Gå til sidens hovedinnhold

Full fres på Forus

Alt fokus er mot V75 på Bjerke denne lørdagen, men husk at det er internasjonal V65 på Forus lørdag kveld.

Noen dager før jula setter inn for alvor, er det ingen grunn til å deppe for oss som liker trav- og galoppsport. Aktivitetsnivået holder seg oppe, og vi nordmenn får spille til ekstra V65-omganger på Solvalla både mandag 21. desember og 2. juledag 26 desember. Hele julemenyen og åpningstider for Norsk Rikstoto finner du ved å klikke på her .

HTML EMBED

Etter at lysene er slukket på Bjerke lørdag ettermiddag, er det ingen grunn til å fortvile. På Forus skal det avvikles internasjonal V65 og disse lørdagskveldene er spillemessig hyperinteressante. Sist lørdag fanget vi seks rette på to andelslag når Bollnäs var arrangør og vi fikk ca 26 000 kroner tilbake på hver av dem. De to siste lørdagene er det Sverige som har arrangert V65-omgangen lørdag kveld, men for tre uker siden var det Drammen travbane og da hentet Nettavisen tilbake ca 120 000 kroner på diverse andelslag ettersom vi hadde ståltro på storoutsideren og 8. valget Nettare Sas i V65-1.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Forus lørdag
V65 kl 18.25
V4 kl 19.25
DD kl 19.45

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Nær sagt som vanlig så er det overspilte favoritter på disse kveldskjøringene og det er absolutt verd å bruke tid på å forberede seg, siden det er så flotte penger å spille om.

Både Øystein Tjomsland og Bo Westergaard er på plass i Stavanger i kveld, til tross for at det er divisjonsfinaler i V75-løpene på Bjerke og dermed øker også den sportslige kvaliteten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Og nettopp Øystein Tjomsland kusker vår V65-banker denne lørdagskvelden og det med elitehesten 9 Vestpol Faxen som starter i V65-1. Ni hester på startstreken i dette løpet og ikke mange som viser form. Form er det definitivt på Vestpol Faxen som spurtet gnistrende bak Torpa J. på Sørlandet sist. Vestpol Faxen er speedig og normalt får Tjomsland-hesten et flott løp her underveis. 3 Vestpol Dennis har vært lenge borte med skade og holder svært usikker form, mens 6 Doktor Jaros fortsett sliter med å finne formen. Vi spiller banker i V65-1 og får dermed på plass garderinger i både V65-5 og V65-6 der 12 Sune Palema (V65-5) og 1 Pasha (V65-6) blir blytunge favoritter.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken