*Nettavisen* Sportspill.

Godtebutikken er fortsatt åpen

Foto: Hesteguiden.com

Leangen er som kjent Nettavisens egen lekegrind og også denne mandagen står objektene i kø.

13.01.14 14:23

Sportspill har lagt bak seg en strålende helg på tipsene, og før vi går løs på en ny uke må vi oppsummere litt av det som skjedde i helgen. Undertegnede leverte strålende tips til V75-løpene i Bergen på lørdag, der tredjevalget 3 Vertigo Bjørn i V75-3 og andrevalget 1 Alsaker Fantom i V75-4 stod begge først på min rank. Femtevalget 7 Alexandria Ås i V75-5 var mitt andrevalg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Med fjerdevalget 5 Rafolo (stod først på min rank) som vinner i V75-6 (ledet i det aller lengste) hadde det blitt full fest (det mellomste og største V75-forslaget på Nettavisen, samt 28 andelslag inn med sju rette på Eksperten og ca 22 000 kroner tilbake på hvert av dem). Men denne måtte gi tapt for 9. valget 4 Kafka D. Uansett ble det åtte ganger fem rette på det minste V75-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 216) og 432 kroner.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Enda bedre gikk det for de som fulgte det mellomstore V75-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 405). Det forslaget inneholdt to seksere og 24 ganger fem rette og betalte tilbake kr 2 444. De som valgte å følge det største V75-forslaget (innl.pris kr 1620) kunne glede seg over at de forslaget inneholdt seks ganger seks rette og 77 ganger fem rette. Flotte 7 980 kroner tilbake betalte det forslaget.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

På Eksperten ble det fullklaff for det aller største systemet (fem andeler a kr 2000) og dette betalte tilbake 137 645 kroner). 26 andre andelslag på Eksperten (andelskost kr 100, 200, 300 og 500) betalte alle tilbake mellom 7 332 og 9600 kroner) og summa summarum ble det ca en halv million kroner innspilt på mine tips lørdag.

Festen fortsatte for Sportspill på søndag, når våre eminente eksperter på galopp, Birger Christensen og Morten Olsen fikk ny klaff i løpene på Täby galopp i Sverige. Det er fjerde søndagen på rad med treff og de som leverte det største V4-forslaget på Nettavisen i går (innl.pris kr 810) kunne kvittere ut meget pene 8 371 kroner. I tillegg gikk hele 16 andelslag på Eksperten på Täby inn til en utbetaling på flotte 8371 kroner hver , og totalt innspilt ble det da ca. 142 000 kroner på den arenaen. Birger og Morten har dermed landet ca en halv million kroner i gevinster på Täby de siste fire ukene.

Med samlede gevinster på ca 650 000 kroner denne helgen, er det en "våryr" travredaksjon som går løs på en ny uke. Leangen travbane er som kjent min desiderte favorittbane, men jeg må bare beklage at jeg falt ned på Pilgrims Power som min V65-banker sist mandag, når jeg hadde DD-objekt på Jora Eld (som vant lett). Det var kjedelig, men uansett ble det en del andelslag på Eksperten som gikk inn med seks rette. Siste halvår av 2013 ble enestående sterkt på Leangen og så sent som 30. desember ble det ca 170 000 kroner tilbake på mine tips på leangen.

Jeg har jobbet intenst med kveldens V65-omgang og det er objekter "overalt" i en herlig spennende omgang. Bankeren derimot er favoritt og dukker opp i V65-4.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Rett og slett best
Det handler om 5 Synjo Star som ble sparsomt startet i 2013 og kun gikk seks løp. Vant et løp (16-september i fjor) og sørget for lunsjfest for mine tips. Gjorde da en helt sinnsyk sisterunde og vant sikkert. Sist Synjo Star startet var i et V75-løp på hjemmebanen 30. november. Da satt hesten i 4. par utvendig underveis og avsluttet strålende til andreplass. Møter alt annet enn avskrekkende motstand i kveld og en Super Bluff som ikke imponerer om dagen er hovedmotstander fra spor åtte. Synjo Star går til mål alle dager i uken og vi synes dette ser ut som en solid vinnersjanse. Hesten er travsikker og startsporet er bra. Roar Walsøe vant fire løp på de tre siste kjøredagene i fjor og er i dytten. Vi streker kun for hest nummer 5 Synjo Star i V65-4.

Lamøy har beste hesten?
I V65-1 blir 2 Wy Fi V65-omgangens største favoritt, men vi går rakt imot og lanserer 7 Flibustier som vår favoritt. På Biri i et V75-løp 9. november i fjor satt Wy Fi i tredje par innvendig underveis og fikk helmaks som fjerde. Flibustier travet i dødens og holdt koken strålende til tredje. Fleetfoot Hanover vant det løpet. Så kan man selvfølgelig innvende at Flibustier kanskje ikke har vært like bra i sine påfølgende starter og at Wy Fi har vært bedre i sine siste starter kontra Biri-løpet.

I kveld er det imidlertid 2100 meter, det er en klar fordel for Flibustier og Kristian Lamøy varsler i tillegg amerikanervogn for første gang. Slik kryssfoskjellen er i dette løpet, er det ingen tvil om at verdien ligger på Flibustier og på noen andelslag på Eksperten så bankerspiller vi (Leirvåg går motstrøms heter de (og er merket i lagbeskrivelsen). På Nettavisens spilleforslag betaler vi for 2 Wy Fi, 7 Flibustier og 8 Crazy News.

Tet hele veien?
Østersund-trener Daniel Wikberg er ofte tilstede på Leangen, så også i kveld. I V65-5 har han med to hester, 1 Master Ho og 2 Cornelle Coger. Master Ho var svært blek på Solvalla i sin siste start, men i følge Wikberg skyldtes dette utstyrsproblemer. Master Ho har blitt toer i de fire foregående startene, men noen antivinner er det ikke snakk om. Vi tror Atle Solhus og Master Ho har en bra sjanse til å forsvare sitt innerspor og da skal vinnersjansen være bra for andrevalget og vi bankerspiller i DD-spillet.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag