på Frisk Askers hjemmematch i GET-Ligaen og en tysk godbit.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

GET-Ligaen
200. Frisk Asker - Storhamar Dragons

Frisk gjorde en grusom hjemmekamp sist, da de ikke hang med over hodet og røk 0-6 for Stjernen, ligaens svakeste bortelag. Hele laget sov i to av tre perioder, men etter denne nedturen og lærepengen hevet Frisk seg igjen og vant 6-1 borte mot Rosenborg forrige runde. Frisk har et habilt mannskap denne sesongen og de kan slå hvem som helst på en god dag. Mot Storhamar har det blitt tap 2-4 på dagens bane, men seier 2-0 på Hamar.

Frisk har blitt skånet for store skadeproblemer så langt og skal kunne stille rimelig likt som sist.

Storhamar har spilt mange jevne matcher i det siste, senest 3-3 hjemme mot Stjernen torsdag. Den tapte de på straffer til slutt. Tap 3-4 hjemme for VIF runden før, etter 3-3 og straffe-tap i Sarpsborg. Storhamar har vunnet tre bortematcher denne sesongen, to av dem uten bruk av spilleforlengelse. Det var mot dagens motstander og Stjernen, mens Rosenborg ble slått på straffer.

Martz har stått over de siste matchene og står trolig over igjen.

Frisk viste på torsdag at de er veldig gode når de er skjerpet. Tar de med seg den innstillingen til dagens match, er mye gjort og poengene skal bli igjen i Asker. 2,00 er fin betaling for at Frisk lykkes og denne må vi prøve i en dobbel.

Tysk 1. Bundesliga
205. VfL Wolfsburg - Hamburger SV

1. Bundesliga. Wolfsburg har slitt innledningsvis, men tok tak i problemene i oktober da den en gang så suksessrike Felix Magath fikk ta sin hatt og gå. Siden har det blant annet blitt seire over Düsseldorf, Leverkusen og Hoffeheim, men i midtukerunden var man et stykke unna igjen og røk 0-2 borte for Mönchengladbach. Tre poengs klaring ned til streken og svake 1-2-3 på eget gress er status før helgens runde.

Skadelisten er lang, men nye skader er det lite av, og Kicker tror på et Wolfsburg i nesten lik oppstilling som forrige runde:

Benaglio - Fagner, Naldo, Kjær, M. Schäfer - Polak, Josué - Hasebe, Diego, Olic - Dost

HSV har vært uberegnelige den siste tiden, mye grunnet en del fravær i laget, men det står ikke verre til enn at de slo sterke Schalke 3-1 hjemme i midtuken, som vi var inne på i oddstipsene. Bortekamper den siste tiden har gitt tap 0-2 i Düsseldorf, 0-0 i Freiburg og seier 2-1 i Augsburg. Habile 2-2-3 på bortebane.

Arslan (m) er suspendert. Jansen (m) og van der Vaart (m) er også ute, ellers fylles skadelisten opp av folk som ikke har spilt så mye. Mulig startoppstilling:

Adler - Diekmeier, Mancienne, Westermann, Aogo - Badelj - Skjelbred, Ilicevic - Tesche - Rudnevs, Beister

Etter en sterk seier mot Schalke tror vi HSV faller ned noen hakk og taper i bilbyen. De har vært veldig opp og ned denne høsten. Wolfsburg er på vei opp, og denne skal de vinne. 1,80 for hjemmeseier er aktuelt og gir oss en dobbel til 3,60. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 16.55.

200. Frisk Asker - Storhamar Dragons 2,00 4,15 2,30
205. VfL Wolfsburg - Hamburger SV 1,80 3,15 3,30

Total odds 3,60

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus