Foto: Erik Johansen/SCANPIX

Gaute-effekt på Jæren

Gaute Larsen har overtatt Bryne med umiddelbar virkning, men skadene er fortsatt mange.

Kommersielt

V65 Bjerke:Vi drar til med et fjerdevalg banker

Onsdagens langoddsprogram er en real utfordring for oss spillere. Med seriestart i Hockeyallsvenskan (ligaen er bedre enn noensinne), uforutsigbar spansk cup, brasiliansk serie A og en kamp fra MLS er det ikke lett å finne gode objekter. I tillegg er det hengekamp mellom Bryne og Bodø/Glimt og seriestart i kvinnenes håndballiga.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Dagens langskudd
Bryne - Bodø/Glimt
Vi var lenge inne på lansere Bryne hjemme mot Bodø/Glimt i kveld, ikke minst siden det kan ha effekt at Gaute Larsen har overtatt laget med umiddelbar virkning. Men dessverre er det fortsatt mange skader for Jærlaget og da blir det mer usikkert. Bodø/Glimt er sjelden en åpenbaring på bortebane, men er inne på playoff og jevnt over i fin form. Forsvarsspilleren Ruben Imingen soner karantene. Vi synes uansett verdien ligger på hjemmeseier her og 2,60 på at Bryne tar tre svært viktige poeng er ihvertfall verd noen kroner som et langskudd onsdag.

Dagens avslag
Spansk cup. Det er få ting som er mer uforutsigbart enn den spanske cupen og kveldens oppgjør er stort sett jevne oppgjør på forhånd. Det er heller ikke lett å vite hvilke prioriteringer de ulike trenerne gjør i cupen og vi har ikke funnet noen kamper som er spillbare i kveld.

Sportspill er inne i en strålende periode på travtipsene, og i lunsjen på Drammen i går tirsdag ble det ny fin klaff! Vi fikk V5 på vårt store system til 1580 kroner til en utbetaling på flotte 18 948 kroner, og de som spilte vårt DD-forslag på 300 kroner kunne inkassere småpene 1867 kroner! Det stoppet ikke med det denne tirsdagen, og på kvelden på Momarken gikk vårt største spilleforslag i A-rebusen inn til en utbetaling på flotte 12 993 kroner. Det er nye sjanser på landets hovedbane i kveld, og vi har veldig god tror på at vår spenstige banker for dagen innfrir våre forventninger! Og sist lørdag ble det storfine 40 055 kroner tilbake på det største V5-forslaget på Bjerke.

Kjøp en ekspertkupong til kveldens V65-løp på Bjerke i spillboksen under

Dagens spill
Ørebro - Malmø Redhawks
Seriestart i Hockeyallsvenskan (nest øverste nivå). All den tid Djurgården rykket ned til Hockeyallsvenskan etter forrige sesong, blir det stor oppmerksomhet rundt denne serien denne sesongen. Tirsdag ble det også besluttet at lagene kan leie inn NHL-proffer dersom det blir lockout der og det kommer til å øke interessen ytterligere.

Forutsetningene først: Lag nummer 1-3 kvalifiserer seg til kvalserien etter serieslutt sammen med de to nederste lagene i Eliteserien. I tillegg møtes lag 4 og 7 og lag 5 og 6 til en egen playoff og vinneren av disse igjen i en egen playoff og dette laget kommer også med i kvalserien. Av de seks lagene som da er med i kvalserien får to lag plass i Eliteserien. Nåløyet er altså trangt for å komme til Eliteserien.

Ørebro hadde en strålende første del av sesongen forrige sesong og var i god tid klar for kvalserien, men mislyktes der. Har fått beholde de fleste av sine spillere og svenske eksperter tipper laget helt i toppen igjen. Offensivt var Ørebro blant de aller beste i fjor og treningskampene har jevnt over vært bra.

Hardtsatsende Malmö måtte tilslutt kaste inn håndkleet etter å ha svidd av ufattelige 60 millioner SEK i løpet av en sesong, og nådde ikke engang kvalserien. Nå har det vært storopprydning i klubben og det er tilbake til hardt arbeid og lokal tilhørighet. Det er slett ikke utenkelig at det kommer til å slå positivt ut, selv om laget er svekket på papiret siden fjorårssesongen.

Norsk Tipping er ikke veldig raus med hjemmeoddsen (1,55), men på en vrien spilledag har vi god tro på at Ørebro innleder sesongen like sterkt som i fjor. Kampen kan ikke spilles som singel og vi kombinerer av alle ting med en kamp fra Major League Soccer.

Toronto FC - Chicago Fire
Formløse Toronto ligger sist i Eastern Conference etter begredelige 0-2-5 på sine sju siste kamper. Med magre 21 poeng er det fem poeng opp til Philadelphia Union på plassen foran, men som vi er kjent med fra NHL er det ikke nedrykk "over there". Meget svake 3-3-7 hjemme i Canada. Terry Dunfield og Ashtone Morgan (Canada), Ryan Johnson og Dicoy Williams (Jamaica) samt Freddy Hall (Bermuda).er alle på landslagsoppdrag og ikke aktuelle til nattens kamp. I tillegg er profiler som Danny Koevermans og Torsten Frings skadet.

Da er det bedre stilt i Chicago Fire som inntar andreplassen i Eastern Conference med seier i natt. Det gjenstår sju-åtte kamper av grunnserien og de tre øverste fra Eastern og Western spiller såkalt Champions Play Off, og bortelaget har til de grader alt å spille for. Forsvarsspillerne Cory Gibbs og Steven Kinney er på skadelisten, ellers stiller Chicago fulltallig. Formen er i tillegg knallsterk for tiden, solide 4-0-1 på de fem siste. Tapet kom i forrige bortekamp mot uhyre hjemmesterke DC United (9-4-1).

Chicago Fire har riktignok ikke bedre enn 4-3-6 på bortebane, og det står 3-1-3 på de sju siste i Toronto. Dog registrerer vi at Chicago har vunnet de tre siste innbyrdes uansett bane. Form og ikke minst fraværssituasjonen peker klart mot borteseier her og til fine 2,20 i odds kombinerer vi Chicago med Ørebro.

Vi får da en onsdagsdobbel til 3,4i i odds og vår innsats er som vanlig 100 kroner.

Spilleforslag onsdag (spillestopp kl 18.55):
Kamp 68 Örebro HK - Malmö Redhawks 1,55 3,75 2,95
Kamp 79 Toronto FC - Chicago Fire 2,30 2,80 2,20
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus