Foto: Hesteguiden.com

Full fyr med Rêden

I en favorittpreget omgang er atter Daniel Rëden en av hovedfigurene.

Kommersielt

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

I det august går mot slutten, er vi på vei inn i en herlig travhelg. Lørdag byr Klosterskogen på en glitrende V75-meny der det garantert ligger store penger i luften og søndag er det stor Derbyfest på Jägersro der det også kjøres ekstra V75. Men allerede torsdag er det nok av utfordringer for spillerne og det hele starter med V4 fra Hagmyren og etterfølges av lunsj-V5 fra Leangen. Til kvelden er det jackpotomgang i V65-spillet fra Bergen Travpark og all den tid Øvrevoll har løpsfri denne torsdagen, kan vi nordmenn også spille V64 til Åby travbane i Gøteborg.

Innleveringsfrister Hagmyren
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Redèn vinner med alt!
Vi har hauset opp hestene til Daniel Redèn mye den siste titen, men det er ikke rart når man ser hvordan de presterer. Onsdag kveld presenterte han en strålende opplagt Dileva Käll og stallhestene har passert 8 mill SEK innkjørt hittil i 2013. Det går nesten ikke en dag uten at en av Redèns hester seiersdefilerer. Sist på Hagmyren innfridde Quangaroo Zet til fulle som vår banker. Han var tidlig å finne i tet og siden var det ikke snakk om saken. Sist var distansen 1640 meter noe som egentlig ikke er noen fordel for den sterke 5-åringen. I dag er distansen 500 meter lengre noe som skal være en klar fordel for Pine Chip-sønnen. Han møter helt riktig motstand og sporet er også helt greit. Her kan Redèn safe ut fra start for siden å sette full fart framover. Vi antar at motstanderne har stor respekt for Quangaroo Zet og dette løpet skal han normalt ta seg av.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Vi dekker favoritten.
Daniel Redèn blir hardt betrodd i V4-2 med 5 Sam I Am Zet, men denne gangen er det på sin plass å gardere. Favoritten står i et trangt femtespor i volten, noe som bestemt ikke er noe fordel for 3-åringen. Skulle han mot formodning trave feilfritt vil han uansett tape mye fra start. Det skal dog sies at dette er en hest med stor kapasitet, som fikk penger i E3 sist på Örebro. Vi vil imidlertid advare for 1 Bella Toscana som står innbydende til i spor 1 i volten. Fra dette sporet er hun garantert en fin reise, og vi ser ikke bort i fra at Patrik Jacobsson sitter tidlig i tet med 5-års hoppa. Det er naturligvis ikke noe pluss at treneren kjører henne selv i løpet, men kommer hun seg til tet er det bare å holde et jevnt tempo i front. Formen er veldig bra noe hun har vist i de siste startene. Sist på Solvalla avsluttet hun klart godkjent til tredje i et løp under Jubileumspokal dagen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus