Gå til sidens hovedinnhold

Gunnar sikrer fredagscashen

Våre lesere tok med seg storfine 160 000 kroner i gevinster fra torsdagens V65 på Ørebro og vi satser på nye gevinster på Biri fredag.

Sportspills meny fredag
V75 Leangen: Nå skal du spille V75
Premier League: Skaderapport
Oddstips: Våkn opp, Llorente
Tippetips: Snur det for Wolves?
Odds og tipping: Sportspills årsregnskap 2012

Det er flere store favoritter på farten under Biris V65-løp fredag, men vi velger å gardere både Cosmos Limburgia i V65-2 og Valley High i V65-5 og finner vår banker i et tilsynelatende åpent kaldblodsløp i V65-4. Sist fredag ble det klaff på alle spilleforslagene og både lillebongen i V65, V5 og DD ga fin avkastning.

Annonse: Grø går bananas i V75-3 på Leangen lørdag og lanserer en hest ingen vet om

Innleveringsfrister Biri
V65 kl 19.00
V5 kl 20.05
DD kl. 20.25

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

Det ble flott klaff på våre tips under V4-løpene på Gävle i Sverige i lunsjen tidligere i dag, og med en innsats på hhv 100 i DD og 252 kroner i V4 fikk de som fulgte utbetalt hhv 450 og 827 kroner! Det er nye sjanser både i Örebro i Sverige og på Bergen travpark senere i kveld, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Suksessen fortsatt på Ørebro. Det lå flotte penger i luften under V65-løpene på Ørebro torsdag kveld og vår mann i Sverige Thomas Svensen innfridde også der. De som fulgte hans 450 kroners forslag fikk en sekser og tretten femmere og meget pene 6018 kroner tilbake og i følge gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto tok våre lesere med seg over 160 000 kroner i gevinster fra Ørebro torsdag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Gunnar Austevoll hadde et strålende 2012 og passerte 180 årsseire da og 2013 har han innledet like bra. Mandag fikk vi topp info av Gunnar når han varslet tetkjøring med outsideren Seval. Når det gjelder 7 Lome Letta i V65-4/V5-1, blir nok denne favoritt i sitt løp. Vi likte hoppa svært godt i seiersløpet på Momarken nest sist, der hun kom alene til mål og vant overbevisende. Sist fredag kunne hun ikke svare folkebankeren og fartsvidunderte Kolbu Tarzan nedover oppløpet, men tok seg lett forbi flinke Prinse Stil. Spor en i volten på 20 meter tillegg med voltespesialist Gunnar Austevoll betyr normalt en pangstart her og selv fra 20 meter tillegg kan hoppa sitte i tet etter noen hundre meter. Motstanden er jevnt over meget svak og her er det i første rekke galopp i mot. Hoppa har imidlertid sett dønn travsikker ut i sine to løp etter lang pause og med en Gunnar Austevoll i toppform som kusk, drar vi til med bankerspillet fredag både i V65 og V5.
Rangering V65-4/V5-1: A: 7 B: 1-9-13 C: 6-5-8-14-15-2-11-4-3-10-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Et rufsete løp innleder V65-spillet denne fredagen om ikke 5 Rasmus L.L. gjør kort prosess. Vallaken gjorde en strålende opphenting etter galopp på Bjerke sist og feilfritt skal dette være en bra vinnersjanse. Fra ytterste spor blant strekhestene, er det nok bra sjanse for at Kai Johansen peiler inn teten dersom han får hesten avgårde i trav.

12 Prince Of The Night var klart forbedret sist selv om han aldri kunne utfordre en god C.C. Queen Weber. Fra springspor på 20 meter tillegg ligger det an til en fin start for fireåringen her og da skal han tidlig på bongen. 7 Speedy Amour har innledet karrieren med to strake seire, men vi er usikre på hvor bra denne egentlig er. Har møtt "skraphester" i sine to første løp, her er det litt opp til bevis. 11 Ubert Mourotais går og skifter i gangen, men krefter er det nok av. Lykkes Bjørn Steinseth å kjøre i trav, tåler franskmannen en tur i sporene.

2 Midnight Plane dukker opp i regi Trond Anderssen. Treningsrapportene er sånn passe, men det aner oss at denne er en del forbedret og da får Gigant Neo-sønnen plass på bongen. Vi tror vinneren ska være fanget på disse fem, men helt ute på kanten kan muligens også 6 Saturday Speed være aktuell.
Rangering V65-1: A: 5 B: 12-7-11-2 C: 6-4-9-10-1-3 D: 13-8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-2 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Vi går mot storfavoritten 6 Cosmos Limburgia i dette løpet og må lansere 4 Absolutely Fabolous her. Hoppa galopperer nesten hver gang, men dere som sjekker arkivet kan jo se den sisterunden hun leverte på Jarlsberg tredje sist. Slike sisterunder er det ingen andre i dette feltet som er i stand til og da må vi prøve hoppa her til strålende verdi.

Annonse: Grøstad sender sjokkbølger gjennoom spille-Norge og byr på en stekhett A-gruppe i V65-2 på Biri

1 Eck Chili Pepper vant lett fra tet i et lunsjløp tredje sist. Det var første gang ut i ny regi. Nest sist kom vallaken strålende tilbake etter galopp til tredje og sist avsluttet seksåringen flott til fjerde i et tøft V65-løp. Ikke umulig at Gøran Antonsen kan forsvare teten her og det kan holde helt hjem. 6 Cosmos Limburgia har vunnet fem ganger på seks starter i Hamre-regi her til lands, men har blitt vinket til tet i alle seiersløpene. Han blir ikke vinket til tet her og da er hesten sårbar.

5 Pine King L. er under kraftig utvikling nå og unngår hesten dødens kan han vinne. Det kan også 3 Tic Tac Toe som galopperte bort seieren sist på Biri (i løpet Cosmos Limburgia ble fjerde). 7 Platino var knallgod på Bjerke tirsdag, men det var fra lederrygg. Her er sporet meget sjanseartet, men på bongen skal han. 2 Pirat Viva viser ikke form, men står nydelig til spormessig.
Rangering V65-2: A: 4 B: 1-6-5-3-7 C: 2-9-10 D: 8

V65-3 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Vi har alltid hatt sansen for 2 Starelv Odin og som sannsynlig tethest setter vi femåringen først her i et åpent løp. Vant riktignok ingen løp i fjor, men møtte også mye bra hest. Ikke utenkelig at Stensen får dirigere litt her og teten er som kjent gull verdt på Biri.

3 Løset Moemi er i knallform og gjorde et toppløp etter galopp sist. Hoppa til tante Berit tåler å gjøre litt selv og kan trolig vinne fra dødens om nødvendig, men stabil er hun ikke. 10 Stumne Glimt har hevdet seg strålende i monte i vinter og gjør nå sitt første travløp på lenge. Vi betaler tidlig. 1 Bleiklijoker'n har kostet oss litt penger på slutten og banditten til Tormod Rundhaugen er ikke lett å lure først i mål lenger. Her blir det garantert smygløp.

11 Sordo har vært en dyring for mange tipseksperter det siste året da det er bra kapasitet i denne krabaten. Vi gir hesten en siste sjanse fredag. 6 Sjurmin kommer tilbake etter noen måneders pause og Hoel-traveren er slett ikke verst på sitt beste. Vi tror vi fanger vinneren på disse seks.
Rangering V65-3: A: 2 B: 3-10-1-6 C: 5-7-12 D: 8-9-4

V65-4/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
6 Valley High innfridde som vår V65-banker på Bjerke under den bejublede onsdagen 12. desember da våre lesere tok meg seg over 350 000 kroner i gevinster. Men det var ikke veldig mye saft i frasparkene på Valley High de siste 100 metrene og han blir stor favoritt fredag da hovedutfordrerne har trukket dårlige spor. Vi setter hesten først under tvil.

Vi tror at 10 Vasadu er en bedre hest, men sporfordelen er viktig på Biri og alt ligger til rette for at Vasadu må vinne den tunge veien. Det er Hamre-traveren god nok til, han var rå i seiersløpet sist på Bjerke. Rå i seiersløpet sist var også 11 Zetus. Til tross for steintøft åpningstempo i et løp utenfor V75-spillet på Jarlsberg fredag var Kolnes-traveren god nok til å holde unna. Her er startsporet mye tyngre, men han kan bli dradd frem av Vasadu. Vi spiller kun to hester i V65, men tar med de to sistnevnte i V5-spillet.
Rangering V65-4/V5-2/DD-1: A: 6 B: 10-11 C: 3-5-1-7-8-12-9 D: 2-4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
Hun er ikke den tøffeste dama i klassen, 7 The Face, men som svært sannsynlig tethest setter vi Ottersen-hoppa først i V65-6. Tre ganger på rad har hoppa dundret til tet, med en første, en annen og en tredjeplass som resultat. Stridsmoralen er variabel, men på en god dag og med de to tøffeste konkurrentene i vanskelige spor kan det gå veien.

12 Danseur Rapide innfridde helenkelt som vår V65-banker på Jarlsberg i romjula etter tidlig tetkjenning. Det var den andre starten i regi Frode Hamre, og vallaken er neppe noe dårligere fredag. Tolvtespor er tungt, men denne kan nok gå en tøff siste 800. 11 Hot Gun har vært strålende i to strake seire, men i begge seiersløpene har vallaken sittet i tet. Verken Øyvind Ruttenborg eller Hot Gun er like gode bakfra og da setter vi hesten ned som tredjevalg.

7 Mimi's Red Rose kan muligens i et heldig øyeblikk klare å svare ut The Face og da er hoppa en liten luring her. Flere vinnerkandidater er ikke lett å få øye på, i et svært ujevnt felt.
Rangering V65-6/V5-3/DD-2: A: 7 B: 12-11-7 C: 5-3-2-8 D: 10-4-9

Annonse: Øivind Grøstad skal tømme Biri-lukene og byr på et helt ellevilt drag i V65-6

V5-4 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Au da, hvordan skal vi løse dette løpet blant formsvake kaldblodshester. Under tvil setter vi 1 Solberg Rasken først, men vi er i tvil om hesten kan utnytte førstesporet bak bilen. Rasken gikk helt i kjelleren nest sist og krabbet i mål en "mil" bak vinneren. Men reiste seg fort og var tilbake som en vinner i den siste starten.

3 Graneodin er ikke lett å bli klok på, men har han en av sine bedre dager er dette en drømmeoppgave for femåringen og teten kan være innen rekkevidde. Det er den også for 2 Alm Raisa som enkelte ganger går helt til mål. Sjanseartet til står 8 Kong Carl, men formen peker rett vei. 9 Mini Albert var strålende fra tet tredje sist, men har skuffet stort i sine to siste løp. Selv gamlingen 10 Blessokken kan være en luring her, da dette løpet er svært billig.
Rangering V5-4: A: 1 B: 3-2-8-9 C: 10-5-7-6-4

V5-5 - Kaldblodshester. 1609 meter autostart.
Kun seks hester til start i avslutningsløpet og vi må teste 4 Landås Becca som vår favoritt. Satt bom fast sist og har vist knallform i alle sine tre siste starter. Startsiden vil avgjøre svært mye her, da flere av hestene er bedre fra start enn tilslutt.

2 Faste Hellin ble holdt igang av Gunnar Austevoll til seier tredje sist, men har galoppert seg bort i de to siste løpene. Sprint er normalt et pluss og makter Gunnar Austevoll å komme seg foran vil han garantert sitte foran. Sist vinters slager 6 Hjelset Lissi virker helt formløs om dagen, men her er det ikke mye mat i konkurrentene. Outsider. 3 Gyllstjern er ingen sprintet, men dette kan Steinseth-traveren vinne. Det kan også 1 Skusviken og 5 Turbo Prins og vi velger altså å betale for alle seks deltagerne i V5-5.
Rangering V5-5: A: 4 B: 2-6-3-1-5

Kommentarer til denne saken