*Nettavisen* Sportspill.

Gangsteren tar revansje

Foto: hesteguiden.com

Loaded Gangster har evner langt utenom det vanlig og er tilbake som en vinner igjen på Jägersro i kveld.

22.01.13 12:56

Sportspills meny tirsdag:
Dobbel V5 Momarken: Nå er det dags
Lunsjtrav Bjerke: Talent innfrir?
Oddstips: Dramatikk på Villa Park

Tirsdagen starter opp med lunsjtrav til både Åby i Sverige og på Bjerke her hjemme, og på kvelden er det en dobbel V5 til Momarken i Østfold og en V65-omgang til Jägersro hos søta bror vi kan spille til, og vi har som vanlig tips til alle baner.

Det er altså Jägersro travbane i Malmö som er arrangør av kveldens V65-løp i Sverige og vår banker for kvelden kuskes av en av Sveriges beste kusker og trenes av en fremragende unghesttrener.

Innleveringsfrister Jägersro
V65 kl. 19.08
DD kl. 20.36

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Får tet og vinner?
Vi finner vår V65-banker i V65-2 i kveld og det handler om fireårige 6 Loaded Gangster. Innledet karrieren med fire strake seire, men nå har det blitt i tre strake løp med. Sist på Jägersro (18. desember i fjor) så var det i følge trener Svante Båth banen som felte den fine Yankee Glide–sønnen. Dyktige Båth kan ellers bekrefte at hesten er behandlet etter det siste løpet og virker meget fin i trening for dagen. Erik Adielsson i sulkyen fra springspor betyr tetgaranti 9 av 10 ganger og når han sitter i tet med en favoritt,så kommer det neppe noen frem og presser opp farten underveis. Da skal ikke denne kapable fireåringen bli lett å hanskes med i kveld og Loaded Gangster skal være en vinner her feilfritt. Vi bankerspiller i V65-2.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

To hester gjør opp
Vi spiller kun en banker i V65-spillet i kveld, men velger å låse V65-5/DD-1 på kun to hester. 9 Zarkozy og 11 Staro Fantastic er begge to hester med stor kapasitet for sitt grunnlag. 9 Zarkozy vant sprettlett fra tet sist på Jägerso, mens han nest sist gikk 1.14 siste 1000 meteren utvendig for leder til en sterk andreplass. Zerberus–sønnen har tidligere hatt litt problemer med sitt temperament, så det er ikke alltid han gjør slike innsatser som han har prestert i det siste. Oppfører han seg, så er han helt klart en het seierskandidat for det er V75-klasse i denne 4-åringen.

11 Staro Fantastic har varmet som en vinner i sine siste løp, men har slått på noen umotiverte galopper. Sist så ble han utstyrt med halvstengt hodelag og da ble han for pigg bak bilen, men opphentingen var av det solide merket. Svante Båth mener dette er en hest som skal klatre i grunnlagene fremover og det er sjelden denne karen drar frem slike ord om en hest. Det klare motbudet til favoritten og vi står på to hester i V65-5/DD-1.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Mer Løvgren-suksess
Joakim Løvgren er ikke bare trener av 9 Zarkozy i V65-5, han er også trener av 3 Elite Aggerup som skal ut i et lærlingslopp i V65-3 og får den rutinerte stallmannen Timo Nyman i sulkyen..Good As Gold–sønnen har gjort tre solide løp i regi Joacim Løvgren nå og formen virker bare til og bli bedre og bedre. Er rask ut denne seiersvante traveren, men normalt så henter han ikke en lenge på innvendige 2 Broslätts Rapide. Dog finner nok Nyman en fin posisjon underveis.

Første gang ut for Løvgren vant vallaken overlegent fra tet, mens i sine to siste løp har han avsluttet meget sterkt etter ryggløp til tredje og fjerdeplass. Det er mange fine hester i dette lærlingsløpet der posisjonene avgjør det meste, men vår favoritt har meget sterk form, rutinert kusk, bra startspor og er en vinnerhest. Blir likevel ikke mer enn et tredjevalg i spillet og vår favoritt i dette løpet, skal selvsagt krysses på alle bonger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag