*Nettavisen* Sportspill.

Galoppeksperter i superform

Foto: hesteguiden.com

Nettavisens eksperter på galopp har landet en halv million kroner på Täby de siste fire ukene, og i dag er de på nytt tokt i Sverige.

19.01.14 10:39

Denne artikkelen er tillrettelagt av Håkon Einar Hansen, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Nettavisens eminente eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen fikk ny klaff i løpene på Täby galopp i Sverige sist søndag. Det er fjerde søndagen på rad med treff, og de som leverte det største V4-forslaget på Nettavisen sist søndag (innl.pris kr 810) kunne kvittere ut meget pene 8 371 kroner. I tillegg gikk hele 16 andelslag på Eksperten på Täby inn til en utbetaling på flotte 8371 kroner hver , og totalt innspilt ble det da ca. 142 000 kroner på Täby sist søndag. Birger og Morten har dermed landet ca en halv million kroner i gevinster på Täby de siste fire ukene.

PS!På noen av andelslagene på Eksperten spiller Birger og Morten en bankerfri løsning.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Det er nye sjanser til gevinster på Täby i Sverige i dag, og spillestopp til galoppløpene er kl. 12.45 Når galoppløpene er ferdige kan det spillende publikum hos Norsk Rikstoto spille til en V64-omgang til Boden på den andre siden av kjølen på ettermiddagen, før det hele avsluttes med spill til en V65-omgang på Sørlandets travpark her hjemme på kvelden denne søndagen.

Innleveringsfrister Täby
V4 kl. 12.45
DD kl. 13.05

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Birger Christensen og Morten Olsens vurderinger:
Det er som vanlig en nokså krevende V4-omgang på Täby søndag. De siste gangene har det vært melodien å stryke en del hester selv i de mest åpne løpene. Nå var det minst et par løp hvor det føltes riktig å dekke bredt. Derfor setter vi vår lit til Mouschka (V4-4 nr 13). Hun har spurtet enormt sterkt flere ganger, og søndagens distanse er nok bare en fordel. Vi satser på at dyktige Shane Karlsson kommer tidsnok til å rekke frem til seier.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag