*Nettavisen* Sportspill.

Fulhams norske sjef er tilbake

Foto: NTB scanpix/Pa Photos/Jonathan Brady

Brede Hangeland er klar for spill etter ryggoperasjonen. Sjekk dagens oddstips.

14.01.14 19:30

Tirsdagens øvrige tilbud tirsdag:
V4:Lunsjvinnere fra Jeppe
V5 lunsj:Favoritter i fare

FA-cupen preger tirsdagens langoddsprogram, men vi kan også spille på diverse engelske ligaer og cupkamper fra flere steder i Europa. Det er også håndball-EM, slalåm, tennis og hockey på menyen.

Dagens spill
Fulham – Norwich H 1,95

Returmatch i FA-cupen. Det første møtet endte 1-1.

Det er to lag i dårlig forfatning som møtes i tredje runde av FA-cupen i kveld. Fulham ligger på 16. plass med 19 poeng, mens Norwich har tatt ett poeng mer på plassen over.

Selv om Fulham gikk på en stjernesmell hjemme mot Sunderland i helgen (1-4), er det Norwich som har den svakeste formen. Kanarifuglene har bare tatt ett poeng på sine siste fire seriekamper, mens Fulham har tatt seks poeng i samme periode.

Fraværet av Brede Hangeland har vært merkbart for hjemmelaget de tre siste månedene, men i kveld er lagets kaptein og forsvarsgeneral tilbake i troppen. Det er ikke sikkert nordmannen spiller fra start, men det er gode muligheter for at han får noen minutter med kamptrening.

Førstekeeper Maarten Stekelenburg er også så godt som skadefri, men han spares i dag. Matthew Briggs er uaktuell, ellers ser skadesituasjonen bedre ut på lenge.

Norwich-manager Chris Hughton har ingen nye skadeproblemer siden sist, men han har bekreftet at han kommer til å la flere reserver få sjansen i dag. Spissen Luciano Becchio er en av dem vi kan se fra start. Det samme kan de 18 år gamle tvillingbrødrene Josh og Jacob Murphy, som begge spilte det første oppgjøret, være.

Alex Tettey og Anthony Pilkington er tilbake i trening, men er trolig ikke aktuelle før til helgen. Michael Turner, Jonny Howson og Elliott Bennett er også uaktuelle i kveld.

Nøkkelen til å tippe på riktig på denne kampen er helgens kampoppsett. Fulham har en ”umulig” oppgave borte mot serieleder Arsenal lørdag, og spillerne kan således konsentrere seg fullt og helt om kveldens kamp. Det er heller ikke ventet at René Meulensteen kommer til å gjøre store endringer på laget.

Norwich på sin side tar imot Hull lørdag – et ekstremt viktig oppgjør der seier vil gi Norwich et pusterom i bunnstriden. Tap vil føre laget enda lenger ned i gjørma. Sett i det lyset er det ikke rart at Hughton kommer til å rokere en del.

Når vi i tillegg tar med Fulhams hjemmefordel og Norwichs skadeproblemer, anbefaler vi H selv om vi helst skulle ha sett oddsen over 2-tallet.

Fulham – Norwich 1,95 - 3,25 - 3,15
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens langskud
Preston – Ipswich H 2,25

Returmatch i FA-cupen. Det første møtet endte 1-1.

Preston-spillerne er nok stinne av selvtillit etter å ha gjort en god figur i bortekampen mot Ipswich. League One-klubben kunne fort ha vunnet oppgjøret.

I ligaen ble det 0-2-tap borte for opprykksrival Wolverhampton i helgen. Dermed er det sju poeng opp til direkte opprykk, og mye tyder på at det blir playoffspill til våren. Stod med tre strake trepoengere før helgens nederlag.

Skademessig ser det meget lyst ut, og det er ventet at manager Simon Grayson stiller en sterk startellever.

Ipswich kommer fra 1-3 hjemme for QPR, og traktorgutta har store bekymringer i ligaen om dagen. Det er bare blitt én seier på de siste seks seriekampene, og laget har nå falt utenfor playoffplassene.

Til helgen spiller man et viktig oppgjør borte mot Millwall, og hele fem mer eller mindre faste spillere er ute med skade i dag (Luke Chambers, Daryl Murphy, Aaron Cresswell, Cole Skuse og Sylvan Ebanks-Blake). I tillegg er Anthony Wordsworth blitt syk, og manager Mick McCarthy har hentet inn juniortrioen Kyle Hammond, Byron Lawrence og Matt Clarke i troppen.

McCarthy hvilte flere faste spillere i det første oppgjøret, og det er ikke umulig at det samme skjer i kveld.

Et topp motivert Preston, som kan konsentrere seg fullt og helt om kveldens hjemmekamp, bør ha gode vinnersjanser mot et formløst og skadeskutt Ipswich.

Preston – Ipswich 2,25 - 3,15 - 2,65
Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag