Gå til sidens hovedinnhold

Full gass med Pepper

Mister Pepper har varslet storform på slutten og fredag går vi til lukene på andrevalget i V65-2.

Sportspills meny fredag:
V75 Bjerke: Vi drar til med et tredjevalg banker
V4 Kalmar: Seiersvant dame spilles
Oddsanalyse skiskyting: Emil får trøbbel mot Martin
Oddstips: Espanyol spilles

OPPDATERT FREDAG KVELD: Vår flotte V65-banker Mister Pepper innfridde på Jarlsberg fredag kveld. Dermed ble det seks rette på det minste V65-forslaget (436 kr tilbake for en innsats på 144 kr). Det minste V5-forslaget (innsats kr 210) betalte pene 956 kr tilbake og det største DD-forslaget (innsats 400 kr) betalte flotte 1680 kroner tilbake.

Jarlsberg travbane er vertskap for fredagens V65 og det er riktig så fine spilleløp på Vestfold-arenaen denne fredagen, årstiden tatt i betraktning. Bankerkandidatene står ikke i kø, vi må ta noen sjanser her i livet og byr på en meget formsterk vallak i V65-2.

Innleveringsfrister Jarlsberg
V65 kl. 19.00
V5 kl 20.05
DD kl. 20.30

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Det er kanskje en overraskelse for noen at ingen av Mister Peppers fire seiersløp har vært på sprint, tre av dem har vært over 2100 meter og ett av dem på 2600 meter. Mister Pepper har varslet knallform igjen nå i sine to siste løp, der startsporene har vært elleve og tolv. Det er tetgaranti fra spor tre fredag og da skal det bli svært vanskelig å fange denne tilslutt. Kristian Malmin sender ut nykommeren 12 Pouline Byvang som har meget sterke meritter fra Danmark. Men fra spor tolv på en sprint, må hoppa gjøre alt selv. Det blir alt annet enn lett og vi velger å klinke til med bankerspill på 3 Mister Pepper i dette løpet. Travspill handler om verdi og fredag skal det være verdi i Mister Pepper. Knut Arne Ødegaard er trener og kusk og holder han litt igjen på tempoet i mellomrunden og Mister Pepper ikke blir for stri skal dette gå veien.
Rangering V65-2: A: 3 B: 12-9-5 C: 11-10-1-7-6-8-4-2

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester gjør opp
I V65-4/V5-1 har vi god tro på at to hester gjør opp og fremst setter vi styrkefenomenet 6 Rapido Va Bene som gjorde et helsvett løp etter galopp nest sist til fjerde. Sist på Bjerke kunne Rapido Va Bene aldri utfordre en meget god Selmas Classic, men innsatsen var igjen meget bra. Tom Erik Solberg og Rapido Va Bene må trolig gjøre grovjobben selv også her, men det er hesten god nok til.

Annonse: Grø er ikke Tarzan, og byr på en helt uspilt 30-oddser i V65-1 på Jarlsberg

Frode Hamre og 8 Opening Day vil trolig satse for fullt mot tet selv fra spor åtte. Opening Day måtte helt ned på 14.3 sist for å vinne, men gjorde også det på en fin måte. Opening Day er ikke alltid like fin i aksjonen, men så bedre ut sist. Normalt skal disse to gjøre opp, men vi obser litt også for 10 Pirat Viva som hadde krefter spart i ryggen på Cosmos Limburgia sist fredag på Biri.
Rangering V65-4/V5-1: A: 6 B: 8-10 C: 4-1-3-2-5-11-7-12-9

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Han kommer til å bli storfavoritt igjen, 9 Kolbu Tarzan i V65-1. Vi har bankerspilt hesten i begge seiersløpene etter lang pause, men fredag er det på med alle varsellampene. Kolbu Tarzan har galoppert fra start i begge seiersløpene, og fredag skal han hanskes med et vrient fjerdespor i volta i tillegg. Fartsmessig er han overlegent best, men han var ikke spesielt fin i travet sist heller og her må det garderes.

Vi starter med 7 Finnskog X.O. som neppe står langt tilbake på kapasitet. Vant med "halve oppløpet" i Drammen tredje sist og har vist voldsomme fartsressurser. Klart motbud til favoritten og startsporet er bra. 15 Nøstemix står i annen rekke på tillegg, det er selvsagt et minus. Men vallaken til Tom Erik Solberg matcher de fleste på fart og kan vinne. 4 Kule Klinken har vist svakhetstegn i sine to siste løp og det kan nok stilles et spørsmålstegn ved formen nå. Det ligger dog an til tet her og da kan han lede lenge.

Fin utvikling er det også på 2 Gjøndin som trolig får lederryggen her. Ikke helt utenkelig at Gjøndin kan legge på til to strake. 10 Kolnes Stjerna er svært variabel, men det er fart i denne dama og Vidar Hop opp er spennende.
Rangering V65-1: A: 9 B: 7-15-4-2 C: 10-13-6-3-8-11-14 D: 1-12-5

HTML EMBED

V65-2 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
I V65-3 er det selvsagt topp vinnersjanse for 1 Våler Oda. Hoppa som frem til sommeren i fjor, stod i trening hos Biri-trener Bjørn Steinseth har utviklet seg formidabelt i regi dyktige Cato Antonsen på Momarken. Fem seire på åtte starter har det blitt i regi Cato og hele 214 000 kroner innsprunget. Rett og slett knallgod i Th. Gjølstads minneløp på Bjerke i sin siste start og en så god hest som Timian Scott var sjanseløs den dagen. Meget sterk treer i høstfinalen for treåringer i Drammen 8. desember i fjor (det var i åpen klasse) og motstanden fredag er ikke avskrekkende, selv om hun møter eldre konkurrenter. Vi har god tro på at Cato Antonsen og 1 Våler Oda leder dette løpet hele veien, men hun kan galoppere og vi spekulerer litt.

4 Lykke Berit har ikke fått klaff på slutten, men fredagens oppgave ser bedre ut enn på lenge. Lykkes Bjerring med å holde henne i trav, kan dette gå veien. 6 Bjørntvedt Knekten er en vriompeis og vil bare tidvis. Får hesten gode rygger underveis er speeden bra. 5 Odine U.N. var vel ikke helt som best på slutten i fjor, men kapasiteten er ikke verst. Fire hester skal normalt gjøre opp her.
Rangering V65-3: A: 1 B: 6-4-5 C: 7-3-10-8-2 D: 9-11

Annonse: Grø fester sikkerhetsbeltet foran lørdagens V75 på Bjerke og fikk kanoninfo i V75-2 på en herlig 20-oddser sent torsdag kveld

V65-5/DD-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Fjorårets seiersmaskin 8 Ultimate Lindy har satt igang en ny seiersrekke og står med tre strake seire nå, alle tatt på imponerende vis. Fredag er det igjen spor langt ute og det blir neppe tet her og da må Ultimate Lindy gjøre det den tøffe veien. Det er Hamre-traveren god nok til, men vi må gardere.

Først og fremst med den svært sannsynlige tethesten 3 Oslo Kronos som riktignok ikke var på topp i sine to siste starter før pausen, men på sitt beste er Anderssen-traveren god nok til å vinne dette. Når to hester kjører mot hverandre, er det alltid mulig at en tredje dukker opp.

Og da er det 10 I Wish ICould Fly som banker på. Hamres andre stallhest i dette løpet har ikke vært som best på slutten, men kan få det sydd opp her og da betaler vi også for denne. Der stenger vi butikken i V65-5.
Rangering V65-5/DD-1/V5-2: A: 8 B: 3-10 C: 4-7-6-1-2-5-9

V65-6/DD-2/V5-3 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Et strålende spilleløp i V65-6 og dagens klart mest krysskrevende løp. Startsider er det en kunst å lese, men denne startsiden er ikke lett å forutse. Piler til tet gjør ventelig 4 Pål Svint, men vi tror ikke Vidar Hop vil sitte foran og da kan det være duket for 7 Seval til tet igjen. Innfridde som vår strålende banker i Drammen for halvannen uke siden og kommer Seval seg til tet, kan han vinne igjen.

2 Røste Lill spurtet som en vind i comebacket på Jarlsberg i romjulen og hadde nok vunnet det løpet om Kjetil Lunde hadde satt inn angrepet litt tidligere. Litt tøffere imot i kveld, men løp i kroppen har garantert hjulpet på. 6 Tele Viking, 4 Pål Svint og 5 Alvine S.K. er alle gode sprintere som er seiersaktuelle dersom de får løpene sine. 1 Låhne Vind blir trolig kraftig overflydd fra sitt innerspor og da blir det sjanseartet. 9 F.H. Eiken er god på smygen og kan vinne. Slik vi leser dette løpet kan trolig alle vinne, så kryss i vei i forhold til lommeboka.
Rangering V65-6/DD-2/V5-3: A: 7 B: 2-6-4-5-1 C: 9-3-10-8-12-11

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V5-4 - Varmblodshester. Monteløp. 2100 meter autostart.
Vi advarte kraftig for at 1,5 oddseren 8 Dreamcatcher kunne tape som megafavoritt i et lunsjløp på Jarlsberg tre dager inn i det nye året og fikk rett. En feilfri Dreamcatcher var ikke i nærheten av å fange tethesten og vinneren 9 Bjørn Sign, men avsluttet bra til andre. Tiåringen har fått hvilt litt nå og må bli favoritt igjen.

9 Bjørn Sign var meget opplagt i tet sist og vant såre enkelt. Kan vinne igjen. 5 Quality Hall har gjort noen voldsomme monteløp tidligere og går alle distanser. Lang pause gjør at formen er uviss. Vi tror tre hester et tilnærmet heldekk i dette løpet.
Rangering V5-4: A: 8 B: 9-5 C: 2-6-3-4-1-7

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Vi må prøve Kramer igjen med 9 Playcore. Stallhestene til Glenn Kramer Stenberg er på gang nå, selv om seirene sitter langt inne. Playcore kom flott tilbake etter galopp nest sist og gjorde en sterk avslutning fra køen i Drammen sist. Bakspor trekker litt ned, kusk i motflyt likeså, men vi tror dette er beste hesten.

En fin type er 5 Wara Laylock som kommer tilbake etter seks måneders pause. Vi likte hoppa svært godt i seiersløpet i Drammen 15. mai i fjor og en tilsvarende prestasjon her rekker langt. 4 Gill News har gjort tre fine løp i sin hittil korte karriere og håndterer fireårshoppa et trangt fjerdespor i volta kan hun vinne igjen. 6 Speedy Amour forsvant direkte sist, men vant både tredje sist og nest sist i billige omgivelser. 10 Ladynato er en nykommer på stall Hamre, men Frode er bare sånn middels optimistisk.
Rangering V5-5: A: 9 B: 5-4-6-10 C: 2-8-3-1-7

Kommentarer til denne saken