Foto: hesteguiden.com

Går på en smell?

Bokli Jerven blir folkebankeren i lunsjen på Bjerke i dag, men vi synes det er spennende å prøve å spille ham vekk i dag.

Kommersielt

Tirsdag er det som vanlig hektisk på travfronten all den tid hele fire baner skal avvikle løp. Vi starter i Gøteborg der Åby travbane byr på en forbausende bra V4-omgang, før vi setter kursen mot Oslo og Bjerke travbane som arrangerer lunsjtrav her hjemme.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Tirsdag kveld er det Forus travbane i Stavanger som er vertskap for V65-spillet. Og med både Frode Hamre og Bo Westergaard på plass med en rekke stallhester er det kanonomgang rent sportslig, og også spillemessig er det spennende selv om det er noen store favoritter på farten. Eskilstuna er vertskap for det svenske V64-spillet tirsdag kveld og det er altså mye å glede seg til også denne tirsdagen.

I lunsjen på Bjerke denne tirsdagen synes vi det er spennende å prøve å spille vekk dagens største favoritt, og da sikter vi til 8 Bokli Jerven i den fjerde avdelingen. Dagens folkebanker står bokført med tre strake triumfer, men vi synes ikke han sprudlet i den siste starten. Da tyr vi til garderinger i dag, og vi satser alle våre kroner på en fartsfyllt frøken i V5-1.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V5 kl. 13.37
DD kl. 14.12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Leder rundt om igjen?
I et sprintløp for kaldblodshester i V5-1 synes vi 5 Hokseng Rypa står perfekt til, og hvis hoppa er like rolig som ved triumfen på 27.8 over aktuell distanse sist, tror vi hun vinner igjen. Vi synes ikke kusk Marcus Hultman plaget henne nevneverdig til slutt sist, og da var en så god hest som Brødsjø Odin helt sjanseløs.

Sterkt det, og når den antatt tøffeste i mot (12 Horgen Vera) står veldig kinkig til, lar vi den fartsfyllte H.G. Balder-datteren stå ugardert. Hvis hun blir veldig hissig underveis (har hatt en tendens til å bli det før), kan det selvsagt bli stive bein til slutt, men vi satser på at hun posisjonerer kreftene sine også i dag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Storfavoritt, men vi garderer
Dagens desidert største favoritt dukker opp i et nytt kaldblodsløp i V5-4, og da snakker vi om 8 Bokli Jerven. 6-åringen står bokført med tre strake triumfer nå på slutten, men vi synes ikke han så veldig bøs ut ved seieren på 30.3 full vei sist. Det var ikke mye krutt igjen i beina til slutt i det løpet, og da garderer vi.

Han måtte slite for å komme seg forbi enkle Stjerne Bo nedover den siste langsiden sist, og det var ikke noe styrketegn. Muligens er formen litt på hell, og vi synes han møter klart bedre hester i dag. Et flott løp til tredje på 31.2 over 2600 meter gikk 2 Rai i den siste starten, og han står helt perfekt denne gangen.

Da skal han regnes tidlig, og han har kun 15% av innsatsene på seg. Kapabel som få er 4 Steinrig, og i en feilfri utgave skal han være klart seiersaktuell (autostart er trolig en fordel). Gode nok feilfritt er både 1 Spang Molvin og 9 Erix Balder, mens 10 Vinteld som vant sist, trolig er forbedret med løp i kroppen etter pause.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus