Foto: Andreas Hillergren (SCANPIX)

God mulighet for Rögle

Vi har studert matchene i Elitserien og spiller Rögle og Frölunda til 3,70.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
V65 Jägersro: Runaway viser Takter
Oddstips 2: West Ham kan stille sterkt
Dobbel V5 Forus: Mer jubel for Tengsareid
Lunsjtrav Leangen:Solhus rocker

Også denne tirsdagen er det eget langoddsprogram bare for i dag. Det spilles ikke Champions League eller Europa League, derimot spilles det midtukerunder i blant annet Bundesliga og Serie A, det spilles kvartfinaler i den norske cupen og full runde i engelsk, fransk og skotsk ligacup, og engelsk Conference. I tillegg tilbys vi en fyldig ishockey-meny.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd
33. Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund H 3,65

Dette er spennende. Formlaget Eintracht Frankfurt, som vi tipset om til 2,95 borte mot Nürnberg sist fredag, skal opp mot Dortmund, som fikk brutt sin 31 kamper lange rekke uten tap da det ble 2-3 i Hamburg på lørdag. Frankfurt er i kjempeform og har vunnet alle fire kamper hittil og står med 11-4 i målforskjell. Her har de hjemmebanefordelen i tillegg, mot et lag som plutselig fikk oppleve at de ikke er så uslåelige likevel. Dortmund har faktisk ikke vunnet borte i ligaen denne sesongen, det ble bare 1-1 da de gjestet Nürnberg. Vi takker og bukker for denne svært gode oddsen på et lag i sitt livs form, som i tillegg spiller hjemme. 3,65 på Eintracht Frankfurt må prøves.

Dagens avslag
29. Bofors IK Karlskoga - Södertälje H 1,75

Det er i HockeyAllsvenskan vi ofte får se den virkelig svake oddsen fra Norsk Tipping. Hjemmelaget er ikke i spesielt god form, bortelaget har begynt å vinne etter en svak start og oddsen på H er så lav at man ved første øyekast kan tro at det dreier seg om en feil. På et omfattende langoddsprogram faller objektene fra Sveriges nest best hockeyliga fullstendig gjennom, og hjemmeseier til 1,75 her er et av dagens dårligste tilbud i våre øyne.

Dagens spill
Det er mye å velge mellom, men en del vrient. Å tippe cupkamper kvelden i forveien er ingen takknemlig oppgave, men i ett oppgjør kan vi allerede nå fange opp hvor prioriteringene ligger. West Ham blir dagens valg fra cup-delen av menyen. Kombinasjonsobjektet henter vi fra Italia.

Men det er først i dagens andre oddstips. Vi starter dagen med undertegnedes første ishockeytips denne sesongen, siden ishockey er en fantastisk sport og det er en del brukbar odds på Elitserien denne gangen.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

20. Rögle - Timrå IK
Rögle åpnet med tap for sterke Luleå og Linköping, men gjorde en god hjemmekamp sist da de slo Färjestads 5-2. Den må de bygge videre på i dag, og glemme at de røk 1-2 borte for MODO i helgen, da de hadde en god del spill men ikke våget nok til å vinne.

Martin Strbak og Fredrik Warg er usikre og kan miste kveldens match.

Timrå har spilt tre jevne matcher der de slo MODO og AIK i spilleforlengelse, mens det ble tap i forlengelsen borte mot Växjö. Forrige runde gikk de på sesongens første tap i ordinær tid, 2-4 hjemme mot HV 71, som ser veldig sterke ut nå.

Ifølge Hockeyligan.se stiller Timrå likt lag som forrige runde, det vil si at Tommy Stenqvist og Robin Lindqvist fortsatt er ute.

Her tror vi Rögle har gode muligheter. Hvis de kan hente frem den mentaliteten de viste da de slo Färjestads 5-2 i forrige hjemmekamp, blir dette tungt for Timrå. Timrå har på papiret et av de svakeste mannskapene i Elitserien, og det kommer oftest til syne på borteis. 1,90 for denne hjemmeseieren er blant den mest spennende oddsen i denne runden av Elitserien.

24. Frölunda HC - Skellefteå AIK
Frölunda er kommet godt i gang, med sterke borteseire mot Växjö og nå sist mot Färjestads. De har også slått MODO i spilleforlengelse på dagens is, mens de tapte her på straffer for Växjö. Det har vært jevne matcher, veldig jevnt, men Frölunda har gjerne trukket det lengste strået og henger med i tabelltoppen.

Backen Christoffer Persson er ute med hjernerystelse og spiller ikke. Dick Axelsson og norske Mathis Olimb har måttet droppe et par treninger men skal være tilbake her, mener trener Kent Johansson. Det skal ikke dreie som om skader. Backen Oliver Bohm skal være tilgjengelig igjen, melder Hockeyligan.se, Magnus Kahnberg er også klar for ny match etter å ha gått av isen etter en smell sist.

Skellefteå har spilt mye bra hockey de siste sesongene, men nå ser det plutselig ikke så bra ut. Tap mot Växjö og HV71 i de to siste, og det uten at man selv scorer ett eneste mål. Det er uvante resultater fra ellers så offensive Skellefteå. Tap 2-3 i Luleå og hjemmeseier 5-1 mot MODO i de to første rundene.

Joakim Lindström skal være tilbake for Skellefteå etter suspensjon sist, men fortsatt er Pierre-Édouard Bellemare, Petter Granberg, John Klingberg og Oscar Möller ute med skader.

Frölunda har vunnet 6-1, 3-1 og 4-1 i de tre siste tilsvarende. Det passer dårlig for Skellefteå at de har sluttet å score mål og mistet formen når de skal hit til Scandinavium. Dette tror vi hjemmelaget tar på best form og hjemmebanefordel. 1,95 får gå an, og vi får en dobbel 3,70. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

20. Rögle - Timrå IK 1,90 3,90 2,55
24. Frölunda HC - Skellefteå 1,95 3,90 2,45

Total odds 3,70

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus