Foto: Ap / Scanpix

Gamlingene duger

Gamlingene holder fortsatt koken i Italia og i likhet med Francesco Totti er det fortsatt futt i Luca Toni.

Kommersielt

Sportspills meny søndag :
Oddstips 2: Lillestrøm orker ikke mer

Tippetips: Kun tre poeng som gjelder for Rosenborg

V75 Solvalla: Full analyse av samtlige V75-løp

Søndagens langoddsprogram er som vanlig svært innholdsrikt, selv om vi kanskje mangler de store oppgjørene i dag. Med kamper fra Tippeligaen, Adeccoligaen, italiensk Serie A, spansk Primera, engelsk fotball og en hel rekke andre objekter er det ihvertfall nok å ta tak i.

Dagens langskudd:
Cagliari - Inter H 3,35

Torsdag innfridde Inter som vårt objekt i hjemmekampen mot Fiorentina og Inter har fått en flott start på sesongen med 13 poeng (4-1-0) på de fem første seriekampene. I dag er laget satt til klar favoritt i bortemøtet med Cagliari. Cagliari har ikke fått betalt foreløpig og står med 1-3-1 på sine fem første seriekamper. Burde og skulle vunnet både hjemme mot Sampdoria (2-2) sist helg og ikke minst borte mot Livorno onsdag (1-1). Cagliari vant tilsvarende oppgjør 2-0 sist sesong og til spreke 3,35 i odds er Cagliari et herlig langskudd denne søndagen.

Norsk Tipping

Dagens spill
Verona - Livorno

Nyopprykkede Verona innledet sesongen med å slå Milan 2-1 hjemme og har 2-1-2 etter sin fem første seriekamper. Begge hjemmekampene er vunnet, mens laget står med 0-1-2 på bortebane. At laget har tapt for Roma og Juventus på bortebane er det lite å si på, onsdag ble det ett poeng (2-2) borte mot Torino.

Livorno rykket også opp foran denne sesongen og har fått en flott start på sesongen med 2-2-1. Eneste tapet hittil kom i seriepremieren hjemme mot Roma, en kamp undertegnede så i sin helhet og i den kampen var Livorno helt sjanseløse. Har kapret to seire og to uavgjorte i sine fire neste seriekamper, men motstanden har vært svak og det er lett å se seg blind på resultatene. Var nest best i det meste i hjemmeoppgjøret mot Cagliari onsdag, men berget ett poeng.

Luca Toni var tilbake for Verona onsdag og er selvsagt en dugandes fotballspiller fortsatt. Oddsene i denne kampen er åpenbart satt på bakgrunn av tabellposisjonen. Verona til 1,85 i odds er svært høyt, og må være blant søndagens aller beste spill. Men Norsk Tipping tilbyr ikke singelspill på kampen og vi er derfor tvunget til å kombinere.

Reims - Monaco
Ligue 1. Reims tok sin fjerde strake poengdeling med 0-0-kampen mot Bordeux forrige helg. Har opptrådt svært gjerrige både forover og bakover og fire av de fem siste kampene har endt uten mål. Slo Lille i seriepremieren på hjemmebane, men de to neste endte uavgjort mot Guingamp og Nantes. Ligger midt på tabellen med 2-4-1, og har så langt kun tapt mot Rennes.

Sommerens storhandel har gitt resultater for Monaco som ledet serien med 5-2-0 totalt, før denne serierunden. Tok en oppskriftsmessig seier over Bastia sist. Falcao stod for to av målene i 3-0-seieren og colombianeren har nå syv mål på syv kamper. Klarte sterke 1-1 borte mot PSG i storkampen sist helg, og har ellers slått Bordeaux og Marseille på fremmed gress. All den tid PSG tok en forventet trepoenger hjemme mot Toulouse lørdag, overtok PSG serieledelsen igjen. Monaco vil være tilbake på topp med minimum ett poeng her. Vi tror Monaca jager alle tre. 1,62 på borteseier er sånn tja-odds, men det får gå.

Vi får da en dobbel med seire til Verona og Monaco og en totalodds på 2,99 og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 14.55):
Kamp 165 Verona - Livorno 1,85 3,20 3,35
Kamp 223 Reims - Monaco 4,75 3,35 1,62
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus