*Nettavisen* Sportspill.

Halve Inter er skadet

Foto: Reuters/Scanpix

Laget de stiller i Palermo skal få det tungt.

28.04.13 10:30

Sportspills meny søndag
V64 Väggeryd: En halv million innspilt lørdag
Oddstips 1: Inter stiller svekket
Oddstips 2: OB har mye å bevise
Tippetips: Molde har våknet
Tippeligaen: Skader og karantener
Premier League: Skader og karantener

langoddsen finner vi Tippeliga, Adeccoliga, Oddsen-Liga og 3. divisjonsfotball fra Norge. Dansk og svensk fotball er det flust med, og Serie A, Ligue 1 og Primera Division også. Det spilles tre kamper i Premier League, blant annet Arsenal - Manchester United.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
210. Bryne - Bodø/Glimt B 2,45

Adeccoligaen. Ertzeid (m) er suspendert for hjemmelaget, som ellers har åpnet brukbart med seier mot Fredrikstad og 0-0 mot Ranheim. Bryne ser i våre øyne likevel ikke like sterke ut som Glimt, som har vunnet to av to hjemme og hang veldig bra med borte mot Sandefjord også, selv om de tapte der. Skal Glimt opp i Tippeligaen må de vinne en del bortekamper, og vi tror de kan klare en seier på Jæren. Bortelaget er våre favoritter og vi nøler ikke med å teste 2,45 på borteseieren.

220. Valladolid - Sevilla H 2,90
Primera Division. Valladolid har høstet poeng jevnt og trutt hele sesongen, uten å imponere veldig, og styrer mot en plassering rundt midten. De har 2-1 hjemme mot Getafe og 1-1 borte mot Granada i sine to siste. Sevilla gikk ut i hundre i derbyet borte mot Real Betis forleden, og det var vanskelig å forstå at dette tidligere storlaget har usle 1-5-10 på bortebane hittil. Men så gikk som det som det så ofte har gått denne sesongen, Sevilla blir kjempet tilbake, de slipper inn et mål, Gary Medel blir utvist og seieren glipper. Kan noen fortelle oss hvorfor et lag som har 1-5-10 på bortebane og fint lite å spille for, er favoritter borte mot Valldolid? Vi kan strekke oss til at dette kan bli jevnt hvis Sevilla unngår utvisninger, men 2,90 på hjemmeseier er fortsatt for høyt i våre øyne.

Dagens avslag
228. Évian TG - Paris Saint Germain B 1,58

Ligue 1. Hjemmelaget er desperate. Med fem kamper igjen er det bare målforskjellen som skiller dem fra nedrykk. Men de har forbedret seg den siste tiden, de to siste hjemmekampene er vunnet 4-2 mot Rennes og 5-1 mot Sochaux, og de vant også som store outsidere 3-1 i Lille her forleden. Det er imponerende av Evian å putte så mange mål på tre såpass sterke lag. PSG styrer trygt mot gull, de leder med seks poeng ned til Marseille og har en kamp til gode på dem i tillegg. Former er svært god, 5-1-0 på de seks siste. Likevel er 1,58 på borteseier for lavt for oss. PSG har aldri vunnet på dagens bane, de røk 1-2 her på straffer i cupen for to uker siden, og klarte ikke mer enn 2-2 her i fjor, etter at de tidlig havnet under 0-2. Når de dessuten har råd til et feilskjær her og der uten å miste tabelltopp, blir denne oddsen uspiselig. Dette er typisk en kamp som PSG tar for lett på og får trøbbel i.

Dagens spill
Vi lar Tippeliga og Adeccoliga ligge i dag, men omtaler av disse kampene finnes i tippetipset til søndagskupongen. På langoddsen drar vi igang med Serie A klokken 15.00 og et lag vi har god tro på i Oddsen-Ligaen. Espen Ruuds OB runder av uken i dagens tips nummer to.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

158. Palermo - Inter
Serie A. Palermo har plukket bra med poeng denne våren, og nå er de oppe på en tredje sisteplass, som betyr at de er beste lag på nedrykk. Det er ett poeng opp til Siena når fem runder gjenstår. På hjemmebane har Palermo slått Roma 2-0 og spilt 1-1 mot Bologna i de to siste, og de har labre 4-7-5 på hjemmebane totalt.

Dossena (f) er suspendert, men måltyven Miccoli (a) returnerer til denne kampen, det er viktig. Han skal starte på topp sammen med Ilicic, forteller trener Sannino. Donati (f) er tilbake i forsvaret og Barreto er klar på midtbanen. Mantovani (f) har vært ute en stund og er ute her også. Mulig oppstilling fra Gazetta:

Sorrentino - Von Bergen, Donati, Aronica - Morganella, Barreto, Rios, Kurtic, Garcia - Ilicic, Miccoli

Inter holder en 6. plass og kan kjempe om Europa League med Lazio, Roma, Fiorentina, Udinese og Milan. Vi er usikre på hvor attraktivt det er for Inter å kvalifisere seg til EL. Inter var på tynn is hjemme mot Parma forrige runde, men klarte å avgjøre matchen med 1-0 på tampen, Rocchi scoret. Før dette tapte Inter 0-2 for Cagliari og 3-4 hjemme for Atalanta. De har variert hele sesongen, de vant vel de seks første bortekampene sine, men siden har det gått trått. Nå har de 8-1-7 på bortebane og sliter med en rekke fravær av faste spillere. Trener Stramaccioni har tatt ut disse 20:

Handanovic, Belec, Carrizo; Silvestre, Ranocchia, Chivu, Pasa, Pereira, Juan Jesus, Jonathan, Ferrara; Zanetti, Schelotto, Kovacic, Alvarez, Kuzmanovic, Benassi, Garritano; Rocchi, Forte.

Her savnes Samuel (f), Guarin (m), Cambiasso (m), Nagotomo (f), Gargano (m), Mbaye (f), Cassano (a), Palacio (a), Stancovic (m), Milito (a), Joel Obi (m), Mudingayi (m) og Castellazi (k), for å ta med rubbel og bit. Spesielt offensivt er Inter svekket. Gazetta tipper på denne oppstillingen:

Handanovic, Ranocchia, Chivu, Juan Jesus - Jonathan, Zanetti, Kovatic, Kuzmanovic, Pereira - Alvarez, Rocchi

Palermo har bare tiden og veien på å berge plassen, så i dag bør de gripe sjansen hjemme mot et svært så alternativt Inter. Bortelaget taper jevnt og trutt for lag både høyt og lavt på tabellen, og vi gir de rosa gode sjanser her. Miccoli skal kunne herje med dette Inter-forsvaret. Hjemmeseier til 2,05 brukes i en dobbel.

175. Fløy FK - Egersund
Oddsen-Ligaen avdeling 3. Flekkerøy åpnet sesongen med å tape 1-3 hjemme for Nest-Sotra, og var lite fornøyd med det, de fikk ikke vist hva de er gode for der. Deretter tok de en overraskende 1-0-borteseier på Notodden, der de holdt hjemmefavoritten unna målsjanser gjennom hele kampen. Langt bedre levert av Fløy, som ble nummer 2 bak Vard forrige sesong og hadde 10-2-1 på eget gress i fjor.

Christoffer Myhre (m) er med i troppen for første gang denne sesongen, forteller klubben, som har offentliggjort denne troppen, der Skeie Liland (f) er noe usikker:

Månsson, Markussen - Skeie Liland, Høgetveit, Aziz, Jacobsen, Engedal - Werner, Pedersen, Myhre, Norheim, Thorsen, Sørensen, Martinsen, Richardsen - Sigurdsen, Dreshaj, Andreasen

Egersund endte tre poeng over streken forrige sesong, etter at de vant mye i starten men falt av etter hvert. Laget trenes av den levende legenden Bengt Sæternes, som startet sin karriere her. Egersund har bare spilt én kamp, de slo Fana 2-1 hjemme i en slitekamp som Glopstad avgjorde med sin 2-1-scoring rett før slutt.

Trener Sæternes forteller i et intervju at det har vært noe sykdom og småskader i laget denne uken, men at de skal klare i stille et bra lag. Noe mer konkret vet vi dessverre ikke i skrivende stund.

Vi forventer at Fløy tar tak i denne hjemmekampen fra start. Det var nesten umulig å slå dem her i fjor, og årets lag skal kunne holde tradisjonen i hevd. Egersund tapte 3-4 her i fjor, og 2-4 hjemme, og vi ser ikke at de har hentet inn nok kvalitet til å gjøre det stort bedre nå. Dette blir tøft for Egersund, som sikkert kommer til å gå for seier og skal ha all ære for det, men det skal normalt ikke holde. 1,95 for hjemmeseier er pent og gir oss en dobbel til 4,00. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 14.55.

158. Palermo - Inter 2,05 2,90 2,90
175. Fløy FK - Egersund 1,95 3,90 2,45

Total odds 4,00

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag