Manchester City - Inter

Kampstart lørdag 10. juni kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

Ataturk Olympic Stadium i Istanbul

Kampen kan sees på TV2 Play og TV2 Direkte

Live strømming av UEFA Champions League-finalen uten kostnad - se den her!

Lørdag kveld spilles Champions League-finalen på Atatürk Olympic Stadium i Istanbul mellom Manchester City og Inter.

Sportspills hovedspill på kampen er Manchester City-seier og under 3,5 mål i kampen. Norsk Tipping tilbyr torsdag kveld 112 spill på kampen, og vi har funnet to andre høyinteressante spill.

Haaland går forbi van Nistelrooy

Vi tror Erling Braut Haaland scorer i Champions League-finalen. Det spiller du på her til 1,65 i odds

Selv om Manchester City har mange talentfulle spillere i laget, er det umulig å se forbi Erling Braut Haaland.

Nordmannen har tolv Champions League-scoringer denne sesongen, og det gjør at han tangerte rekorden til Manchester United-legenden Ruud van Nistelrooy for flest scoringer i en Champions League-sesong av en Premier League-spiller. Van Nistelrooy scoret tolv ganger i 2002-2003-sesongen.

Han kan bli den mestscorende spilleren fra en engelsk klubb i Champions League om han scorer mot Inter. Å stoppe Haaland vil være avgjørende om det italienske laget skal ha en mulighet i finalen.

Haaland har gått målløs av banen i de to siste Champions League-kampene, og han har aldri tidligere opplevd å spille tre kamper på rad i turneringen uten å score.

Vi tror han kan bli den første norske spilleren siden Ole Gunnar Solskjær i 1999 til å score i en Champions League-finale.

Haaland har tross alt scoret 52 mål denne sesongen for Manchester City i alle turneringer. Det betyr at han i snitt scorer ett mål per kamp.

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Robert Lewandowski, Karim Benzema og Altafini har alle scoret 13 mål eller flere i en og samme sesong i Champions League. Haaland kan bli en del av den eksklusive klubben lørdag kveld.

Kortene hagler i Istanbul

Vi tror det deles ut over 4,5 gule kort i Champions League-finalen. Det spiller du på her til 1,97 i odds

Szymon Marciniak skal dømme finalen i Istanbul. Den polske dommeren har en historikk som tyder på at det kan bli en del kort i lørdagens kamp. Marciniak var kampleder i Manchester Citys hjemmekamp mot Real Madrid i semifinalen, og han var fem ganger oppi brystlommen for å fiske frem det gule kortet i den kampen.

Han har delt ut 37 gule kort og to røde på åtte Champions League-kamper denne sesongen. Det gir et snitt på 4,88 mål per kamp.

Inter er laget som har fått nest flest gule kort i turneringen denne sesongen. De fikk 24 gule kort og ett rødt, kun byrival AC Milan har fått flere gule kort (30). City har fått 20 gule kort og ett rødt.

Det kommer til å være høy temperatur i lørdagens kamp, og det vil antakeligvis også bety at polakken må finne frem det gule kortet noen ganger. Vi tror at over 4,5 kort i løpet av kampen er et ok spill.