Gå til sidens hovedinnhold

Godset på vei mot seriegull

Det er kanskje tidlig å konkludere om seriegull, men vi tror på mer suksess for Godset søndag. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Viking treffer ikke mål
Tippetips søndag: Lillestrøm og Brann i trøbbel
V75 Bjerke Oslo Grand Prix: Vi heier på Yarrah

Søndagens langoddsprogram er spekket med høyinteressante kamper. Siste serierunde spilles i Premier League der ligagullet og nedrykkskampen skal avgjøres. Oddsene på Manchester City og Manchester United er som ventet trykt i bånn, men spenningen lever naturligvis for fullt i England. Også i Spania skal siste serierunde avvikles, men der er det stort sett bunnstriden som interesser all de tid de tre øverste plassene allerede er avgjort. I Tippeligaen spilles det seks kamper og det er full runde i Adeccoligaen. I Frankrike spilles nest siste serierunde i Ligue 1, der det fortsatt er full spenning om seriemesterskapet. I tillegg er det kamper fra Sverige og Danmark og ishockey-VM fortsetter for fullt.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens langskudd:
Ikke veldig mange spennende langskudd denne søndagen og da blir det heller litt mer sjanseartet.
Sandnes Ulf - Rosenborg
Vi konkluderte etter Sandnes Ulfs åpningskamp hjemme mot Viking (som endte 2-2) at det vil bli vanskelig å hente tre poeng i Sandnes. Etter fire kamper på eget gress har fortsatt ikke Asle Andersens gjeng tapt på hjemmebane (2-2-0) og påstanden holder dermed stikk foreløpig. Var klart best i hjemmemøtet med Hønefoss sist helg og burde vunnet klarere enn 1-0. Kommer således til denne kampen med tre strake serieseire.

Rosenborg sleit lenge med å få hull på byllen hjemme mot Stabæk sist fredag, men tre scoringer på ni minutter midtveis i andre omgang ga laget en fortjent og komfortabel 3-1 seier. Rosenborg er dermed oppe på andreplass, kun ett poeng bak nåværende serieleder Strømsgodset. Borte er tallene 1-2-0 til nå. RBK har et høyt maksnivå, men har også variert i prestasjonene. Oddsmessig er det kun en måte å angripe denne kampen på og det er å spille hjemmeseier. 4,35 på hjemmelaget må testes med noen småkroner søndag.

Montpellier - Lille
Lille Montpellier har kun det fjortende største budsjettet i Ligue 1, men er i førersetet om ligatittelen i FRankrike. To serierunder gjenstår og laget har tre poengs ledelse til PSG på andreplass og fem poeng ned til Lille på tredjeplass. Playmaker Belhanda og Estrada er suspendert i kveld og motstander Lille kommer til denen kampen med fem strake seire. Klarer hjemmelaget dette presset? Vi tviler og lar oss lokke av bortelaget i denne kampen som faktisk kan ta ligagull med full pott i de to siste. 2,75 for borteseieren er vårt klara valg i denne toppkampen.

Det er Oslo Grand Prix og en fantastisk travdag på Bjerke søndag. Kjøp en av våre ekspertkuponger i spillboksen under

HTML EMBED

Dagens avslag
Wigan - Wolverhampton
Etter en enestående sluttspurt sikret Wigan (mot ekspertenes spådommer) atter en gang eksistensen i Premier League med sin 1-0 seier borte mot Blackburn mandag kveld. Da kan skuldrene senkes og ikke godt å vite hvor motiverte Wigan er foran dette oppgjøret. Wolverhampton er forlengst klare for nedrykk, men har vist flott moral på slutten. Sensasjonell opphenting mot Swansea i siste bortekamp (lå tidlig under 0-3, men fikset 4-4). Bra hjemmekamp mot Everton sist helg (0-0). Vi foreslo Wigan som et sprekt langskudd hjemme mot Newcastle i forrige hjemmekamp (seier 4-0 til 2,80 i odds). Der var morsomt, søndag er all verdi borte og 1,50 på hjemmeseier er uten tvilet av søndagens aller dårligste tilbud.

Getafe - Real Zaragoza
Bortelaget var vårt oddstips hjemme mot Athletic Bilbao for to uker siden (til nydelige 2,70 i odds) og vårt oddstips hjemme mot Levante fire dager etterpå (til 2,20 i odds) og innfridde begge gangene. Som vi skrev for fjorten dager siden så kan Zaragoza berge plassen, og de har skjebnen i egne hender nå. Vinner de denne, er saken klar. Motivasjonsspill så det holder altså. Men til odds 1,50? Det er selvsagt helt uinteressant og et av dagens sikreste avslag.

West Bromwich - Arsenal
Hjemmelaget har gjennomført nok en fin sesong og ender på midten av tabellen. Viste strålende moral (til tross for at ikke har noe å spille for) ved å hente opp Boltons 2-0 ledelse sist helg og har som kjent matchvinneren fremme på banen. Arsenal har gått på en formsvikt og har ikke bedre enn 0-3-1 på de fire siste seriekampene og kan "miste alt" i siste serierunde dersom de ikke innfrir. Til 1,55 i odds er det tjenesteforsømmelse å foreslå spill på Arsenal søndag.

Dagens spill
Aalesund - Strømsgodset
En presset Kjetil Rekdal ble vist på tribunen av dommer Svein Erik Edvartsen i søndagens derby på Nordvestlandet og måtte se sitt lag tape 1-2. Sju poeng er det blitt på sunnmøringene og spillemessig har kanskje Aalesund vært dårligst av alle i Tippeligaen hittil (bortsett fra Stabæk da). Spisser som kan score mål finnes ikke i klubben og dette kan bli en sesong der laget må kjempe for å overleve på høyeste nivå. Er riktignok ubeseiret hjemme på Color Line stadion med sine (1-2-0). Kaptein og forsvarssjef Daniel Arnefjord soner karantene, det er en klar svekkelse søndag.

Strømsgodset har fått en kanonstart på sesongen og forsvarte sin tabelltopp på bra vis hjemme mot Sogndal sist helg og vant tilslutt 3-0 etter en ålreit kamp. Etter det ufortjente bortetapet mot Molde i seriepremieren har det blitt seksten poeng på de seks siste kampene, inkludert sterke borteseire mot Lillestrøm og Brann.

Det er vanskelig å forstå hvorfor Aalesund er favoritt i denne kampen. Den regjerende cupmesteren har hatt en svært laber innledning på sesongen og spillemessig har det jevnt over vært svakt. Spisser er fortsatt mangelvare på Sunnmøre og selv om ikke laget har tapt på Color Lone Stadion på tre forsøk denne sesongen (1-2-0), har det vært middels prestasjoner. Strømsgodset topper Tippeligaen fortjent og har slått både Brann og Lillestrøm på fremmed gress allerede. Ronny Deilas velspillende mannskap må ha bedre vinnersjanser enn det oddsen indikerer og 2,85 på Strømsgodset-seier kan ikke stå urørt.

Vi må teste denne søndag og spiller singel på at Strømsgodset tar sin tredje borteseier på fire forsøk denne sesongen og befester at de vil være med å kjempe om gullet i 2012.

Spilleforslag 2 søndag (spillefrist kl 17.55):
Kamp 49 Aalesund - Strømsgodset 2,30 3,05 2,85
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken