Gå til sidens hovedinnhold

Goop er redningsplanken

I en svært utfordrende V4 fra Färjestad fredag, må vi stole på Bjørn Goop.

Vi går inn i en begivenhetsrik helg med travspor stort sett fra morgen til kveld. Både Norsk Rikstoto og ATG gjør altså endringer i sin produktmeny fra og med denne uken. I Norge blir det heretter slutt på dobbel V5 på hverdagene og det innføres V65 og enkel V5 mandager, tirsdager og torsdager. I Sverige blir det heretter V64 også på hverdager, og fra og med denne ukens fredag får vi nordmenn også spille til V64-løpene i Sverige på kveldstid. Det innebærer at vi fredag både kan spille til jackpotomgangen på Jarlsberg og til V64-løpene på Romme. Moroa starter dog tidligere på dagen med V4 og V5 fra Färjestad.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Färjestad byr både på V4 og V5 denne fredagen og det mildt sagt en vrien V4 i dag, og vi kan nesten garantere flott utbetaling. Bjørn Goop har som vanlig solide vinnersjanser på hjemmebanen, og vi setter vår lit til Sveriges ledende kusk også i dag.

Innleveringsfrister Färjestad
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl 13.32

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Gjentar fra nest sist?
Vi snakker om 5 Candier i V4-1. Fireårshoppa til stall Goop galopperte direkte fra spor tolv i tøffe omgivelser på Solvalla i sin siste start, men var overlegen og solid vinner på nettopp Färjestad nest sist. Har noenlunde helt identiske forutsetninger i ettermiddag kontra seiersløpet nest sist og selskapet er ihvertfall ikke noe tøffere. Vi tror på dacapo fra nests sist og mener at Candier er dagens beste bankerspill.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Trener og kusk i form
Det er noe som heter kusker i form og lite meritterte Rauno Pöllänen er en slik travtrener og kusk. Den godeste Rauno har ikke vunnet mer enn fire løp på 69 starter i år, men vi merker oss at tre av seirene har kommet i løpet av de to siste ukene. I V4-2/DD-1 sender Pöllänen ut stallhesten 11 Lancing Face som holder toppform for tiden. I et ellers jevnt felt, synes vi fjerdevalget er svært spennende og vi tester et DD-spill med henne i dag til flotte oddser.