*Nettavisen* Sportspill.

Fulham reiser seg direkte

Foto: Ap

Fulham skuffet voldsomt mot Blackburn sist lørdag. Lørdag slår Brede & co tilbake. Sjekk vårt oddstips.

21.01.12 10:11

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Betis best i Sevilla
Tippetips: Kan Bolton true Liverpool?
Premier League: Skade- og karantenerapport
V75 Bjerke: Frode Hamre i hetluften igjen

Det har vært en svært god periode for oddstipsene den siste tiden og med gårsdagens flotte dobbel til 3,86 i odds, ble det fullklaff for sjette gang på de åtte siste forsøkene. Langskuddet på Borussia Mönchengladbach til friske 5,05 satt klokkerent da Gladbach vant 3-1.

Det er naturligvis et gedigent utvalg på Langoddsen lørdag og spillerne kan glede seg over 86 objekter. Åtte kamper fra Premier league og full runde i Championship er som vanlig innslag om lørdagene. Bundesliga startet opp igjen fredag og lørdag er det sju kamper fra den tyske toppdivisjonen. For øvrig er det kamper fra Serie A, La Liga, belgisk toppserie og cup fra Frankrike. Det er også diverse vintersportdueller på programmet og naturligvis matcher fra det pågående håndball-EM i Serbia.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Freiburg - Augsburg
Hjemmelaget har solgt sin toppscorer Papiss Demba Cisse til Newcastle og det kommer til å merkes. Cisse har scoret ni av Freiburgs 21 mål denne sesongen og han blir ikke lett å erstatte. Augsburg slet med lenge med å finne nivået i Bundesliga, men avslutningen av høstsesongen var oppløftende med 2-1-1 på de fire siste før Bundesligaen tok juleferie. Freiburg har ikke bedre enn 2-2-5 på eget gress, mens Augsburg har nøyd seg med å vinne en bortekamp (1-3-5). Vi synes Augsburg har bedre muligheter enn det oddssettingen indikerer lørdag og 3,15 for at oppturen fortsetter er verd å vurdere.

Färjestad - Linköping
Fire strake tap for hjemmelaget nå og trenerskiftet har foreløpig gitt null effekt. Heller tvertimot. Borte mot AIK torsdag var det ingenting som stemte, og Sveriges beste lag de siste femten årene, sliter med å finne seg selv for tiden. Vi har foreslått spill på Linköping to ganger allerede denne uken, i hjemmeoppgjørene mot Modo og Djurgården og Linköping har infridd og vel så det med henholdvis 7-2 og 5-0. Tre innbyrdes oppgjør denne sesongen har gitt to seire til Linköping og en til Färjestad. 1,90 på hjemmeseier ser veldig lavt ut på formsvake Färjestad og vel vitende om at intet tre vokser inn i himmelen, synes vi det er verd å prøve Linköping som et langskudd denne lørdagen. 2,55 er oddsen for at Linköping tar sin tredje strake seier på seks dager.

Dagens avslag
Leeds - Ipswich
To av de mest ustabile lagene i Championship møtes lørdag ettermiddag og Leeds prises til 1,60 av statsselskapet. Den er vi ikke med på, Ipswich har kapasitet og får tilbake flere sentrale spillere denne lørdagen. Leeds har allerede tapt fire av tolv hjemmekamper og her er det bare å styre unna tippekommisjonæren og levere en Lotto-kupong istendenfor.

Sunderland - Swansea
Med all respekt for Martin O'Neill og den jobben han har gjort i Sunderland, så kan vi ikke forsvare Sunderland til 1,75 hjemme mot Swansea. Sunderland har riktignok hevet seg kraftig den siste tiden, men har ikke bedre enn 3-4-3 hjemme. Swansea innfridde som ventet vårt handicapspill hjemme mot Arsenal og vant svært fortjent. Waliserne er ikke like spreke borte (1-3-6), men kan utmerket godt klare poeng her. Uansett er dette en styr unna-kamp.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

Dagens spill
Fulham - Newcastle
Etter to solide bortekamper mot henholdvis Chelsea (1-1) og Norwich (1-1), samt en solid 2-1 seier hjemme mot Arsenal ble det en flott uttelling for Fulham under juleprogrammet. Sett i det lys var det overraskende at laget skulle ryke 1-3 borte mot Blackburn sist lørdag, ikke minst siden Blackburn fikk Yakubu utvist allerede etter 23 minutter. 14. plass og 23 poeng er fasit etter 21 ligakamper. Det er kun seks poeng ned til QPR under streken. 4-3-3 er tallene hjemme på Craven Cottage. Mousa Dembele og Orlando Sa er ute lørdag, mens keeper Mark Scwarzer nærmer seg comeback.

Newcastle maktet tre poeng hjemme mot QPR søndag til tross for at de to lagets beste spillere er opptatt med Afrikamesterskapet. Cheick Tiote og Demba Ba er naturligvis ikke med her heller. Tre seire på de fire siste ligakampene for Newcastle, som ligger på en flott sjetteplass, kun fire poeng bak Chelsea på fjerdeplass. Brukbare 4-3-3 på bortebane. Viktige Yohan Cabaye er høyst usikker, mens Steven Taylor, Sylvain Marveaux og Sammy Ameobi fortsatt er skadet. Nysignerte Papiss Demba Cisse er som Tiote og Demba Ba opptatt med Afrikamesterskapet.

4-0-1 i favør Fulham i de fem siste tilsvarende og også denne lørdagen har vi klart mest tro på hjemmelaget som er seige hjemme på Craven Cottage. Fulham har stort sett sine beste menn tilgjengelig (med et mulig inntak for Dembele) og det må begynne å ta imot for Newcastle nå, ikke minst med tanke på fraværene. Fulham er ettet vår oppfatning det klart mest interessante spillet i Premier League denne lørdagen.

Fulham-seier betales med 1,90 lørdag og kan selvsagt spilles som singel. Vårt første spilleforslag denne lørdagen, blir et singelspill på Fulham og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag 1 lørdag:
Kamp 49 Fulham - Newcastle 1,90 3,10 3,35
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillNettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag